To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - "Humor" wewnętrzny

Nadir - 2016-08-10, 17:03

Tak, randomowa wanna jest w uj śmieszna. :troll:

[ Dodano: 2016-08-10, 17:04 ]
V - r napisał/a:
Jak mnie to wkurwia, ja pierdolę.

Odpowiem twoim własnym cytatem:
V - r napisał/a:
Kogo obchodzi co cię wkurza xD

V - r - 2016-08-10, 17:06

Ale ja wtedy napisałem to do ciebie.

ja > chaty z gówna > ty

Nie ma nawet o czym dyskutować.

Nadir - 2016-08-10, 17:07

Owszem
ja > chaty z gówna > wanna > ty

V - r - 2016-08-10, 17:08

Twoje zdanie w tej materii się nie liczy, jesteś zbyt bezwartościową jednostką.
KicerK - 2016-08-10, 17:10

V - r napisał/a:
Jak mnie to wkurwia, ja pierdolę. Gdzieś pojawi się jakieś zwyczajne słowo, ale zaraz znajdzie się ktoś kto uzna to za HIHIH HOHOHO XD HOMUR WEWNENTRZNY BO WIECIE TAM JEST SŁOWO WANNA NIE MA W TYM ŻADNEGO ŻARTU ANI PRZESŁANIA ALE JEST WANNA TO JEST ŚMIESZNE XDDDDD I nie tylko wanny to dotyczy.

:piwo: :piwo:

myślałem że to jakaś pasta xD

Nadir - 2016-08-10, 17:11

Jesteś tak samo bezwartościowy jak ja. A nawet bardziej, bo nie jesteś świadom swojej beznadziejności i wydaje ci się, że to wszystko wokół ciebie jest chujowe tylko nie ty, a jest wręcz przeciwnie.
A teraz odejdź od komputera i zwal sobie do swojego zdjęcia skoro aż tak jarasz się samym sobą.

V - r - 2016-08-10, 17:15

Nadir napisał/a:
nie jesteś świadom swojej beznadziejności

No kto to kurwa mówi xD

[ Dodano: 2016-08-10, 17:16 ]
Nadir napisał/a:
A teraz odejdź od komputera i zwal sobie do swojego zdjęcia skoro aż tak jarasz się samym sobą.

Mogę Cię zapewnić, że prędzej zwalę do swojego niż do twojego, choć swojej mordy nie znoszę.

macbed - 2016-08-10, 17:16

Round 2
Nadir - 2016-08-10, 17:23

V - r, nie tylko ty nie znosisz swojej mordy. Obawiam się, że nikt jej nie znosi (mama i babcia się nie liczą).
Żałosny i śmieszny z ciebie człowieczek. W realnym życiu ci się nie udaje, więc musisz wywyższać się w internecie. Ciekawe co aż tak cię frustruje, że zachowujesz się jak najgorszy buc? Może znowu nieszczęśliwie się zakochałeś? Biedactwo. Naprawdę mi ciebie żal, ale skoro takie zachowanie pomaga ci przetrwać ciężkie chwile w życiu to śmiało, kontynuuj.

Love178 - 2016-08-10, 17:24

Ej nie piszcie tak do siebie :|
To naprawdę głupie jak dwóch fajnych użytkowników gdzieś tam się nie zgada i od tamtej pory próbują przy każdej nadarzającej się okazji obrzucić się nawzajem błotem :/
Nikt z Was nie jest beznadziejny i rozejść się.

macbed - 2016-08-10, 17:27

^
Szyszek - 2016-08-10, 17:31

Ludzie, błagam... Spokój.
Nadir - 2016-08-10, 17:32

To V - r prowokuje, ja tylko się bronię. On lubi ubliżać innym by poczuć się lepiej. Wiele razy dostawał ostrzeżenie za obrażanie. Obiecywał się zmienić, a jedyną zaobserwowaną zmianą jest zmiana na gorsze. Nie chcę się czepiać, ale chyba złamał warunki jakie postawiono mu by mógł wrócić.
V - r - 2016-08-10, 17:36

Nadir napisał/a:
W realnym życiu ci się nie udaje

Udowodnij.

Nadir napisał/a:
złamał warunki jakie postawiono mu by mógł wrócić

No cóż, nie przewidziałem, że jak wrócę, będzie tu siedziała jakaś brzydka łajza starająca się cały czas mnie sprowokować. Dziwne, że macbed to wytrzymuje.

[ Dodano: 2016-08-10, 17:43 ]
Moje życie prywatne nie ma nic wspólnego z "życiem" (xD) na forum. Ponadto nie mam zamiaru przebywać na jednym forum z przebrzydłą prowokatorką, która wciąż stara się nawiązać ze mną interakcję, choć ja absolutnie nie mam ochoty jej widzieć. Sprawa stoi więc jasno - albo ona, albo ja. I wiem, że ona stąd nie pójdzie, więc proszę dezaktywować moje konto. Dziękuję.

Nadir - 2016-08-10, 17:59

Tak, tak, wyzywaj mnie dalej, bo nazywałam cię twoim starym nickiem, który sam sobie wybrałeś. Ależ strasznie prowokowałam. Nie to co święty V - r porównujący ludzi do gówna, to przecież jest grzeczne i normalne.
Skoro nie potrafisz się przyzwoicie zachować to może lepiej byś odszedł. Nie na zawsze, ale krótka przerwa by ci się przydała byś ochłonął i zastanowił się nad swoim zachowaniem.
Nie chcę prowadzić z tobą wojny, ale do tej pory nie dało się z tobą normalnie rozmawiać.

widzu - 2016-08-10, 18:02

Wybaczcie, ale obaj prezentujecie w tym momencie gówniany poziom i z zewnątrz wygląda to tak:

https://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY

Davos - 2016-08-10, 18:05

V - r i Nadir dostają bany na 24 godziny, żeby mogli ochłonąć.

A co do screena: http://mistrzowie.org/674...#comment_602297

ZSK - 2016-08-10, 19:17

Powinniście się przespać ze sobą.
JankielKindybalista85 - 2016-08-10, 19:32

V - r napisał/a:
ja > chaty z gówna > ty

Nie kumam tego w środku. Na jakiej stronce jest taki chujowy chat, że go nazywają chatem z gówna? :troll:

W każdym razie V - r znowu nam się pyskaty robi ostatnio. Napuściłbym go na Rzwiro "chuja wiesz gówniarzu" Czarnopantere i poszedł po popcorn.

ACZKOLWIEK Z WANNĄ MIAŁ KURWA CAŁKOWITĄ RACJĘ CZIZUS KURWA JA PIERDOLĘ!!!!!!!

Marcin55522 - 2016-08-10, 19:41

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Powinniście się przespać ze sobą.

Seks na zgodę i obie strony będą zadowolone.