Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Moje Oficjalne Pożegnanie Tego Forum i mój wielki powrót
Davos - 2013-11-18, 20:17 Skoro Zak wrócił na forum to czy nie powinien się przywitać w powitalni? Zaknafein - 2013-11-18, 20:18
Davos napisał/a:
Skoro Zak wrócił na forum to czy nie powinien się przywitać w powitalni?
No w sumie... ZSK - 2013-11-18, 20:23 I bardzo dobrze żeś nie odszedł. Polać mu! Alkohol koi nerwy AnswersMaster - 2013-11-18, 20:25
WojtekVanHelsing napisał/a:
Przepraszam bardzo ale obiecalem answerowi ze bede sie staral nie lamac regulaminu wiec staram sie nie lamac regulaminu.
Mój program resocjalizacji Wojciecha przynosi jakieś skutki Ale poważnie. Nadal jest ostro, nie zaprzeczam, ale jak sięgam pamięcią do starszych postów, to jednak widzę różnicę na lepsze.
Davos napisał/a:
Skoro Zak wrócił na forum to czy nie powinien się przywitać w powitalni?
Rozwaliło mnie to na kwanty Barbra - 2013-11-18, 20:42
monjiczq napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
monjiczq napisał/a:
cho pooglądamy Eminema czy coś
czy coś..
no normalnie, szukam sajkowców takich jak ja >D
kooooocham eminema monjiczq - 2013-11-18, 20:58 Barbra nie żartuj ze mnie ;cAdijos - 2013-11-18, 21:12 No i przegapiłem. Nie Zak nie odchodź. Kto będzie siedział na kalamburach i nic nie pisał? No kto? Pomyślałeś? Przecież my Ciebie tu kochamy. Nie no, ale Witaj! Milo970 - 2013-11-20, 17:15 No , Witaj z powrotem
No ale pamiętajmy też o Veonie proponuję minutkę używania funkcji (you) którą tak bardzo lubił Sharvari - 2013-11-20, 19:05
Milo970 napisał/a:
No ale pamiętajmy też o Veonie proponuję minutkę używania funkcji (you) którą tak bardzo lubił
to jest pech i drama stulecia chyba. walczyć, obrazić się i uciec przez coś, co ani razu nie było użyte Davos - 2013-11-20, 20:24
Milo970 napisał/a:
No ale pamiętajmy też o Veonie proponuję minutkę używania funkcji (you) którą tak bardzo lubił
Aż mnie korci, żeby napisać, że [ you ] dobrze gada, ale wtedy musiałbym sam sobie wlepić osta za złamanie regulaminu
Cytat:
to jest pech i drama stulecia chyba. walczyć, obrazić się i uciec przez coś, co ani razu nie było użyte
Było w jednym temacie i sb, ale zanim zakazywał tego regulamin Potem faktycznie już ani razu się nie pojawiło.
Swoją drogą dobry motyw z takim tematem pożegnalnym, zakładasz, informujesz wszystkich że odchodzisz i czekasz na prośby ludzi, żebyś został Gorzej jak nie będzie żadnego odzewu Milo970 - 2013-11-20, 20:30
Cytat:
Swoją drogą dobry motyw z takim tematem pożegnalnym, zakładasz, informujesz wszystkich że odchodzisz i czekasz na prośby ludzi, żebyś został Gorzej jak nie będzie żadnego odzewu
To w tedy oznacza że ludzie Cię nie lubią i zostajesz specjalnie aby ich wkurwiać Davos - 2013-11-20, 20:37 Czyli wychodzi na to, że osoba która zakłada taki temat tak czy siak zostanie Milo970 - 2013-11-20, 21:18
Davos napisał/a:
Czyli wychodzi na to, że osoba która zakłada taki temat tak czy siak zostanie
Chyba że nie będzie się logować tylko zrobi sobie multikonto aby sprawdzić po jakim czasie ludzie zaczną za nim tęsknić (takie teorie spiskowe )Davos - 2013-11-20, 21:27 Ale wtedy i tak zostanie na forum, tylko pod innym nickiem Milo970 - 2013-11-20, 22:32 Jest jeszcze opcja dla hackerów : Włamujesz się na konto admina i banujesz wszystkie osoby żeby nie być jedynym który odchodzi
Albo Zak napisał to tylko po to aby sobie posty ponabijać Jemszyszki - 2013-11-20, 23:10 Opcja dla Milo: przekupujesz wszystkich, po czym kupujesz firmę hostującą forum. Na końcu i tak Cie to nie interesuje.Milo970 - 2013-11-21, 00:09
Jemszyszki napisał/a:
Opcja dla Milo: przekupujesz wszystkich, po czym kupujesz firmę hostującą forum. Na końcu i tak Cie to nie interesuje.
No , tak samo z cs jak mi nie idzie to kupuje serwer i wypieprzam wszystkich którzy mnie zabiją