Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Grupa
RudaMaupa - 2013-12-31, 10:39 Wolna wola, więc czemu nie. Mam jednak pytanie:
Czy po wejściu do grupy nagle będzie trzy miliony postów nieprzeczytanych u danego użytkownika?
A tak zupełnie normalnie mówiąc - za dużo tematów Wojtek zakłada, fakt. Natomiast niektóre są ciekawe. Ignorując każdy temat po kolei możecie na bieżąco określać:"ok, tutaj nie mam nic do powiedzenia", "powiem tu, co myślę, i spadam", "ciekawa postawa, pośledzę", "chcę tu dyskutować". Czasem się udzielacie, choć na chwilę, bo warto się wypowiadać, każdy ma coś do powiedzenia, może niekoniecznie o ustroju, ale o legalności, słuszności akcji protestacyjnych.
Zastanówcie się trzy razy przed wejściem do takiej grupy. Mimo wszystko nie jesteśmy kompletnymi ignorantami, a przyznam Wam, że dzięki niektórym tematom zrozumiałam, że mimo ogłupiania państwa nadal mamy coś do powiedzenia i mieć będziemy, bo wypowiadają się osoby w każdym wieku.
[ Dodano: 2013-12-31, 11:23 ]
Hmmm, ale wtedy ci, którzy czytają, nie dadzą rady przejść z nieprzeczytanych postów do polityki, a świecić się będzie. Nie, jednak nie chcę takiej grupy. Żaden inny dział nie ma takiej opcji, wszyscy osobno sobie ignorują, co chcą. Byłaby to niesprawiedliwość np. wobec takich gier i zabaw, które też wkurzają.AnswersMaster - 2013-12-31, 11:24 Dla mnie to jest dziwne, ze wolicie oglądać przez opcje "nieprzeczytane" skoro tam jest jeden wielki chaos, nieposegregowane i jeszcze macie wtedy problem z widzeniem tematów, których nie chcecie o.O Może Davosowi, który i tak ogląda wszystkie tematy taki chaos nie przeszkadza, a nawet jest wygodny o.O, ale w pozostałych przypadkach nie rozumiem jak to może być wygodniejsze. Ale jak już mówiłem nie będę protestował jak powstanie, bo to jak dla mnie to samo, a jak części użytkowników będzie z tego powodu lepiej, to czemu nie, ale za też jakoś specjalnie nie jestem, bo tak można by z każdym działem, a i nie każdy nowy będzie wiedział, żeby zapisać sie do grupy jeśli chce polityke oglądać, więc na za też nie jestem. Mój głos neutralny.
PS: A da się tak, żeby każdy nowy z automatu był w tej grupie(oczywiście z możliwością opuszczenia)?
PS2: oczywiście żadnych kolorowych nicków dla grupy, bo by je mieli prawie wszyscy,Pingvin - 2013-12-31, 11:26 Więc musi być jakiś kompromis. Tylko jaki? Wojtek, mniej tematów. Można zrobić kilka "dużych" tematów, a nowe zakładać, gdy nie pasują do istniejących.Love178 - 2013-12-31, 11:47 Najbardziej ugodową opcją jest przecież ta grupa lol.ZSK - 2013-12-31, 12:08 Mi się pomysł Shar podoba, mimo, że przeglądam forum jak AM.Pingvin - 2013-12-31, 12:21 To wtedy równie dobrze można usunąć to wszystko i powrócić do tematu "polityka". Chodziło o to, żeby ktoś niezainteresowany polityką mógł się wypowiedzieć na konkretny temat, który go akurat interesuje, bo cała reszta nie interesuje(np. wojtek ostatnio porobił tematy o sytuacji w różnych krajach, a może ktoś zna się na tym). A zainteresowani wchodzili do polityki, więc... więc nie ważne .Sharvari - 2013-12-31, 12:45 ja pi♥rdole wojtek przestań wszystkiego porównywać do polityki, a najlepiej w ogóle myśleć bo co post to gorsza pierdoła. bo TU akurat większość ma większe znaczenie i gówno kogoś obchodzi ich IQ, jeżu.
skoro ktoś jest taki jak Ruda opisała, czasem coś dopowie, to będzie w grupie i będzie miał identyczną sytuację jak jest teraz. a ci którzy mają KOMPLETNIE TĘ J♥BANĄ POLITYKĘ W DUPIE będą mieli święty spokój, bo nie chcą jej W OGÓLE widzieć na tym forum. tyle.
[ Dodano: 2013-12-31, 12:48 ]
Cytat:
A da się tak, żeby każdy nowy z automatu był w tej grupie(oczywiście z możliwością opuszczenia)?
jest opcja "Dodaj teraz użytkowników z podaną lub większą ilością postów" i można ustawić na 1Pingvin - 2013-12-31, 12:53 O, to to. Niech każdy będzie, ale z możliwością wypisania. Wyjdzie na to samo co ignorowanie działów.Sharvari - 2013-12-31, 13:00 gotowe. teraz jesteśmy tam wszyscy WojtekVanHelsing - 2013-12-31, 13:48
Pingvin napisał/a:
Więc musi być jakiś kompromis. Tylko jaki? Wojtek, mniej tematów. Można zrobić kilka "dużych" tematów, a nowe zakładać, gdy nie pasują do istniejących.
Wkleje moje najseksowniejsze zdjecie jak ta grupa zniknie i zostanie zakladka politykaAdijos - 2013-12-31, 14:50 Jestem na TAK!Zaknafein - 2013-12-31, 14:59
WojtekVanHelsing napisał/a:
Pingvin napisał/a:
Więc musi być jakiś kompromis. Tylko jaki? Wojtek, mniej tematów. Można zrobić kilka "dużych" tematów, a nowe zakładać, gdy nie pasują do istniejących.
Wkleje moje najseksowniejsze zdjecie jak ta grupa zniknie i zostanie zakladka polityka
NIEEEEEEEEEEEEEEEEE. Adijos - 2013-12-31, 15:00
Zaknafein napisał/a:
Pingvin napisał/a:
Wkleje moje najseksowniejsze zdjecie jak ta grupa zniknie i zostanie zakladka polityka
NIEEEEEEEEEEEEEEEEE.
To kto pisze petycje, żeby Wojtek nie wstawiał?ProFace - 2013-12-31, 15:41
To ty masz swoje seksowne zdjęcia?WojtekVanHelsing - 2013-12-31, 15:48 Ta
Nawet nagoAdijos - 2013-12-31, 15:57
Ta
Nawet nago
Dobra. Od dziś ignoruję cały ten dział. Jak się odłączyć od tej grupy czy coś?WojtekVanHelsing - 2013-12-31, 16:02
Sharvari napisał/a:
jTU akurat większość ma większe znaczenie
Nie istnieje zaden argument aby wiekszosc liczyla sie bardziej niz mniejszosc.. Zresztą podsumowujac kto nie interesuje sie polityka.. jestt to tylko brzozik i pare innych osób, tak czy srak w porownaniu ze mna, pingvinem, answersem, zakime to o wiele glupsza czesc forum.Samara - 2013-12-31, 16:12 Więc po co Ci tam nasza, głupsza część? Niech wasza, mądrzejsza sobie siedzi w swoim odizolowanym politycznym świecie bez nas, idiotów Sharvari - 2013-12-31, 16:13 dzięki tobie jeszcze szybciej to zrealizowałam, choćby na złość. bawcie się tu dobrze, Mastera daję na moda tej grupy i stąd spływam, a temat zamykam.Sharvari - 2013-12-31, 16:28 poza tym zdecyduj się chłopie. najpierw piszesz, że tak mało osób się nią interesuje, że moglibyście zrobić konferencję na gg, a teraz nagle to my jesteśmy mniejszością i w dodatku tą głupszą. obecnie dodałam WSZYSTKICH do tej grupy i z automatu dołączają do niej nowi po napisaniu jednego posta, a odejść może każdy klikając przycisk "opuść". więc serio nie ogarniam o co płaczesz.