Tu masz prawdziwą muzykę, Moris, węglu.JankielKindybalista85 - 2015-03-09, 23:08
Moris299 napisał/a:
Spóźniłem się ...
Tak jest. Na pohybel metalowi otworzyłem kolejną setke tego tematu ruskim rapsem. Zuo! Ascara - 2015-03-09, 23:09 Już lepiej! Chociaż trochę za mało życia ma dla mnie ten kawałek.
No, w końcu ktoś do mnie dołączył w tej karuzeli wrzucania linków. I to pierwszym utworem Kaczmarskiego, jaki w życiu słyszałem. Wielkie piwo Ascara - 2015-03-09, 23:10 Ruski to małe piwo!!!
Co ja znalazłam...
[ Dodano: 2015-03-09, 23:11 ]
Obława jest zajebista! Moja ulubiona piosenka Kaczmarskiego! macbed - 2015-03-09, 23:12 V - r, pierwszy kawałek na chwytach jakiego się nauczyłem... Podstawówka KicerK, dobre to! Ascara - 2015-03-09, 23:13 Słyszeliście cover szmaty? Moim zdaniem bardzo dobry, chociaż akurat w tym utworze oryginał nie ma sobie równych.V - r - 2015-03-09, 23:16 A ja mam takie pytanie - czy ktokolwiek z Was zatrzymuje się przy każdym utworze Kaczmarskiego, by zastanowić się nad tekstem? Każdy ma drugie dno. Taki na przykład Młody Las nie ma z lasem zupełnie nic wspólnego.Ascara - 2015-03-09, 23:18 Naprawdę nie?! To Obława nie jest o biednych małych wilczkach, na które psy robią polowanie?!!!
V - r, please. Zaknafein - 2015-03-09, 23:18
Ascara napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
Ascara napisał/a:
Jankiel, właśnie dlatego, że on w te odgraniczenia się bawi, a one nie pokrywają się z moim instynktem.
Ascara napisał/a:
Ja powiem szczerze, że kompletnie się na tym nie znam.
No właśnie, nie znasz się xD
Ale tak czy siak Oomph! nie ma nic wspólnego z rockiem! No chyba, że R+ też uważasz za rock? O ironio, R+ w 90% swojej twórczości wzoruje się na Oomph!, a ich nikt za rock nie bierze.
Nie ogarnęłaś, że w środowiskach metalowych wszelkie industriale, alternatywne metale i nu-metale nie są klasyfikowane jako metal. Tak było jest i zostanie. Rammstein jest spoko, Nine inch nails też i podobne zespoły, ale to nie zmienia faktu, że to nie metal.
The end.
Słuchajcie głosu Trójłapego, choć z daleka:
Krew szybko wsiąka w ziemię, strach zabija czas!
Słuchajcie bracia! Wyje do was wilk - kaleka,
Trzeba odrzucić to co w nas zniewala nas!
I po dziś dzień naganiacz, strzelec, czy kłusownik,
Przyzwyczajony do czytania tropów map,
Przez zęby mówi - Oto jest wilk wolny!
- Kiedy na śniegu ujrzy ślady trojga łap!
Ascara - 2015-03-09, 23:21 Jak Zak jedzie popami to ja...
Ekhm...
Nie wiem, jakim cudem, no nie mam pojęcia!!!