To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Filmy i seriale - Gra o Tron

JankielKindybalista85 - 2016-08-12, 09:39

#niechtamałairytującepizdeczkaodsmokównareszciezdechnie!

[ Dodano: 2016-08-12, 09:40 ]
Zaknafein napisał/a:
z tych które mi całkowicie nie podeszły...ruda od Snowa bo jest ruda

Ty, kurwa, synek, bo się skończy źle!

kotmaalealamakota - 2016-08-12, 11:09

Mój chłop jak był w robocie to nie oglądał ze mną 6 sezonu teraz za każdym razem jak mnie wkurwi to mu spojleruje :D a tekst "zamknij się, bo ci powiem kto zginie w 6 odcinku" stosuje od tygodnia :D działa :diabelek2: :diabelek2: :diabelek2: :diabelek2:

Zak też serial na początku mnie nie wciągnął, ale od 2 sezonu to odcinek za odcinkiem oglądałam.

Teraz czytam "Starcie Królów" :yupi:

Ascara - 2016-08-12, 12:06

Davos - jestem w połowie 1. tomu Uczty i nadal nie widzę różnicy między Stannisem serialowym a książkowym a już na pewno nie tak drastycznej, jak tu sugerowaliście.
Davos - 2016-08-12, 13:29

Ascara - spokojnie, przeczytaj do końca Ucztę i Taniec ze smokami. Chociaż w serialu Stannisa zaczęli kopać od początku to dopiero w 5 sezonie poszli na całość. A 5 sezon w serialu jest odpowiednikiem wydarzeń z Tańca.

Ala - niezły sposób. Tyle, że ma jedną wadę - skończy się wraz z obejrzeniem przez Twojego chłopa ostatniego odcinka 6 sezonu :PP

Adijos - 2016-08-12, 13:37

Najlepsza to była ta bitwa pięciu armii jak Jamie Lannister przewodził hobbitom. :troll:
kotmaalealamakota - 2016-08-12, 13:41

Davos spokojnie, mam jeszcze inne seriale do spojlerowania :diabelek2:
Zaknafein - 2016-08-12, 14:28

tak o Varysa mi chodzilo
czemu mi sie tak pojebalo

JankielKindybalista85 napisał/a:

Ty, kurwa, synek, bo się skończy źle!

serio Ci sie podoba?
do tego ma akcent angielskiego plebsu :D

kotmaalealamakota napisał/a:
Zak też serial na początku mnie nie wciągnął, ale od 2 sezonu to odcinek za odcinkiem oglądałam.

idk no zaczynam 4 sezon juz i nadal tak meh
oglada sie dobrze, takie filmwebowe 7/10, ale szału ni ma
nawet zaczalem sie zastanawiac skad sie caly hype wzial

Ascara - 2016-08-12, 14:30

Davos, chodziło mi o to, że jak na razie to spokojnie w moich oczach ten książkowy Stannis może robić to, co będzie robił serialowy. :P
kotmaalealamakota - 2016-08-12, 14:35

Zaknafein napisał/a:
no zaczynam 4 sezon

nie, nie zaspojleruje, ale będzie się dziać :diabelek2:

Ascara - 2016-08-12, 15:03

Zaknafein, a Littlefinger jeszcze żyje czy już nie?
Davos - 2016-08-12, 15:55

Ascara - książkowy Stannis jest honorowy, serialowy idzie po trupach do celu. Książkowy nie zdradza żony, serialowy gzi się z Melisandre na potęgę. Książkowy nie daje się sterować przez Melisandrę, wręcz przeciwnie - trzyma ją przy sobie bo jest użyteczna, ale specjalnie w R'hlora nie wierzy. Serialowy odwrotnie - jest właściwie zabawką w rękach czarownicy i robi wszystko, o co ona go prosi. Książkowy słucha rad Davosa, serialowy nie. I tak dalej...
kotmaalealamakota - 2016-08-12, 16:20

Książkowy [spoiler]nie pali córki na stosie... a szkoda :diabelek2: [/spoiler] i ma o wiele brzydszą żonę niż jest w serialu :haha: to w sumie w książce by bardziej pasowało, żeby się miętosił z czarownicą na boku :troll:
Zaknafein - 2016-08-12, 16:38

Ascara napisał/a:
Zaknafein, a Littlefinger jeszcze żyje czy już nie?

cicho tam
nie wchodze wincyj w ten temat

ale zyje i jego tez w sumie bardzo lubię
pomylilem go z Varysem brawo ja ktos mnie zmylil
tzn shar

Davos - 2016-08-12, 18:23

Ala, ale takie coś oznaczaj jako spoiler bo psujesz ludziom zabawę :dont:
Zedytowałem Twojego posta.

kotmaalealamakota - 2016-08-12, 23:59

ok, wybacz, ale wiesz Davosie post Ascary z pytaniem czy Littlefinger jeszcze żyje to w sumie też spojler :troll: :spiew:
Davos - 2016-08-13, 00:09

Tyle, że Ascara Was strollowała :PP
kotmaalealamakota - 2016-08-13, 00:36

no serio nie wiedziałam... :troll: ale jakbys dał to w spoiler to osoby, które nie widziały 6 sezonów mogłyby się zastanawiać czy to prawda czy nie Davosie :P
Ascara - 2016-08-13, 00:54

Swoją drogą miałam porzucić Cersei po zakończeniu sezonu, ale jakoś mi z nią miło i dobrze. Może zmienię dopiero jak skończę książki. :D
Zaknafein - 2016-08-15, 23:05

Uaktualniam bo jestem w środku 5 sezonu
!!!

w sumie ogląda mi się trochę lepiej, ale anyway trochę znielubiłem jednych a polubiłem innych i ogólnie

najbardziej lubię Littlefinger'a, Varysa, Jaimego i Aryę
moj kwartet
wczesniej jeszcze przez chwile był tam Oberyn ale no :D

Tyrion nadal jest fajny w sumie, ale mniej fajny niż tamta czwórka
bardzo fajni też Bronn i babcia Tyrell
znielubiłem Daenrys. co za durna kurwa nielogiczna, niech ją zjedzą te smoki pls
Cersei też dużo mniej lubię w sumie. miałem ją za ciekawą, intrygującą i działającą raczej logicznie. ale też odpierdala chujwieco a potem sie dziwi że karma wraca i potem robi to samo i znowu sie dziwi IM DA QUEEN :D

relacja grubasa Sama i Gilly to coś co bym dał do cringe compilation
Sansa jest tak nijaka ze ja pierdole
Jon Snow i Stannis nadal mnie bardzo nudzą ale ten drugi dużo mocniej
Tommenn to taka pizda, że aż zatęskniłem za Joffreyem :D

i w sumie to chyba tyle

Adijos - 2016-08-15, 23:26

Zaknafein napisał/a:
znielubiłem Daenrys. co za durna kurwa nielogiczna, niech ją zjedzą te smoki pls

:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: