Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Gry - AMONG US
icywind - 2020-10-04, 20:43
Moris299 napisał/a:
niektórzy w tej grze to totalne prawilni wyborcy xD
napisałem, że widziałem jak fioletowy zabijał po czym fioletowy oczywiście odbił pałeczkę, że nie to nie on xD i co zrobili wyrzucili mnie ze statku. Co zrobili dalej? grali i nikt nie zrobił emergency meeting żeby wywalić fioletowego (skoro on ściemniał, że widział jak ja zabijam a ja wyleciałem i było, że nie jestem impostorem to chyba logiczne, że jednak coś z tym fioletowym jest nie teges) to oni się rozdzielili i robili taski dalej nikt nawet nie sledzil fioletowego xD
ogólnie granie z randomami to masakra, głosują zanim rozpocznie się dyskusja, nie potrafią łączyć faktów ze sobą itd xD
To to samo co ja wcześniej opisałem xDMoris299 - 2020-10-04, 21:50
icywind napisał/a:
Moris299 napisał/a:
napisałem, że widziałem jak fioletowy zabijał po czym fioletowy oczywiście odbił pałeczkę, że nie to nie on xD i co zrobili wyrzucili mnie ze statku. Co zrobili dalej? grali i nikt nie zrobił emergency meeting żeby wywalić fioletowego (skoro on ściemniał, że widział jak ja zabijam a ja wyleciałem i było, że nie jestem impostorem to chyba logiczne, że jednak coś z tym fioletowym jest nie teges) to oni się rozdzielili i robili taski dalej nikt nawet nie sledzil fioletowego xD
ogólnie granie z randomami to masakra, głosują zanim rozpocznie się dyskusja, nie potrafią łączyć faktów ze sobą itd xD
To to samo co ja wcześniej opisałem xD
faktycznie, identyczna sytuacja, nie czytałem tego posta wcześniej bo póki nie kupiłem gierkmi to nie wiedziałem o co chodzi i nie czytałem xD
ogólnie najfajniej się gra jak się znajdzie ogarniającą ekipę :V
[ Dodano: 2020-10-04, 21:54 ]
Ogolnie fajnie by bylo jakby przy 3 imp można bylo dać 15 graczy, bo za szybko się kończy wtedy graNadir - 2020-10-04, 21:56
Moris299 napisał/a:
można bylo dać 15 graczy
Zabrakłoby kolorów. Magenta sus, a wszyscy głosują na Pink, czy coś w tym stylu.Mackers - 2020-10-04, 22:58 Można by dodać nowe modele postaciicywind - 2020-10-04, 23:28
Moris299 napisał/a:
icywind napisał/a:
Moris299 napisał/a:
To to samo co ja wcześniej opisałem xD
faktycznie, identyczna sytuacja, nie czytałem tego posta wcześniej bo póki nie kupiłem gierkmi to nie wiedziałem o co chodzi i nie czytałem xD
ogólnie najfajniej się gra jak się znajdzie ogarniającą ekipę :V
[ Dodano: 2020-10-04, 21:54 ]
Ogolnie fajnie by bylo jakby przy 3 imp można bylo dać 15 graczy, bo za szybko się kończy wtedy gra
Dasz 15 graczy a 5 i tak wyjdzie po starcie bo nie są impo. Powinni zrobić kary, że jak wyjdzieszna początku gry to potem czekasz z pół godziny aż możesz znowu dołączyćMoris299 - 2020-10-05, 00:55 no właśnie dlatego powinno się podnieść limit graczy, bo dużo wychodzi i często gra nie ma sensu xdwidzu - 2020-10-05, 13:32
JankielKindybalista85 napisał/a:
Co to znowu jest? Jakiś nowy fortnajt czy inny pokemongoł?
Mówiąc w języku, który Jankiel zrozumie, to taka trochę gra w staroszkolną MafięDavos - 2020-10-06, 22:57 Brzmi zachęcająco. W Mafię zajebiście się gra, tylko trzeba mieć dobrą ekipę, bo jak ludzie wychodzą w połowie to nie dziwię się, że się wkurzacie Samara - 2020-10-07, 14:50 W takim razie zapraszamy, ekipa coraz bardziej się powiększa i coraz lepiej się gra Lilith - 2020-10-07, 16:51 That's trueMańka - 2020-10-08, 01:12 Nawet ja, gdzie jestem niegrająca, zapierdalam w skeldzie aż miłowidzu - 2020-10-09, 13:09 Jakie macie staty?
Samara - 2020-10-09, 13:18 Na kompie:
Telefon:
Lilith - 2020-10-09, 13:46 Zerknę jak będę w Amongusie