To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Moje Oficjalne Pożegnanie Tego Forum i mój wielki powrót

Davos - 2013-11-18, 20:17

Skoro Zak wrócił na forum to czy nie powinien się przywitać w powitalni? :-D
Zaknafein - 2013-11-18, 20:18

Davos napisał/a:

No w sumie... :D

ZSK - 2013-11-18, 20:23

I bardzo dobrze żeś nie odszedł. Polać mu! Alkohol koi nerwy ;)
AnswersMaster - 2013-11-18, 20:25

WojtekVanHelsing napisał/a:
Przepraszam bardzo ale obiecalem answerowi ze bede sie staral nie lamac regulaminu wiec staram sie nie lamac regulaminu.

Mój program resocjalizacji Wojciecha przynosi jakieś skutki :D Ale poważnie. Nadal jest ostro, nie zaprzeczam, ale jak sięgam pamięcią do starszych postów, to jednak widzę różnicę na lepsze.

Davos napisał/a:

Rozwaliło mnie to na kwanty :D

Barbra - 2013-11-18, 20:42

monjiczq napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
monjiczq napisał/a:
cho pooglądamy Eminema czy coś :-D

czy coś..

no normalnie, szukam sajkowców takich jak ja >D

kooooocham eminema < 3

monjiczq - 2013-11-18, 20:58

Barbra nie żartuj ze mnie ;c
Adijos - 2013-11-18, 21:12

No i przegapiłem. Nie Zak nie odchodź. Kto będzie siedział na kalamburach i nic nie pisał? No kto? Pomyślałeś? Przecież my Ciebie tu kochamy. Nie no, ale Witaj! :D
Milo970 - 2013-11-20, 17:15

No , Witaj z powrotem ;)
No ale pamiętajmy też o Veonie proponuję minutkę używania funkcji (you) którą tak bardzo lubił :(

Sharvari - 2013-11-20, 19:05

Milo970 napisał/a:
No ale pamiętajmy też o Veonie proponuję minutkę używania funkcji (you) którą tak bardzo lubił :(

to jest pech i drama stulecia chyba. walczyć, obrazić się i uciec przez coś, co ani razu nie było użyte :D

Davos - 2013-11-20, 20:24

Milo970 napisał/a:

Aż mnie korci, żeby napisać, że [ you ] dobrze gada, ale wtedy musiałbym sam sobie wlepić osta za złamanie regulaminu :P

Cytat:
to jest pech i drama stulecia chyba. walczyć, obrazić się i uciec przez coś, co ani razu nie było użyte :D

Było w jednym temacie i sb, ale zanim zakazywał tego regulamin :) Potem faktycznie już ani razu się nie pojawiło.

Swoją drogą dobry motyw z takim tematem pożegnalnym, zakładasz, informujesz wszystkich że odchodzisz i czekasz na prośby ludzi, żebyś został :D Gorzej jak nie będzie żadnego odzewu :P

Milo970 - 2013-11-20, 20:30

Cytat:
Swoją drogą dobry motyw z takim tematem pożegnalnym, zakładasz, informujesz wszystkich że odchodzisz i czekasz na prośby ludzi, żebyś został :D Gorzej jak nie będzie żadnego odzewu :P

To w tedy oznacza że ludzie Cię nie lubią i zostajesz specjalnie aby ich wkurwiać ;)

Davos - 2013-11-20, 20:37

Czyli wychodzi na to, że osoba która zakłada taki temat tak czy siak zostanie :)
Milo970 - 2013-11-20, 21:18

Davos napisał/a:
Czyli wychodzi na to, że osoba która zakłada taki temat tak czy siak zostanie :)

Chyba że nie będzie się logować tylko zrobi sobie multikonto aby sprawdzić po jakim czasie ludzie zaczną za nim tęsknić ;) (takie teorie spiskowe )

Davos - 2013-11-20, 21:27

Ale wtedy i tak zostanie na forum, tylko pod innym nickiem ;)
Milo970 - 2013-11-20, 22:32

Jest jeszcze opcja dla hackerów : Włamujesz się na konto admina i banujesz wszystkie osoby żeby nie być jedynym który odchodzi ;)
Albo Zak napisał to tylko po to aby sobie posty ponabijać :P

Jemszyszki - 2013-11-20, 23:10

Opcja dla Milo: przekupujesz wszystkich, po czym kupujesz firmę hostującą forum. Na końcu i tak Cie to nie interesuje.
Milo970 - 2013-11-21, 00:09

Jemszyszki napisał/a:
Opcja dla Milo: przekupujesz wszystkich, po czym kupujesz firmę hostującą forum. Na końcu i tak Cie to nie interesuje.

No , tak samo z cs jak mi nie idzie to kupuje serwer i wypieprzam wszystkich którzy mnie zabiją :D