Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz?
V - r - 2015-03-09, 23:21
Zaknafein napisał/a:
Nie ogarnęłaś, że w środowiskach metalowych wszelkie industriale, alternatywne metale i nu-metale nie są klasyfikowane jako metal. Tak było jest i zostanie. Rammstein jest spoko, Nine inch nails też i podobne zespoły, ale to nie zmienia faktu, że to nie metal.
The end.
Pełne poparcie dla Zakowych słów
Ascara napisał/a:
Naprawdę nie?! To Obława nie jest o biednych małych wilczkach, na które psy robią polowanie?!!!
V - r, please.
Nie ironizuj mi tutaj. Są tacy, którzy słuchają, bo ot, fajna muzyczka, a nad tekstem się nie zastanowią.macbed - 2015-03-09, 23:22 A oto czego słuchałem w gimbazie
https://www.youtube.com/watch?v=CQ7LR57v-RQAscara - 2015-03-09, 23:22 Chcecie się wzruszyć? Pierwszy raz usłyszałam to w... Ekhm. Radiu Maryja. Moja babcia słucha, jak jestem w domu rodzinnym jestem na nie skazana. Ale jak widać mogą być i korzyści.
Nie ogarnęłaś, że w środowiskach metalowych wszelkie industriale, alternatywne metale i nu-metale nie są klasyfikowane jako metal. Tak było jest i zostanie. Rammstein jest spoko, Nine inch nails też i podobne zespoły, ale to nie zmienia faktu, że to nie metal.
The end.
No dobra. To do mnie trafia. Zgoda?
V - r napisał/a:
Nie ironizuj mi tutaj. Są tacy, którzy słuchają, bo ot, fajna muzyczka, a nad tekstem się nie zastanowią.
Serio? Nie no... Nie miej żalu o ironię, ale ciężko mi uwierzyć, że można nie dostrzegać drugiego dna w Kaczmarskim...macbed - 2015-03-09, 23:25 Całkiem.V - r - 2015-03-09, 23:26
Moris299 napisał/a:
Kaczmarski dobry całkiem!
W odniesieniu do jego twórczości "dobry całkiem" to obelga, węglu. To geniusz, legenda.Ascara - 2015-03-09, 23:26
V - r napisał/a:
Pełne poparcie dla Zakowych słów
Ascara napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
The end.
Dzisiejszy dzień kończę na Szklanej Górze. Dziękuję, Mistrzu, za ten utwór.Zaknafein - 2015-03-10, 00:28 Ja lubię tą wersję
https://www.youtube.com/watch?v=uBNrN7AR87cZSK - 2015-03-10, 00:46
JankielKindybalista85 napisał/a:
A mi się głośniki zjebały więc nic nie słucham ale no hello! ZETESKA! Wrzuć tu jakąś elektronikę albo Chodnikowy zajedź joł rapsem bo inaczej cała dwusetną stronę fajnego tematu nam szatanisty zmarnują na gadanie o metalu!
Rockowo-metalowe towarzystwo w ostatnich dniach podjarało się niezdrowo jak Polański na szkolnym basenie, z tego względu zamiast nad "wrzucaniem" bardziej zastanawiam się nad zignorowaniem tematu.Szyszek - 2015-03-10, 10:50 No dobra. Zazwyczaj należę do rockowo-metalowo-metalcorowego towarzystwa, no ale żeby Jankielowi i ZSK nie było przykro, to zapodam jakąś elektroniką:
https://www.youtube.com/watch?v=4_9KmS2fCbQ
Macie tutaj EjTiBi. I bynajmniej nie jest to słynny hicior Ecstasy! Enjoy JankielKindybalista85 - 2015-03-10, 10:57 Szyszek... zaraz post 2500 - dziabnij go w skokach! I dzięki za Ejtibi. Szkoda, że to nie "Darude-Sandstorm" ale tyz piknie.