To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Sport - Liga Mistrzów

Ismailes - 2016-05-29, 15:41

Kiedyś takim dobrym aktorem w la Ligi i lidze mistrzów był Pedro gdy grał w Barcelonie, teraz przeszedł do Chelasy i tam jako tako się to poprawiło. Mam nadzieję, że w przyszłym roku, zobaczymy równie zacięty i ciekawy spektakl.
krojechleb - 2016-05-29, 20:24

KS Tauron kielce pokonało MVM Veszprem w karnych 4-3 w finale LM w ręczną;)
Davos - 2016-05-29, 20:30

Ismailes, w lidze angielskiej też aktorzą, chociaż fakt, że wczoraj Pepe z tym swoim rzucaniem się po murawie od lekkiego muśnięcia po twarzy był mocno wkurzający.

A co do samego meczu, to powtórzę to, co już napisałem w sb: Dla mnie to Atletico bardziej zasłużyło na wygraną, zarówno z przebiegu samego finału (przez większość meczu to oni dominowali, a Real się bronił i sporadycznie kontrował), jak i samej drogi do finału, bo Atletico wyeliminowało Barcę i Bayern, podczas gdy Real grał z takimi "potęgami", jak Vfl Wolfsburg czy Roma.
No, ale doszło do karnych, a karne to zawsze loteria i skończyło się jak się skończyło.

[ Dodano: 2016-05-29, 20:31 ]
krojechleb, od ręcznej jest inny temat: http://forum.mistrzowie.org/viewtopic.php?t=672

Szyszek - 2016-05-29, 23:38

No cóż, byłem za Atletico, ale jednak to Real miał nieco więcej szczęścia. Mecz generalnie był bardzo wyrównany i musiały zadecydować karne.

No nic, pozostaje mi tylko pogratulować Realowi.

brzozik70043704352251515 - 2016-05-30, 07:47

puchar to puchar, ale niesmak pozostał...
Davos napisał/a:

A co do samego meczu, to powtórzę to, co już napisałem w sb: Dla mnie to Atletico bardziej zasłużyło na wygraną, zarówno z przebiegu samego finału (przez większość meczu to oni dominowali, a Real się bronił i sporadycznie kontrował), jak i samej drogi do finału, bo Atletico wyeliminowało Barcę i Bayern, podczas gdy Real grał z takimi "potęgami", jak Vfl Wolfsburg czy Roma.

Atletico też miało potęgę na swojej drodze - PSV
Cytat:

No, ale doszło do karnych, a karne to zawsze loteria i skończyło się jak się skończyło.

co by było gdyby?

[ Dodano: 2016-05-30, 07:52 ] http://www.meczyki.pl/new...karnych/23449-n

ChodnikowyWilk - 2016-08-05, 15:39

No doczekamy się kurwa w końcu czy nie :chill:

http://eurosport.onet.pl/...-rundzie/nt9wfn

Szyszek - 2016-08-05, 15:47

No to teraz wóz albo przewóz. Legia ma naprawdę wielką szansę, by zostać bohaterami, bo Dundalk jest jak najbardziej do ogrania. Z drugiej strony od frajerstwa zawsze jest jeden krok i od bohaterów mogą się stać kompletnymi zerami, którzy nie wykorzystali daru od niebios. Bo tak należy to losowanie uznać.

Jak nie teraz, to już nigdy.

ChodnikowyWilk - 2016-08-05, 15:52

No niby Dundalk jest do ogrania, ale Legia w tych eliminacjach odwala straszną manianę aż przykro patrzeć, także niczego bym jeszcze nie przesądzał...
Szyszek - 2016-08-05, 15:54

No ja też nie przesądzam, nie wolno lekceważyć rywala pod żadnym pozorem. Ale Legia ma podczas tych eliminacji dziwną specyfikę: Jest przeciwieństwem efektywności, ale jak na to, co grają, jest niesamowicie efektywna. Dlatego teraz też się nie spodziewam marszu, tylko męczarni. Na czyją korzyść? To się okaże.
JankielKindybalista85 - 2016-08-05, 17:38

Się wierzyć nie chce. Legia najsłabsza kadrowo od jakichś 3 lat, gra totalną padakę, bezjajeczne dzieci we mgle (naprawdę koszmarnie się na to patrzy) i wejdzie z tym do Ligi Mistrzów. No bo jeżeli nie przejdą mistrza Irlandii to sorry...

A najgorsze jest to że Leśnodorski ze swoją stylówką kochanka bossa honduraskiej mafii wyjdzie na geniusza biznesu bo wyprzedawał, wyprzedawał, chuja kupował a i tak choćby i za 6 porażek w grupie, hajsu będzie gruby nadstan.

ChodnikowyWilk - 2016-08-05, 20:32

https://www.facebook.com/...14405205353167/

:clap:

Davos - 2016-08-06, 00:24

JankielKindybalista85 napisał/a:
Się wierzyć nie chce. Legia najsłabsza kadrowo od jakichś 3 lat, gra totalną padakę, bezjajeczne dzieci we mgle (naprawdę koszmarnie się na to patrzy) i wejdzie z tym do Ligi Mistrzów. No bo jeżeli nie przejdą mistrza Irlandii to sorry...

^

Mają w tym roku wręcz bajeczną drogę do LM. Jeśli tego nie wykorzystają to będą frajerami stulecia.

Szyszek - 2016-08-17, 22:59

No nie wierzę. Ta Legia jeszcze serio wejdzie do Ligi Mistrzów :D Dzisiaj bardzo się do tego awansu zbliżyli.
JankielKindybalista85 - 2016-08-17, 23:12

Jakby to było w ramach igrzysk to by przegrali 0-4. :troll:

Ale wierzyć się nie chce. Ekipa, którą 4 dni temu takie ligowe ogóry jak Górnik Łęczna jebał jak burą sukę i tylko cudem i genialnymi interwencjami Malarza Legia wybroniła się przed 0-5 se zagra w lidze mistrzów... Cud nad Wisłą.

krojechleb - 2016-08-17, 23:26

Wlazłem tu żeby skomentować ale poprzednicy wyczerpali temat... co w sumie świadczy o klasie jaką prezentuje ww klub ale to mały szczegół
Szyszek - 2016-08-17, 23:57

JankielKindybalista85 napisał/a:
Jakby to było w ramach igrzysk to by przegrali 0-4. :troll:

Spokojnie! Tego typu wyniki przyjdą w fazie grupowej :troll:

Davos - 2016-08-18, 15:21

Trafili zwyczajnie na samych ogórów w eliminacjach więc całe ich zadanie polegało tylko na tym, żeby tego koncertowo nie spierdolić :PP
ChodnikowyWilk - 2016-08-18, 17:11

No chyba w końcu się uda... i już wyobrażam sobie wyniki Legii w fazie grupowej z Arsenalami, Bayernami czy kogo tam wylosują. :-D
Zabek05 - 2016-08-23, 22:50

No i teraz cała liga mistrzów będzie się modlić żeby trafić w grupie na Legię :troll:
Szyszek - 2016-08-23, 22:57

Oczywiście gratuluję Legii, bo zasługiwała ogólnie na ten awans za całokształt z poprzednich lat. Fajnie, że w końcu jakaś polska drużyna wystąpi w Lidze Mistrzów :)

Ale jak utrzymają swój obecny poziom, no to szykują się soczyste wpierdole dla Legii :haha: