To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

Nadir - 2016-09-14, 17:22

ProFace napisał/a:
Wyprzedzę galerie handlowe, coca- colę, inne biedne, czy bogate firmy, wszystkie banki, niebanki i wiele wiele innych.

A ja wyprzedzę ProFace i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!! :happybday: :piwo:

ZSK - 2016-09-14, 17:31

Mormegil - 2016-09-14, 17:39

A ja wyprzedzę Was wszystkich i życzę szczęśliwego roku 2077.

[ Dodano: 2016-09-14, 17:57 ]
W ogóle jadę sobie dzisiaj tramwajem, a obok mnie jedzie koleś grający w pokemony na tablecie. Pan XX. Stoi sobie przy drzwiach. Tramwaj przyjeżdża na przystanek i do Pana XX podchodzi jakiś facet. Pan YY. I się pyta "wciśnie pan?" pokazując na przycisk otwierający drzwi. A Pan XX odpowiada "tak, z nudów", bo zrozumiał "ciśnie", zamiast "wciśnie". To Pan YY popatrzył na niego jak na debila i sam sobie wcisnął przycisk. A Pan XX poczuł się zażenowany całą sytuacją. A Pan Mormegil ledwo się powstrzymał przed śmieszkową samodetonacją. :rofl:

ChodnikowyWilk - 2016-09-14, 18:37

ProFace napisał/a:

Obrazek :mikolaj:

Dzie mi z tym chabaziem, igły lecą, syfu się narobi

macbed - 2016-09-14, 18:38

Akurat wczoraj myślałem, czy by świąt nie urządzić
V - r - 2016-09-14, 18:49

Mormegil napisał/a:
A ja wyprzedzę Was wszystkich i życzę szczęśliwego roku 2077.

Szczęśliwej wielkiej wojny.

bartek82r - 2016-09-15, 11:39

ProFace napisał/a:
Sporo nad tym myślałam, jest już ponad połowa września i chcę by ten rok wyróżniał się na tle pozostałych. Wyprzedzę galerie handlowe, coca- colę, inne biedne, czy bogate firmy, wszystkie banki, niebanki i wiele wiele innych. Dlatego z tego miejsca chciałabym już wszystkim życzyć Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! :mikolaj:

Obrazek :mikolaj:

Nie chciałbym Cię wkurzać ale akurat wczoraj widziałem w Carefourze całą półkę ze świątecznymi słodyczami :haha:
Więc chyba w tym roku wszyscy są do przodu ze świętami :PP

JankielKindybalista85 - 2016-09-15, 15:48

Po czym poznać że desowietyzacja polskiego wojska to nadal fikcja? Ano po otczestwie. WKU jako jedyny już urząd wszędzie domaga się podawania imienia ojca. Na każdym formularzu, w każdym dokumencie. Wszędzie ma być Jankiel Kindybalista syn Szmula. Jakbyśmy dalej byli w Rosji i te wszystkie Włodzimierze ILICZE kogokolwiek kurwa interesowały...
maat_ - 2016-09-15, 15:50

JankielKindybalista85, Zawsze mnie to dziwiło, co do matki można mieć większa pewność
JankielKindybalista85 - 2016-09-15, 16:07

Mnie dziwi że w 2016 roku domaga się tego polskie wojsko. I tylko i wyłącznie ono robi to z planową konsekwencją. Duch Konstantego Grigorjewicza Rokossowskego wciąż żywy...
V - r - 2016-09-15, 16:54

macbed - 2016-09-15, 17:42

Davos - 2016-09-15, 18:06

Ja wiem, czy tylko WKU? Jest jeszcze trochę urzędów i instytucji, które nadal domagają się wpisania imienia ojca (i matki też). Np. skarbówka albo KRS.

A co Jankielu, wzywają Cię do armii? :troll:

Moris299 - 2016-09-15, 19:52

chory kraj...

http://www.tvn24.pl/czarn...ony,676291.html

Mackers - 2016-09-15, 19:59

Ciekawe ile kasy mu sypnął.

[ Dodano: 2016-09-15, 19:59 ]
Wątpię, żeby prokurator był takim debilem.

JankielKindybalista85 - 2016-09-15, 21:34

macbed napisał/a:
Obrazek

:clap: Brutalne i dla friendzoniarza i dla laski ale przyjemne tylko dla niej.

Davos napisał/a:
Ja wiem, czy tylko WKU? Jest jeszcze trochę urzędów i instytucji, które nadal domagają się wpisania imienia ojca (i matki też). Np. skarbówka albo KRS.

