To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Wojtek w TV

Adijos - 2014-03-31, 18:45

Warna mu za obrazę :-D
icywind - 2014-03-31, 18:56

Jakiego tam warna? Permbana!
.
.
.
Oh. szybcy jesteście!!

A ty Pingvinku nie kopiuj mu wszystkiego co napisze bo czuje się... obdarty z prywatności... tak jakby on mnie podglądał

Love178 - 2014-03-31, 19:55

A jak wkleisz coś, co się administracji nie spodoba, to warny polecą na Ciebie :P
Sharvari - 2014-03-31, 20:15

w ogóle za przekazywanie powinny się sypać (na starym forum chyba ktoś za to oberwał). bo sory, nie po to są bany, żeby ofiara gadała z nami przez jego fanów.
Pingvin - 2014-04-08, 23:56

Obgadam to z Wojtkiem. Ten komentarz był kontrowersyjny, ale uznałem że wyjdzie śmieszna burza jak to wrzucę, ale ogólnie nie wrzuciłem mu parę takich ostrych o kobietach.

Wojtek chyba stał się stałym elementem "Tak czy nie?"

icywind - 2014-04-08, 23:58

W TV lubią takich ludzi bo oglądalność skacze :D
WojtekVanHelsing - 2015-04-20, 13:56

SlownikOrtograficzny napisał/a:
love178 napisał/a:
Nie mogę się nadziwić, że nie ma żadnej literówki xD

Może redaktory z telewizji poprawili, bo wstyd dać takie z błędami.

Poprawili...

Moris299 napisał/a:
Niedługo go do studia zaproszo :roll: :roll:

Antybristler napisał/a:
Aż strach pomyśleć co będzie następne :galy:

Nie chce nikomu rodzic nadziei, ale jest szanse,, ze pojawie w debacie radiowej z kandydatem na Prezydenta Pawłem Tanajno, pod warunkiem, ze przyjmie wyzwanie.

Davos napisał/a:
Cytat:
Następnym razem już go zaproszą do studia :D

A następnym krokiem będzie autorski talk show pt "Wojciech Kasprzyk pyta", gdzie zaproszeni goście będą odpowiadać na serie pytań dotyczących głównie gospodarki. Jeśli chociaż raz odpowiedzą nie po myśli prowadzącego, zostaną nazwani "lewackimi ku*wami" i wyrzuceni ze studia przy gwizdach i buczeniu publiczności. Ewentualnie Wojtek pociągnie za specjalną dźwignię, która uruchomi specjalną zapadnię pod zaproszonym gościem i skieruje go na specjalną zjeżdżalnię, której wylot umieszczony będzie tuż nad szambem. Oglądalność murowana :)

Tak bedzie

Davos napisał/a:

^AdijoS^ napisał/a:
Może on po prostu chce do nas wrócić poprzez zyskanie sławy w telewizji? Należy czytać między wierszami.

Myślę, że Wojciech przez przymusowego bana na tym forum zyskał nagle sporo czasu więc postanowił skierować aktywność gdzie indziej :)

brzozik70043704352251515 napisał/a:
oddaliscie Wojtkowi wolnosc

Jeszcze wiecej walilem.

icywind napisał/a:

A ty Pingvinku nie kopiuj mu wszystkiego co napisze bo czuje się... obdarty z prywatności... tak jakby on mnie podglądał

Bo cie podgladam

KicerK - 2015-04-20, 14:25

WojtekVanHelsing napisał/a:
Nie chce nikomu rodzic nadziei, ale jest szanse,, ze pojawie w debacie radiowej z kandydatem na Prezydenta Pawłem Tanajno, pod warunkiem, ze przyjmie wyzwanie

hahahah :haha: Wyzwałeś go? Chciałbym zobaczyć taką dyskusję :-D Tałajno vs Wojtek xDD

widzu - 2015-04-20, 14:26

"- Panie Tołajno...
- Tanajno.
- Lepiej wiem czym pan jest."

WojtekVanHelsing - 2015-04-20, 14:57

KicerK, Pewnie nie przyjmie.

widzu, widzu, XD

KicerK - 2015-04-20, 14:59

WojtekVanHelsing napisał/a:
KicerK, Pewnie nie przyjmie.

Też uważam, że nie przyjmie. A potem będzie spamował na tysiącach grup, że nikt z nim nie debatuje XD
btw. jak go wyzwałeś? Napisałeś do niego?

WojtekVanHelsing - 2015-04-20, 15:01

ProFace - 2015-04-20, 15:11

ProFace napisał/a:
Dukan no to tylko przejść mutację. Połączyć swoje geny ze świnia i wgl operacje plastyczne, ciągle jedz i mamy drugiego Wojtka :)

What? Co ja właściwie napisałam? XD

Mistress9 - 2015-04-20, 15:23

Wojtek spełnia marzenia niepełnosprawnych, bo taki z niego miłościwy Władca :love:
icywind - 2015-04-20, 15:24

Prawdę? No oprócz mutacji
saRenia - 2015-04-20, 16:13

widzu napisał/a:
"- Panie Tołajno...
- Tanajno.
- Lepiej wiem czym pan jest."

:piwo: