Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - "śmieszne" obrazki
ChodnikowyWilk - 2016-12-06, 15:16 Coca colą > pepsiMoris299 - 2016-12-06, 15:42 Moja stara to fanatyk odśnieżania. Pół mieszkania zaj***ne łopatami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi kij drewniany od łopaty do odśnieżania i trzeba wyciągać w szpitalu drzazgi.. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłam na takim zabiegu. Tydzień temu poszłam na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu drzazgi w nodze.
Druga połowa mieszkania zaj***na "pogoda kiedyś i dziś", "Świat pogody", "tygodnik największe zamiecie śnieżne w Europie" xD itp. Co tydzień matka robi objazd po wszystkich castoramach, obi, ikeach itp w mieście, żeby skompletować wszystkie możliwe szufle. Byłam na tyle głupia, że nauczyłam ją into internety bo myślałam, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla znawców pogody ii kręci gównoburze z innymi meteorologami o to ile w przyszłym tygodniu może spaść śniegu itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypie**olić klawiaturę za okno. Kiedyś matka mnie wk***iła to założyłam tam konto i ja trolowałam pisząc w jej tematach jakieś losowe głupoty typu "tylko lato", "zima najgorszy pet", "sram na ten śnieg cały, niech będzie ciepło wreszcie". Babcia nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę "Master Płatek Śniegu", za naj***nie 10k postów."
Jak jest poniżej zera to co weekend zapie**ala odsnieżać. Od jakichś 5 lat w każdą niedzielę oglądam jak matka godzinami odniśnieża zamiast jeść z nami odbiad i muszę sama sobie odgrzewać obiad. Jak się dostałam na studia to matka przez tydzień pie**oliła że to dzięki temu, że wiele razy pomagałam jej odśnieżać bo człowiek się lepiej dotlenia i mózg mi lepiej pracuje.
Co sobotę budzi ze swoją znajomą grażyną całą rodzinę o 4 w nocy bo hałasują szurając o chodnik, zbierając odpowiednie szufle itd.
Przy jedzeniu zawsze pie**oli o śniegui za każdym razem temat schodzi w końcu na Administrację Dróg, matka sama się nakręca i dostaje strasznego bólu dupy durr niedostatecznie odśnieżają, sypią za mało soli tylko kradno hurr, robi się przy tym cała czerwona i odchodzi od stołu klnąc i idzie czytać Wielką Encyklopedię Okołobiegunowych stref klimatycznych żeby się uspokoić.ChodnikowyWilk - 2016-12-06, 15:45
Moris299 napisał/a:
Kiedyś matka mnie wk***iła to założyłam tam konto i ja trolowałam pisząc w jej tematach jakieś losowe głupoty typu "tylko lato", "zima najgorszy pet", "sram na ten śnieg cały, niech będzie ciepło wreszcie". Babcia nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę "Master Płatek Śniegu", za naj***nie 10k postów."
Ascara - 2016-12-06, 15:46 Gdzie tu obrazek? xd
[ Dodano: 2016-12-06, 15:47 ]
W ogóle autor pasty nie może się zdecydować, jakiej jest płci. Moris299 - 2016-12-06, 15:50
Ascara napisał/a:
Gdzie tu obrazek? xd
[ Dodano: 2016-12-06, 15:47 ]
W ogóle autor pasty nie może się zdecydować, jakiej jest płci.
bo to apropo tego?
Love178 napisał/a:
Moja mama kocha odśnieżać. Niektórzy mają za hobby zbieranie znaczków, inni przylepianie mi łatki seksizmu w formie samoobrony na jakichś tam forach w internecie, a moja mama przez cały rok nic dodatkowego nie robi, tylko czeka aż spadnie śnieg. Ostatnimi czasy rzadko się zdarza, ale kiedyś jak co zimę dużo padało, to mamy w domu nie było widać. Nigdy nie zapomnę jak raz bardzo późno wracałam i nie spodziewałam się żywej duszy na zewnątrz, a tam nagle moja mama wykopuje się zza zaspy (jak tam w ogóle trafiła, to ja nawet nie wiem) i woła do mnie "obiad jest w lodówce, ogrzej sobie!". Potem jeszcze nieprędko wróciła.
[ Dodano: 2016-12-06, 15:51 ]
Ascara napisał/a:
W ogóle autor pasty nie może się zdecydować, jakiej jest płci.
bo to przeróbka lel nie wyłapałem gdzieś widocznie końcówkiAscara - 2016-12-06, 15:55
Moris299 napisał/a:
byłam
Moris299 napisał/a:
poszłamm
Moris299 napisał/a:
Byłam na tyle głupi
Moris299 napisał/a:
założyłam tam konto i ja trolowałam
Moris299 napisał/a:
sama
Moris299 napisał/a:
dostałam
Moris299 napisał/a:
pomagałam
Moris299 napisał/a:
myślałem
Moris299 napisał/a:
nauczyłem ją
Rzeczywiście, coś pominąłeś. Moris299 - 2016-12-06, 15:57 poprawione Nadir - 2016-12-06, 16:06 Bo Moris jest takim didn't read, że nawet nie czyta tego co pisze. ChodnikowyWilk - 2016-12-06, 16:11 https://www.youtube.com/watch?v=YqLPtLW5BvUAscara - 2016-12-06, 16:26
ChodnikowyWilk napisał/a:
https://www.youtube.com/watch?v=YqLPtLW5BvU
Davos - 2016-12-06, 17:57 Będzie nieco absurdalnie
ZSK - 2016-12-06, 21:39
Love178 napisał/a:
przylepianie mi łatki seksizmu w formie samoobrony na jakichś tam forach w internecie
To było dobre Ascara - 2016-12-07, 15:50
Parsknęłam na wykładzie. Mańka - 2016-12-07, 19:14 Coś dla forumowych amatorów pitcy i wylegiwania się w wyrku
macbed - 2016-12-07, 19:50 mac bed heheheheheheh
ja pierdoleAscara - 2016-12-07, 19:50 To do wewnętrznego raczej.Lilith - 2016-12-07, 20:15 Spałabym.ChodnikowyWilk - 2016-12-07, 20:25 Macbed się ozeni, będziel miał dzieci. Kupi im to łóżko. Tata będzie im pokazywal na tablecie przerobki zdjęcia przed telewizorem. Na łóżku leża 4 kartony pizzy. Gdy wszyscy zajęci są przezuwaniem sera i smianien się z przeróbek, do pokoju wchodzi żona i krzyczy macbed! Zamówiłam coś z maca, choć zjemy to w łóżku.macbed - 2016-12-07, 20:26
ChodnikowyWilk napisał/a:
Macbed się ozeni
xDDDDNadir - 2016-12-07, 20:31 ChodnikowyWilk, podoba mi się ten plan. Maćkowi też się spodoba. Musi się spodobać.