To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Nowa grupa

SlownikOrtograficzny - 2013-11-19, 19:08

Sami swoi albo Najmistrzowscy.
RudaMaupa - 2013-11-19, 19:12

Arcymistrze lub Mistrzcepcja.
Zabek05 - 2013-11-19, 19:32

Jak jest "Szlachta", to niech będą "Magnaci", oznaczani na purpurowo lub złoto ;)
RudaMaupa - 2013-11-19, 19:51

Zabek05 napisał/a:
Jak jest "Szlachta", to niech będą "Magnaci", oznaczani na purpurowo lub złoto ;)

Genialne! :-D

qtasiorro - 2013-11-19, 19:55

RudaMaupa napisał/a:
Zabek05 napisał/a:

Genialne! :-D

Mi się wydaje, że posiadanie 20 skrinów na głównej znaczy więcej niż jednokrotne tam się pojawienie, a przynależność do grupy nazwanej magnaterią byłaby większą nobilitacją.

AnswersMaster - 2013-11-20, 11:16

qtasiorro napisał/a:
Mi się wydaje, że posiadanie 20 skrinów na głównej znaczy więcej niż jednokrotne tam się pojawienie, a przynależność do grupy nazwanej magnaterią byłaby większą nobilitacją.

Masz rację, że zdobycie achievementu z tytułu posiadania screenów na głównej jest o wiele trudniejsze. Ale jak dla mnie pasuje, chociaż bardziej dałbym szlachcie miano chłopstwa, bo odwalają największą robotę, a im wyżej tym się mniej trzeba napracować, zaś magnaterii wystarczyło dobrze operować słowem :D Na wypadek zwyciężenia tej opcji, zawsze można zmienić nazwę szlachcie, na nie wiem arystokrację, albo baronów :D W sumie z innej strony to tak jakbyście walczyli o głosy wyborców tymi screenami, jak kandydaci do rządu.

[ Dodano: 2013-11-20, 11:36 ]
Ankieta ruszyła: http://www.mistrzowie-for...grupy-vt311.htm