Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Filmy i seriale - Gra o Tron
icywind - 2016-07-16, 23:00 Ło, Ascara wróciła z zapasem memów które już widziałem
[ Dodano: 2016-07-17, 00:26 ]
Mam szaloną teorię na temat Targeryan
Mamy trzy smoki, w godle trzygłowego smoka itd. i jak teraz już jest pewność że Jon jest Targeryanem to na pewno będzie trzeci Targeryan. Wszyscy obstawiają na Tyriona i to ma dużo sensu jak weźmiemy dosłownie to co do niego mówił ojciec, już jest z Danką, lubi go Varys (a on dużo wie i lubi Targeryan) i dogadał się że smokami. Jest to pewny kandydat ale ja mam inną rozkminę.
Co jeśli Targeryanem jest Gendry. Pamiętajcie że jest moc w królewskiej krwi a same pijawki zabiły trzy osoby (oczywiście można uważac to za zbieg okoliczności i tak zawsze sądziłem ale załóżmy że to zasługa pijawek) same pijawki tyle zrobiły a poświęcenie Shereen, córki Stanisa nic nie dało. Bo ona jest z rodu Baratheonów który nie ma królewskiej krwi bo siłą zabrali tron. Jak na razie wszystko co mówi czerwona się sprawdza więc czemu nie to o krwi. W takim razie to nie krew Baratheonów zadziałała tylko Targeryan, czyli prawdziwa królewska. Gendry jest chyba w odpowiednim wieku i mówił że jego matka miała jasne włosy.Dead_Laugh - 2016-07-17, 00:29 Jeżeli pojawi się nowy Targeryan to tylko Aegon icywind - 2016-07-17, 00:31 I były TRZY pijawki
[ Dodano: 2016-07-17, 00:31 ]
Dead_Laugh napisał/a:
Jeżeli pojawi się nowy Targeryan to tylko Aegon
Nie było go w filmie więc nie wiem jakie mieć do niego odczuciaDead_Laugh - 2016-07-17, 00:33 Ale Gendry był bękartem Roberta a Robert... No cóż. Mało prawdopodobne, że pieprzyłby się z Targeryanką. Miał taką zrazę do nich, że na kilometr potrafił wyczuć Targeryanaicywind - 2016-07-17, 00:35 Może chciał się zemścić. Wy wyruchaliście mi Lyanę to ja zgwałcę jedna z waszych
Jak na razie wszystko co mówi czerwona się sprawdza
Nie wszystko. Według niej Azorem Ahai miał być Stannis, a będzie nim najprawdopodobniej Jon.
Gendry jest synem Roberta i jakiejś wieśniaczki, w książce coś było wspomniane, że jego matka była jakąś prostą kobietą z Królewskiej Przystani (chyba nawet z Zapchlonego Tyłka).
A co do trzech głów smoka, póki co wszystko wskazuje na to, że będą to Danka, Tyrion i Jon. A Aegon będzie "fałszywym smokiem" (w książce, bo w serialu go w ogóle nie ma).icywind - 2016-07-17, 09:18 No właśnie sprawdza się tylko nie wiedziała która osoba to książę
[ Dodano: 2016-07-17, 14:47 ] http://www.vulture.com/20...msay-kiss.html#Ascara - 2016-07-19, 00:22 http://gameoflaughs.com/g...odern-times/?kvicywind - 2016-07-23, 19:14 Davos - 2016-07-23, 23:00 Nie znałeś tego wcześniej? Toż mnóstwo osób pisało po 1 sezonie, że Jaime wygląda jak Książe z bajki ze Shreka Mańka - 2016-07-23, 23:13 zaczęłam czytać i nareszcie łapię, o co chodzi Davos - 2016-07-23, 23:26 Zaknafein - 2016-08-12, 01:12 nie czytam was tam wyżej, chuje kochane, bo pewnie jakieś spojlery ale zaczął żem oglądać sobie grę o tron i ogólnie to:
fajne, ale nie wciąga tak jak myślałem, że wciąga. tzn ogląda się ok, ale muszę robić przerwy, bo się przejada w innym wypadku, meh
sporo fajnych, ciekawych i chujowych postaci
z tych które mi całkowicie nie podeszły to Ned Stark, nie wierze, że można być aż tak naiwnym gościem, Jon Snow, który jest taki nijaki że jajebie, Stannis, który chyba nie ma własnej głowy, ruda od Snowa bo jest ruda i ma wkurwiający mnie akcent. Robb Stark tyż mnie nudzi, tak samo jego panna. no i Sansa. nic nie zrobiła takiego ale po prostu wkurwia.
z ciekawych w sumie Joffrey, którego nawet nie znienawidziłem jakoś za specjalnie. tzn no jest chujem i chujowym królem, przyznaje, ale żadnej z moich ulubionych postaci się nie pozbył ani nic. rozpieszczona cipa ale no póki co niech tam sobie będzie. przynajmniej w kontraście do scen ze Snowem wiem, że jak się pojawia Joffrey to mogę oczekiwać czegoś ciekawego.
Cersei, bo blondyna, bo suka, ale inteligentna suka. lubie jej charakter. Tywin dziadziuś tyż spoko. Arya i Tyrion też. i ta kurwa od Tyriona, Shae. No i jeszcze ta druga kurwa z burdelu, Ros. te fajne. i jeszcze Nala Dorman, pewnie tez bo wbila topless ale no fajna jest
bardziej polubilem Vascara, bo cwany chujek, Danę bo badass blondyna i Jaimego bo ma fajny charakterOleksander - 2016-08-12, 02:11 Zaknafein,
STARYYYY! Cokolwiek byś nie napisał jeśli dopiero zacząłeś to mam dla Ciebie jedną radę: żebyś się nie zdziwiłAscara - 2016-08-12, 03:18 Zaknafein, no kurwa Prawie ze wszystkim, co napisałeś się zgadzam!
Tylko... Jakiego Vascara? Mówisz o Varysie?Dead_Laugh - 2016-08-12, 03:22 Szkoda, że w 5 sezonie Tyrion i Aria giną. Też ich lubiłem Ascara - 2016-08-12, 03:38 No. Mańka - 2016-08-12, 05:41 Arya zginie?! Jak do tej pory moja ulubiona postać - dzikuska, zupełnie jak ja
[ Dodano: 2016-08-12, 05:42 ]
Wolałabym, żeby Sansa zdechła JankielKindybalista85 - 2016-08-12, 09:35 #klubjebaćtegoidiotęnedastarkarośniewsiłę #sorrydavosDavos - 2016-08-12, 09:38 Ej no, nie spoilerujcie im...
Zaknafein napisał/a:
bardziej polubilem Vascara, bo cwany chujek
A nie czasem Varysa?
Zaknafein napisał/a:
Stannis, który chyba nie ma własnej głowy
Stannisa strasznie zepsuli w serialu W książce był zupełnie inny. I dlatego napiszę to, co już pisałem wielokrotnie: Wszystkim, którzy oglądają serial GoT, a nie czytali książki, polecam bardzo przeczytanie całej sagi bo niestety serial strasznie niektóre postaci spłaszcza i zmienia na niekorzyść.
I widzę Zaku, żeś polubił wszystkich Lannisterów bez wyjątku. Rzadka sprawa To ja dla odmiany z tego rodu lubię jedynie Tyriona, no i w pewnym stopniu Tywina, za jego geniusz taktyczny. Za to Cersei mnie irytuje tak jak Jankiela Daenerys