Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Program! Prezent!
Samara - 2014-01-10, 22:10
bartek82r napisał/a:
WYGRAŁAŚ!!!
Jeej, jak miło Co dostanę w nagrodę? bartek82r - 2014-01-10, 22:13
Sandra napisał/a:
bartek82r napisał/a:
WYGRAŁAŚ!!!
Jeej, jak miło Co dostanę w nagrodę?
Buzi Adijos - 2014-01-10, 22:17 @Ząbek wiem mniejwięcej na jakiej zasadzie działa bluzgator i nie mam problemu takiego czegoś zrobić, ale to według mnie moje jest lepsze (może dlatego, że ja to robiłem) Moje też jest do edycji, ale trzeba trochę ogarnąć program, muszę dać Wam skrypt i sobie róbcie. Widziałeś chyba w jednym moim obrazku jak mam podzielone.AnswersMaster - 2014-01-10, 22:19
^AdijoS^ napisał/a:
Cytat:
Wkrótce skażę na śmierć poprzez lewactwo Jankiela więc zaraz napiszę o tym na Facebook'u
haha mój faworyt , wykonać na kimś wyrok śmierci poprzez lewactwo, ciekawe co to znaczy: gwałcenie przez transseksualistę? A może aborcja na żywym człowieku, ukrzyżowanie, czy zabieranie skazanemu jego porcji jedzenia i picia i przekazanie go komuś innemu?Adijos - 2014-01-10, 22:24 Weź się mnie nie pytaj. Nie miałem pomysłu to takie coś wstawiłem. Jak macie jakieś propozycje dodania tekstów jakiś to dajcie.
Według tego wzoru możecie podawać teksty
Chociaż jak dla mnie wygrał tekst o Jankielu, lokomotywie i drewnianym komputerze.Samara - 2014-01-11, 00:45
bartek82r napisał/a:
Sandra napisał/a:
bartek82r napisał/a:
WYGRAŁAŚ!!!
Jeej, jak miło Co dostanę w nagrodę?
Buzi
Ok No to dobranoc RudaMaupa - 2014-01-11, 10:48
Cytat:
Dawno, dawno temu, gdy na świecie jeszcze żył Jankiel zrzuciłem z dziesiątego piętra samego siebie bo dostałem bana na forum
Cytat:
Teraz gryzę Xardisa bo dostałem bana na forum
Cytat:
Jutro będę torturował Davosa bo wypiłem za dużo
Takie combo. Boję się klikać dalej.
[ Dodano: 2014-01-11, 10:50 ]
Cytat:
Zawsze hodowałem samego siebie bo Bóg tak nakazał.
Urocze
Ale najbardziej podobają mi się mieszanki z "dawno, dawno temu, wczoraj" Pingvin - 2014-01-12, 13:28
Cytat:
Wczoraj wybałamuciłem Brzozika bo dostałem bana na forum
Cytat:
Przed północą będę całował KicerKa bo nic innego nie mam do roboty.
Cytat:
Przed północą będę pieścił qtasiorra bo Wojtek wali konia.
Cytat:
Kiedyś głaskałem kanjerba bo zupa była za słona.
Cytat:
Zawsze pieszczę Ząbka bo wszystko inne jest nudne.
Jakieś homogenizowane te teksty mi wychodzą
Cytat:
Dzisiaj walę bo dostałem bana na forum
Cytat:
Przed chwilą pociąłem na kawałki Kalipso bo mnie wyrzucili z szafy
Cytat:
Za rok będę hodował grzejnika bo wyskoczył kangur z mapą Japonii
Cytat:
Dawno, dawno temu, gdy na świecie jeszcze żył Jankiel waliłem bo jestem tylko zwykłym użytkownikiem tego śmiesznego forum
Cytat:
Zawsze popełniam samobójstwo bo taki był plan.
To to jest twój program? Bo wydaje mi się że widzialem taki sam(interfejs, funkcje), tylko z innymi tekstami.Adijos - 2014-01-12, 13:40
Pingvin napisał/a:
To to jest twój program? Bo wydaje mi się że widzialem taki sam(interfejs, funkcje), tylko z innymi tekstami.
Pisałem, że robię to na bazie innego. Jeśli pamiętasz ten program z forum to dobrze pamiętasz, bo wstawiałem go.