A co Jankielu, wzywają Cię do armii? :troll:

1. Nie do końca. Wiadomo, w wielu urzędach podajesz w osobnych kratkach imiona rodziców. Ale osobno i raczej obojga. A tam prosto w twarz na dzieńdobrywieczór bo już nagłowek jakiegokolwiek wniosku się zaczyna od IMIĘ NAZWISKO, SYN TAKIEGO A TAKIEGO. Nie w osobnych kratkach, to pełna tytulatura petenta jest. A matka? Chuj z matką! Armia jest twoją matką kurwiu! :-D

2. Nie. Już kiedyś wspominałem, że mam kategorię E, co nie? Nawet jak wojna wybuchnie to mnie nie powołają (inna sprawa że czasy i technologia takie, że wojna by się skonczyła zanim Jaro by zdążył ogłosić pobór. Ba, nawet by do telewizji wygłosić orędzie nie dojechał 3 przecznice i już by było po wojnie.) Ja jestem ewakuacja z kobietami i dziećmi zią. YEAAAAH!!!!!111oneone. Ale pracodawca nowy się dojebał - znaczy jego upierdliwa jak mama widza personalna - że w papiurach nie mam numeru książeczki wojskowej podanego. A nie mam bo nie podałem. Nie podałem bo zgubiłem książeczkę. No i trzeba było pojechać po duplikat.

W ogóle spoko akcja. Wchodzę do siedziby WKU a na służbówce siedzi z justusa czy innego solida mega gruba baba z ochrony. Ale taka kurna naprawdę fest gabarytowa. Spurchlak Bokoloch, mokry sen feedera. Jakby umarła na piętrze to by musieli spalić cały budynek jak w "Gilbercie Grejpie" bo za nic by nie dali rady wynieść truchła choćby się cała powietrzno-desantowa napięła jak na szturm Karbali. Serio? - myślę sobie. Serio to jest pierwsza linia obrony jakby ktoś chciał zrobić kuku jednostce wojskowej? Bo wiecie że od paru lat, w ramach oszczędności, żołnierzy - nawet komandosów - służących sobie w codziennej nudzie w jednostkach ochraniają dziadki i tłuste baby z justusów? Parooooodia po prostu.

Moris299 napisał/a:
http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/czarno-na-bialym-zlapany-wypuszczony,676291.html
chory kraj...

https://www.youtube.com/watch?v=_jX3qsyIlHc

A na koniec kolejny przykład na to, że KOD ma rację! Na własne oczy się przekonałem że biedni, bogu ducha winni weganie wyklęci są brutalnie represjonowani przez opresyjno-faszystowski reżim PiSu. Jestem sobie w lodziarni na Kazimierzu i widzę, ze są dwa pojemniki z lodami waniliowymi. Pytam miłą panią o co chodzi. A ona do mnie wskazując na te po lewej: "te są wegańskie." Serio kurna? Loooooool. Nie mam pojęcia czym się różni niewegańska wanilia od wegańskiej, pewnie nie ma ani grama mleka. Ani mięsa. W każdym razie przyglądam się bliżej opisowi i https://www.youtube.com/watch?v=c6ufy6sIa4Y bo jest taką mikro czcionką dopisane "wegan" nad "wanilia". Więc mówię do pani: "To nie, to ja proszę te z mięsem." Pani się chichroli chociaż żart w sumie ograny i taki se. Właśnie ziomeczki, chociaż pewnie to wiecie: jak z jakiegoś waszego żartu przesadnie, w waszym mniemaniu, smieje się facet to robi sobie z was jaja i myśli że jesteście zjebani. A jak przesadnie śmieje się dziewczyna to wiedzcie że coś się dzieje. No ale nic nie poruchałem w tym odcinku bo pot lał się ze mnie jak deszczówka z rynny bo było kurwa 28 stopni więc za dużo! Zresztą, brzydka była jak ja więc odpada. Wracając do tematu: biedni weganie są dyskryminowani. Jakby chcieli opierdzielić wegańskiego loda to moga tylko wanilię. reszty się chyba robić nie opłacało. A co z pistacją, czekoladą, advocaatem czy chooiem w doopie z zabaione? Przecież tych smaków teraz miliony i coraz głupsze. A biedny weganin w tej naziolskiej dyktaturze może jeść tylko lody waniliowe. Czy to nie jest opresja? Nie tortura? Nie ograniczanie praw człowieka? Ale to jeszcze nic. Bo patrzę na ceny a tam: "wanilia - 3 złote" a "wanilia wegan - 4 złote!" Toż to przecież traktowanie wegan jak Żydów w Niemczech w latach 30-tych! Na razie se żyjcie ale przy każdej możliwej okazji wyskakiwać z hajsu schowanego po tapczanach i lokatach w Aliorze czy innym hipsterskim banku. Dyskryminacja finansowa, wykluczenie społeczne... a potem do gazu. Biedni weganie wyklęci. Żal mi się dziś zrobiło.

Mormegil - 2016-09-15, 21:45

Ile dałeś za kat. E? :P
JankielKindybalista85 - 2016-09-15, 21:47

Nic. Jestem cyklopem - na jedno oko nie widzę od urodzenia praktycznie nic, no dobra, najwiekszą literę na tablicy jak się skupię i wpatrzę to jestem w stanie odcyfrować zza ciemnej mgły, i to wystarczyło. Na drugie widzę 10/10 i strzelam też zajebiście ale chuj. Ważne że mnie nie powołali jak jeszcze był ten zjebany pobór. Wam młodym to dobrze że go już nie ma.
ProFace - 2016-09-15, 21:47

Mormegil - 2016-09-15, 21:49

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---