To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Love178 - 2014-06-18, 17:16

No chyba jak ją już kolejny raz złapał to teraz jakoś normalnie się ze sobą już kontaktują. Mam nadzieję :P
To nie jest temat tylko Morisa, poopowiadaj coś o swoich podrywach!

Moris299 - 2014-06-18, 17:20

No mam jej fejsa więc kontakt jest :P
Davos - 2014-06-18, 17:28

No dobra Moris, masz jej namiary, ale pytanie czy jakoś rozwijasz tą znajomość :)

Love, ja mam teraz na głowie ważniejsze rzeczy niż podrywy. Np. egzaminy i mundial :P
No to teraz kolej na Ciebie ;) Jak tam relacje z kolegą z zagranicy? :)

JankielKindybalista85 - 2014-06-18, 17:33

love178 napisał/a:
poopowiadaj coś o swoich podrywach!

Ale kto jeszcze podrywa żeby opowiadał?

Love178 - 2014-06-18, 17:33

no, jak sama nazwa własna wskazuje- po koleżeńsku ^^"
widzu - 2014-06-18, 17:52

love178, a jak tam relacja z "wydał całą kasę na spacer po molo"?

Jeśli to zbyt osobiste pytanie, to nie odpowiadaj, nie obrażę się. :pomysl:

Barbra - 2014-06-18, 18:08

aaaa, to może była Vania a nie Mircalla :P nie kojarzę ich z mistrzów i rzadko się udzielały na forum i w sumie to je myliłam
Davos - 2014-06-18, 18:17

No właśnie mi coś nie pasowało, bo nie pamiętałem, żeby Mircalla się z nami żegnała. Chociaż i tak odeszła...

Widzu, przecież Love już się na ten temat wypowiedziała wyżej. Chyba, że mówisz o innym koledze.

Zaknafein - 2014-06-18, 18:46

JankielKindybalista85 napisał/a:
Hahahaha. Widzu nie dość, że by nie poru.chał to jeszcze by wpierd.ol dostał. :-D

Rada skutecznego podrywania nr. 47255065

Gdy dojdzie między wami do zbliżenia upewnij się, że nie masz na sobie slipów.

Love178 - 2014-06-18, 19:46

Ja mam tylko jednego kolegę :P Jak mi odpisze na fejsie to jutro może pójdziemy do kina, ale nie sami tylko z grupką znajomych :p
widzu, on się nazywa mój kolega :P Nawet jak będzie friendship over, to ta nazwa zostaje :p

Adijos - 2014-06-18, 19:54

Friendzoned.
Love178 - 2014-06-18, 19:56

No chyba on mnie :P Ja tylko nie chcę podawać jego imienia na forum, wymyśliłam więc zastępcze :P
Zaknafein - 2014-06-24, 17:49

może ktoś z tego wyciągnie jakąś cenną naukę czy coś, idk
więc ostatnio byłem w banku, stanąłem sobie do kolejki jak inni, ale podeszła do mnie jedna z pracujących i spytała czy w czyms moze pomoc
no to ja jej powiedzialem o co chodzi i poszlismy do jakiegos z tych pokoi z komputerami
i w sumie to wszystko powinno minac w 10 minut, ale jak sie zapytała czy pracuje czy student czy co to z 30 minut gadalismy o uni, ze na kingstonie była robic ekonomię w biznesie i financial economic, ze zycie tam drogie ale fajnie było bo srodek londynu itd.
i później jak juz sie zbierałem do wyjscia, to najpierw ona do mnie, ze mog jesli mam jakies pytania to zebym do niej przyszedl a pozniej jak juz do drzwi szedlem to zrobila podwojne pozegnanie najpierw ''see u soon' i po tym jak powiedzialem ''bye' to jeszcze dodala ''see u later'' a ja po szkole byłem zmeczony i ledwo zem ogarnal, ze przeciez ja po chu.j miałbym do niej wracac tu skoro wszystko zalatwione.
no to sie jej jeszcze o imie spytałem i o nr. telefonu wiec podała, ale nie moge do niej teraz zadzwonic bo mam jej numer ale imie zapomnialem a nie zapisalem sobie bo mi numer na kartce podała tylko ; /
the end

ZSK - 2014-06-24, 18:26

I jaka z tego cenna nauka? Nie chodź do szkoły, nie będziesz zmęczony i lepiej "ogarniesz" :)
I zapuść włosy na oczy.

Antlion - 2014-06-24, 19:32

Zadzwoń do niej i zapytaj jak się nazywa :-D
Sharvari - 2014-06-24, 20:23

Antlion napisał/a:

to jakiś podryw w stylu "cześć, jak masz na imię?"? poza tym

Zaknafein napisał/a:
no to sie jej jeszcze o imie spytałem i o nr. telefonu wiec podała

widzu - 2014-06-24, 20:28

Zadzwoń z jakiegoś innego niż swój numer, spróbuj zmienić głos i spytaj coś w stylu: "Halo, <imię>, to ty?"
Jak trafiłeś w imię to dobrze, podaj jakieś zmyślone nazwisko i rozłącz się, bo jednak pomyłka. Jak nie trafiłeś zapytaj coś w stylu "To do kogo się dodzwoniłem?", poczekaj aż poda imię, "Oh, przepraszam, pomyłka" i się rozłącz.

Odczekaj jeden, dwa dni i zadzwoń jako Ty.

Ten trik jest pewny na 50% (zadziała lub nie). :detektyw:

Zaknafein - 2014-06-24, 20:33

Sharvari napisał/a:
Antlion napisał/a:

to jakiś podryw w stylu "cześć, jak masz na imię?"? poza tym

Zaknafein napisał/a:
no to sie jej jeszcze o imie spytałem i o nr. telefonu wiec podała

no napisalem na dole ze imie powiedziala a numer zapisala wiec numer mam a imienia zapomnialem

widzu napisał/a:
Zadzwoń z jakiegoś innego niż swój numer, spróbuj zmienić głos i spytaj coś w stylu: "Halo, <imię>, to ty?"
Jak trafiłeś w imię to dobrze, podaj jakieś zmyślone nazwisko i rozłącz się, bo jednak pomyłka. Jak nie trafiłeś zapytaj coś w stylu "To do kogo się dodzwoniłem?", poczekaj aż poda imię, "Oh, przepraszam, pomyłka" i się rozłącz.

Odczekaj jeden, dwa dni i zadzwoń jako Ty.

Ten trik jest pewny na 50% (zadziała lub nie). :detektyw:

wtf
nie jestem zdesperowany ; /

-Veon- - 2014-06-24, 20:41

Zaknafein napisał/a:

Cokolwiek nie zrobisz i tak wyjdziesz na zdesperowanego.
No, chyba że nic nie zrobisz lub przyznasz się że zapomniałeś jej imienia.

Zaknafein - 2014-06-24, 20:43

-Veon- napisał/a:
Zaknafein napisał/a:

Cokolwiek nie zrobisz i tak wyjdziesz na zdesperowanego.
No, chyba że nic nie zrobisz lub przyznasz się że zapomniałeś jej imienia.

nic nie zrobię bo po chu.j