Przerażają mnie takie twarze jak oglądam je w nocy, gdy jestem sama. RudaMaupa - 2014-10-05, 01:36 Ojej, saReniu, ja nie chciałam! Ale on nie jest groźny. Dziwny bardziej, ale całkiem sympatyczny I rady dobre daje... Kurczę... Zaśniesz jakoś?Davos - 2014-10-05, 01:38 Sarenia - zatem problem nie w samym filmiku, ale w tym, że nie ma wokół Ciebie kogoś, kto otoczyłby Ciebie męskim ramieniem. Ale bez obaw, można temu łatwo zaradzić - daj tylko cynka na forum, a gwarantuję, że chętnych do pomocy nie zabraknie V - r - 2014-10-05, 01:39 Chcę zobaczyć straszną twarz, a nie mogę obejrzeć. :\ Niech ktoś wrzuci kadr z filmiku, pls.saRenia - 2014-10-05, 01:41 I tak bym nie zasnęła. Ale tak serio jestem strasznym paranoikiem (btw paranoik nawet trochę brzmi jak moje nazwisko ). Tzn umiem sobie coś wkręcić, a później się tego bać, zwłaszcza jak jestem sama.
[ Dodano: 2014-10-05, 01:44 ]
Davos napisał/a:
Sarenia - zatem problem nie w samym filmiku, ale w tym, że nie ma wokół Ciebie kogoś, kto otoczyłby Ciebie męskim ramieniem. Ale bez obaw, można temu łatwo zaradzić - daj tylko cynka na forum, a gwarantuję, że chętnych do pomocy nie zabraknie
Nie potrzebuję kogoś tylko do tego, by ze mną spał. Jakbym chciała, to miałabym w czym przebrać RudaMaupa - 2014-10-05, 01:46
V - r napisał/a:
Chcę zobaczyć straszną twarz, a nie mogę obejrzeć. :\ Niech ktoś wrzuci kadr z filmiku, pls.
Nic szczególnego, taki ryjek wymalowany a la Kiss - wpisz sobie w wyszukiwarkę obrazów "heavy metal happy hour", a wyskoczą Ci focie podpisane "master of metal" - to on
SaReniu, będę uprzedzać następnym razem, obiecuję!saRenia - 2014-10-05, 01:48 po prostu o tej godzinie powinnam spać a nie oglądać filmy, bo nawet normalne mogą mieć takie nieciekawe momenty. A tak serio to ta twarz nawet nie była trochę straszna, ale ja chyba mam taką chwilę, kiedy się boję.V - r - 2014-10-05, 01:51 Aaa, corpse paint, rozumiem. Widziałem bardziej "przerażające" painty, jak paint Deada czy Gaahla Wybaczcie offtop.Davos - 2014-10-05, 01:52
V - r napisał/a:
Chcę zobaczyć straszną twarz, a nie mogę obejrzeć. :\ Niech ktoś wrzuci kadr z filmiku, pls.
Proszę bardzo. Chodzi o tego z prawej:
saRenia napisał/a:
Nie potrzebuję kogoś tylko do tego, by ze mną spał. Jakbym chciała, to miałabym w czym przebrać
Hm, ja nic nie pisałem o spaniu... Ale podoba mi się Twój tok myślenia saRenia - 2014-10-05, 01:56
Davos napisał/a:
Hm, ja nic nie pisałem o spaniu... Ale podoba mi się Twój tok myślenia
haha ale ja przecież mówiłam w standardowym sensie słowa spać
Czekałam jak go zrzuci i się nie doczekałam. Davos - 2014-10-05, 13:59 Też mi tego zabrakło. Byłaby idealna puenta, ale co zrobić... JankielKindybalista85 - 2014-10-05, 21:08
saRenia napisał/a:
Ale tak serio jestem strasznym paranoikiem (btw paranoik nawet trochę brzmi jak moje nazwisko ). Tzn umiem sobie coś wkręcić, a później się tego bać, zwłaszcza jak jestem sama.
(btw paranoik nawet trochę brzmi jak moje nazwisko )
Renata Paraniewska? Renata Paraniewicz? Ranata Paranojczak? Trafiłem którąś z odpowiedzi, czy zgadywać dalej? saRenia - 2014-10-05, 23:46 Nie trafiłeś. Od paranoik różni się tylko 2 literami widzu - 2014-10-06, 09:26