Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
Love178 - 2014-06-18, 17:16 No chyba jak ją już kolejny raz złapał to teraz jakoś normalnie się ze sobą już kontaktują. Mam nadzieję
To nie jest temat tylko Morisa, poopowiadaj coś o swoich podrywach!Moris299 - 2014-06-18, 17:20 No mam jej fejsa więc kontakt jest Davos - 2014-06-18, 17:28 No dobra Moris, masz jej namiary, ale pytanie czy jakoś rozwijasz tą znajomość
Love, ja mam teraz na głowie ważniejsze rzeczy niż podrywy. Np. egzaminy i mundial
No to teraz kolej na Ciebie Jak tam relacje z kolegą z zagranicy? JankielKindybalista85 - 2014-06-18, 17:33
love178 napisał/a:
poopowiadaj coś o swoich podrywach!
Ale kto jeszcze podrywa żeby opowiadał?Love178 - 2014-06-18, 17:33 no, jak sama nazwa własna wskazuje- po koleżeńsku widzu - 2014-06-18, 17:52 love178, a jak tam relacja z "wydał całą kasę na spacer po molo"?
Jeśli to zbyt osobiste pytanie, to nie odpowiadaj, nie obrażę się. Barbra - 2014-06-18, 18:08 aaaa, to może była Vania a nie Mircalla nie kojarzę ich z mistrzów i rzadko się udzielały na forum i w sumie to je myliłamDavos - 2014-06-18, 18:17 No właśnie mi coś nie pasowało, bo nie pamiętałem, żeby Mircalla się z nami żegnała. Chociaż i tak odeszła...
Widzu, przecież Love już się na ten temat wypowiedziała wyżej. Chyba, że mówisz o innym koledze.Zaknafein - 2014-06-18, 18:46
JankielKindybalista85 napisał/a:
Hahahaha. Widzu nie dość, że by nie poru.chał to jeszcze by wpierd.ol dostał.
Rada skutecznego podrywania nr. 47255065
Gdy dojdzie między wami do zbliżenia upewnij się, że nie masz na sobie slipów.Love178 - 2014-06-18, 19:46 Ja mam tylko jednego kolegę Jak mi odpisze na fejsie to jutro może pójdziemy do kina, ale nie sami tylko z grupką znajomych
widzu, on się nazywa mój kolega Nawet jak będzie friendship over, to ta nazwa zostaje Adijos - 2014-06-18, 19:54 Friendzoned.Love178 - 2014-06-18, 19:56 No chyba on mnie Ja tylko nie chcę podawać jego imienia na forum, wymyśliłam więc zastępcze Zaknafein - 2014-06-24, 17:49 może ktoś z tego wyciągnie jakąś cenną naukę czy coś, idk
więc ostatnio byłem w banku, stanąłem sobie do kolejki jak inni, ale podeszła do mnie jedna z pracujących i spytała czy w czyms moze pomoc
no to ja jej powiedzialem o co chodzi i poszlismy do jakiegos z tych pokoi z komputerami
i w sumie to wszystko powinno minac w 10 minut, ale jak sie zapytała czy pracuje czy student czy co to z 30 minut gadalismy o uni, ze na kingstonie była robic ekonomię w biznesie i financial economic, ze zycie tam drogie ale fajnie było bo srodek londynu itd.
i później jak juz sie zbierałem do wyjscia, to najpierw ona do mnie, ze mog jesli mam jakies pytania to zebym do niej przyszedl a pozniej jak juz do drzwi szedlem to zrobila podwojne pozegnanie najpierw ''see u soon' i po tym jak powiedzialem ''bye' to jeszcze dodala ''see u later'' a ja po szkole byłem zmeczony i ledwo zem ogarnal, ze przeciez ja po chu.j miałbym do niej wracac tu skoro wszystko zalatwione.
no to sie jej jeszcze o imie spytałem i o nr. telefonu wiec podała, ale nie moge do niej teraz zadzwonic bo mam jej numer ale imie zapomnialem a nie zapisalem sobie bo mi numer na kartce podała tylko ; /
the endZSK - 2014-06-24, 18:26 I jaka z tego cenna nauka? Nie chodź do szkoły, nie będziesz zmęczony i lepiej "ogarniesz"
I zapuść włosy na oczy.Antlion - 2014-06-24, 19:32 Zadzwoń do niej i zapytaj jak się nazywa Sharvari - 2014-06-24, 20:23
Antlion napisał/a:
Zadzwoń do niej i zapytaj jak się nazywa
to jakiś podryw w stylu "cześć, jak masz na imię?"? poza tym
Zaknafein napisał/a:
no to sie jej jeszcze o imie spytałem i o nr. telefonu wiec podała
widzu - 2014-06-24, 20:28 Zadzwoń z jakiegoś innego niż swój numer, spróbuj zmienić głos i spytaj coś w stylu: "Halo, <imię>, to ty?"
Jak trafiłeś w imię to dobrze, podaj jakieś zmyślone nazwisko i rozłącz się, bo jednak pomyłka. Jak nie trafiłeś zapytaj coś w stylu "To do kogo się dodzwoniłem?", poczekaj aż poda imię, "Oh, przepraszam, pomyłka" i się rozłącz.
Odczekaj jeden, dwa dni i zadzwoń jako Ty.
Ten trik jest pewny na 50% (zadziała lub nie). Zaknafein - 2014-06-24, 20:33
Sharvari napisał/a:
Antlion napisał/a:
Zadzwoń do niej i zapytaj jak się nazywa
to jakiś podryw w stylu "cześć, jak masz na imię?"? poza tym
Zaknafein napisał/a:
no to sie jej jeszcze o imie spytałem i o nr. telefonu wiec podała
no napisalem na dole ze imie powiedziala a numer zapisala wiec numer mam a imienia zapomnialem
widzu napisał/a:
Zadzwoń z jakiegoś innego niż swój numer, spróbuj zmienić głos i spytaj coś w stylu: "Halo, <imię>, to ty?"
Jak trafiłeś w imię to dobrze, podaj jakieś zmyślone nazwisko i rozłącz się, bo jednak pomyłka. Jak nie trafiłeś zapytaj coś w stylu "To do kogo się dodzwoniłem?", poczekaj aż poda imię, "Oh, przepraszam, pomyłka" i się rozłącz.
Odczekaj jeden, dwa dni i zadzwoń jako Ty.
Ten trik jest pewny na 50% (zadziała lub nie).
wtf
nie jestem zdesperowany ; /-Veon- - 2014-06-24, 20:41
Zaknafein napisał/a:
nie jestem zdesperowany ; /
Cokolwiek nie zrobisz i tak wyjdziesz na zdesperowanego.
No, chyba że nic nie zrobisz lub przyznasz się że zapomniałeś jej imienia.Zaknafein - 2014-06-24, 20:43
-Veon- napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
nie jestem zdesperowany ; /
Cokolwiek nie zrobisz i tak wyjdziesz na zdesperowanego.
No, chyba że nic nie zrobisz lub przyznasz się że zapomniałeś jej imienia.