Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
widzu - 2014-05-13, 23:18
love178 napisał/a:
Cytat:
Osoby, które się kwalifikują można policzyć na palcach jednej ręki, i to osoby, która wyrzuciła zawleczkę zamiast granatu.
Wychodzi na to, że o wiele łatwiej jest zaliczyć
Sharv?
Cóż...
Ja nic nie wiem, nie mieszam się, nic nie widzę, nic nie słyszę, nic nie mówię...
To wasze prywatne sprawy...icywind - 2014-05-13, 23:19
widzu napisał/a:
Sharv?
Cóż...
Ja nic nie wiem, nie mieszam się, nic nie widzę, nic nie słyszę, nic nie mówię...
To wasze prywatne sprawy...
Chciałem to jakoś zgryźliwie skomentować ale skoro pierwszy raz nic nie mówisz to uszanuje ten moment.Davos - 2014-05-13, 23:20 Wkraczacie na grząski grunt. Jutro Shar wróci po maturach zadowolona, wejdzie na forum, przeczyta Wasze wpisy i będzie ciskać piorunami JankielKindybalista85 - 2014-05-13, 23:24 Właśnie. Wy już się od Shar odczepcie. Matury się skończą, będą przełomowe bo ostatnie "klasyczne" wakacje, w powietrzu zacznie unosić się zapach wolności i dorosłości (z niewiadomych przyczyn te dwa sprzeczne - jak się później okazuje - stany w pewnym momencie życia pachną dokładnie tak samo), będzie relaks, luz, fun i słońce. Jak znam ludzi, świat i życie to Sharwaria po zakończeniu średniego szczebla edukacji sobie nieźle poszaleje na niwie towarzystko-uczuciowej. Choć zapewne tego nie planuje. Co nie ma znaczenia bo samo tak jakoś zazwyczaj wychodzi.icywind - 2014-05-13, 23:27
Davos napisał/a:
Wkraczacie na grząski grunt. Jutro Shar wróci po maturach zadowolona, wejdzie na forum, przeczyta Wasze wpisy i będzie ciskać piorunami
Chyba wodza. Ja tylko chciałem być w friendzone a to chyba nic złego!JankielKindybalista85 - 2014-05-13, 23:32 Wodzowi granat jego dowcipu palce upier.dolił więc jest już niegroźny.widzu - 2014-05-13, 23:48
JankielKindybalista85 napisał/a:
Choć zapewne tego nie planuje. Co nie ma znaczenia bo samo tak jakoś zazwyczaj wychodzi.
Weź o tym nie wspominaj.
W sumie to nie mam ku*wa pojęcia, czemu w kartach mi tak słabo idzie...
Powinienem być mistrzem...
icywind - 2014-05-13, 23:52
widzu napisał/a:
Bo jest takie powiedzenie kto nie ma szczęścia w kartach ten ma szczęście w miłościV - r - 2014-05-13, 23:53
icywind napisał/a:
widzu napisał/a:
Bo jest takie powiedzenie kto nie ma szczęścia w kartach ten ma szczęście w miłości
Więc i ja powinienem spróbować sił w hazardzie JankielKindybalista85 - 2014-05-13, 23:53
widzu napisał/a:
Weź o tym nie wspominaj.
Powinienem być mistrzem...
Oj tam Widzu, nie marudź. Coś Ci się fajnego przytrafi. Wspólne czekanie na autobus to dobry fundament do bajerki. Davos - 2014-05-13, 23:54 Za chwilę się okaże, że tu wszyscy mają szczęście w kartach JankielKindybalista85 - 2014-05-13, 23:54
icywind napisał/a:
Bo jest takie powiedzenie kto nie ma szczęścia w kartach ten ma szczęście w miłości
Tak dla uściślenia: a jak ktoś nie chce się zakochać tylko poruchać to też się stosuje to przysłowie?
[ Dodano: 2014-05-14, 00:55 ]
Davos napisał/a:
Za chwilę się okaże, że tu wszyscy mają szczęście w kartach
To nie szczęście. To umiejętności.icywind - 2014-05-13, 23:55
Tak dla uściślenia: a jak ktoś nie chce się zakochać tylko poruchać to też się stosuje to przysłowie?
NieJankielKindybalista85 - 2014-05-13, 23:56
icywind napisał/a:
Nie
No to Widzu po prostu zmień target i już będzie w porządku. Nie zawieszaj sobie poprzeczki tak wysoko, że od razu, za pierwszym strzałem musi być lof forewa i git.Sharvari - 2014-05-14, 08:21 nie rozumiem co się dzieje dzisiaj na forumZaknafein - 2014-05-14, 08:34
Sharvari napisał/a:
nie rozumiem co się dzieje dzisiaj na forum
ja tezAntlion - 2014-05-14, 17:32
Sharvari napisał/a:
ale na jakiej podstawie twierdzisz, że cię spławiła? to maturzystka, a my mamy teraz ostro nadszarpane nerwy i momentami, w chwilach stresu nie zachowujemy się jak ludzie
A no na tej podstawie, że nie odpowiadała na telefony i SMS-y, w szkole unikała rozmów, kiedy już udało mi się znaleźć idealny moment na porozmawianie (czyt. brak koleżanek-pustaków w okolicy), zbywała mnie lakonicznym idzie dobrze, i to jeszcze w takim ordynarnym tonie typu "spierniczaj".Zaknafein - 2014-05-14, 18:09 wspolczujemy, po prostu spróbuj z innąSharvari - 2014-05-14, 21:34 a, no to szkoda zachodu. nie ma sensu latać za kimś kto cię lekceważy, znajdziesz kogoś kto będzie cię traktował przynajmniej tak samo dobrze Barbra - 2014-05-14, 22:03 ale głupia sytuacja :\ nienawidzę gdy ludzie nagle zaczynają się tak zachowywać i nawet nie wiesz czemu... współczuję, nie załamuj się, olej ją