z tych które mi całkowicie nie podeszły...ruda od Snowa bo jest ruda
Ty, kurwa, synek, bo się skończy źle!kotmaalealamakota - 2016-08-12, 11:09 Mój chłop jak był w robocie to nie oglądał ze mną 6 sezonu teraz za każdym razem jak mnie wkurwi to mu spojleruje a tekst "zamknij się, bo ci powiem kto zginie w 6 odcinku" stosuje od tygodnia działa
Zak też serial na początku mnie nie wciągnął, ale od 2 sezonu to odcinek za odcinkiem oglądałam.
Teraz czytam "Starcie Królów" Ascara - 2016-08-12, 12:06 Davos - jestem w połowie 1. tomu Uczty i nadal nie widzę różnicy między Stannisem serialowym a książkowym a już na pewno nie tak drastycznej, jak tu sugerowaliście.Davos - 2016-08-12, 13:29 Ascara - spokojnie, przeczytaj do końca Ucztę i Taniec ze smokami. Chociaż w serialu Stannisa zaczęli kopać od początku to dopiero w 5 sezonie poszli na całość. A 5 sezon w serialu jest odpowiednikiem wydarzeń z Tańca.
Ala - niezły sposób. Tyle, że ma jedną wadę - skończy się wraz z obejrzeniem przez Twojego chłopa ostatniego odcinka 6 sezonu Adijos - 2016-08-12, 13:37 Najlepsza to była ta bitwa pięciu armii jak Jamie Lannister przewodził hobbitom. kotmaalealamakota - 2016-08-12, 13:41 Davos spokojnie, mam jeszcze inne seriale do spojlerowania Zaknafein - 2016-08-12, 14:28 tak o Varysa mi chodzilo
czemu mi sie tak pojebalo
JankielKindybalista85 napisał/a:
Ty, kurwa, synek, bo się skończy źle!
serio Ci sie podoba?
do tego ma akcent angielskiego plebsu
kotmaalealamakota napisał/a:
Zak też serial na początku mnie nie wciągnął, ale od 2 sezonu to odcinek za odcinkiem oglądałam.
idk no zaczynam 4 sezon juz i nadal tak meh
oglada sie dobrze, takie filmwebowe 7/10, ale szału ni ma
nawet zaczalem sie zastanawiac skad sie caly hype wzialAscara - 2016-08-12, 14:30 Davos, chodziło mi o to, że jak na razie to spokojnie w moich oczach ten książkowy Stannis może robić to, co będzie robił serialowy. kotmaalealamakota - 2016-08-12, 14:35
Zaknafein napisał/a:
no zaczynam 4 sezon
nie, nie zaspojleruje, ale będzie się dziać Ascara - 2016-08-12, 15:03 Zaknafein, a Littlefinger jeszcze żyje czy już nie?Davos - 2016-08-12, 15:55 Ascara - książkowy Stannis jest honorowy, serialowy idzie po trupach do celu. Książkowy nie zdradza żony, serialowy gzi się z Melisandre na potęgę. Książkowy nie daje się sterować przez Melisandrę, wręcz przeciwnie - trzyma ją przy sobie bo jest użyteczna, ale specjalnie w R'hlora nie wierzy. Serialowy odwrotnie - jest właściwie zabawką w rękach czarownicy i robi wszystko, o co ona go prosi. Książkowy słucha rad Davosa, serialowy nie. I tak dalej...kotmaalealamakota - 2016-08-12, 16:20 Książkowy [spoiler]nie pali córki na stosie... a szkoda [/spoiler] i ma o wiele brzydszą żonę niż jest w serialu to w sumie w książce by bardziej pasowało, żeby się miętosił z czarownicą na boku Zaknafein - 2016-08-12, 16:38
Ascara napisał/a:
Zaknafein, a Littlefinger jeszcze żyje czy już nie?
cicho tam
nie wchodze wincyj w ten temat
ale zyje i jego tez w sumie bardzo lubię
pomylilem go z Varysem brawo ja ktos mnie zmylil
tzn sharDavos - 2016-08-12, 18:23 Ala, ale takie coś oznaczaj jako spoiler bo psujesz ludziom zabawę
Zedytowałem Twojego posta.kotmaalealamakota - 2016-08-12, 23:59 ok, wybacz, ale wiesz Davosie post Ascary z pytaniem czy Littlefinger jeszcze żyje to w sumie też spojler Davos - 2016-08-13, 00:09 Tyle, że Ascara Was strollowała kotmaalealamakota - 2016-08-13, 00:36 no serio nie wiedziałam... ale jakbys dał to w spoiler to osoby, które nie widziały 6 sezonów mogłyby się zastanawiać czy to prawda czy nie Davosie Ascara - 2016-08-13, 00:54 Swoją drogą miałam porzucić Cersei po zakończeniu sezonu, ale jakoś mi z nią miło i dobrze. Może zmienię dopiero jak skończę książki. Zaknafein - 2016-08-15, 23:05 Uaktualniam bo jestem w środku 5 sezonu
!!!
w sumie ogląda mi się trochę lepiej, ale anyway trochę znielubiłem jednych a polubiłem innych i ogólnie
najbardziej lubię Littlefinger'a, Varysa, Jaimego i Aryę
moj kwartet
wczesniej jeszcze przez chwile był tam Oberyn ale no
Tyrion nadal jest fajny w sumie, ale mniej fajny niż tamta czwórka
bardzo fajni też Bronn i babcia Tyrell
znielubiłem Daenrys. co za durna kurwa nielogiczna, niech ją zjedzą te smoki pls
Cersei też dużo mniej lubię w sumie. miałem ją za ciekawą, intrygującą i działającą raczej logicznie. ale też odpierdala chujwieco a potem sie dziwi że karma wraca i potem robi to samo i znowu sie dziwi IM DA QUEEN
relacja grubasa Sama i Gilly to coś co bym dał do cringe compilation
Sansa jest tak nijaka ze ja pierdole
Jon Snow i Stannis nadal mnie bardzo nudzą ale ten drugi dużo mocniej
Tommenn to taka pizda, że aż zatęskniłem za Joffreyem
i w sumie to chyba tyleAdijos - 2016-08-15, 23:26
Zaknafein napisał/a:
znielubiłem Daenrys. co za durna kurwa nielogiczna, niech ją zjedzą te smoki pls