To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Ciekawostki z innych stron - Amerykańskie dzieci próbują śniadania z różnych krajów

JankielKindybalista85 - 2015-02-21, 23:24

Putin zjada na śniadanie amerykańskie dzieci. Taki skurwelsen z niego.
Barbra - 2015-02-22, 00:43

temat "dzieci jedzą śniadanie"
posty "wojna śmierć putin pizdy ukraina i zniszczenie"

V - r - 2015-02-22, 00:46

Barbra napisał/a:

W sumie to jest w jakiś sposób połączone. Zawsze jak małe dziecko coś je, to robi wokół siebie taki syf i rozpierdol, że wojna, śmierć i ukraina to przy tym pikuś.

JankielKindybalista85 - 2015-02-22, 00:46

Barbra napisał/a:

Barbuszko wiem że to smutne ale taki jest świat. Gdzieś dziecko je śniadanie, gdzieś Putin niszczy ukrainę a gdzie indziej pizda walczy na śmierć. I wszystko to dzieje się w jednej chwili.

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-02-22, 12:37

JankielKindybalista85 napisał/a:
Do Widza: Odezwał się kurwa ten co to widział tej ojczyzny 35km czy ile to tam było. A jak przyjdzie co do czego to będziesz naszą wunderwaffe? Agresor nadejdzie a Ty sam wyjdziesz przed front i zaczniesz im narzekać jaka ogólnie jest chujnia, że powiedzą "Panie! On ma rację! Na cośmy tu przyszli. Przecież tego się nie opłaca podbijać. A w ogóle życie to taka chujnia ze szkoda gadać" i wezmą czołgi wycelują w siebie zamiast w nas i pierdolną zbiorowe samobójstwo na całym froncie. Git.

Czyli Widzu idealnie nadawałby się do wysłania go do Rosji jako dywersanta, który sprawi, że zniechęcą się do atakowania nas.
Widzu, wy gawaricie pa ruski :?:

widzu - 2015-02-22, 12:44

Całkiem_Dobry_Chłop, uczyłem się go przez 3 lata, w podstawówce, ale prawie nic nie pamiętam.
Jedynie kilka słów.
Ale czytać umiem, znam rosyjski alfabet i wymowę każdej litery.

Całkiem_Dobry_Chłop - 2015-02-22, 12:49

To lepiej sobie przypomnij, bo tutaj to tylko możesz czekać aż cie Jankiel z Zakiem pożrą :P
widzu - 2015-02-22, 12:51

Całkiem_Dobry_Chłop, ja się już przyzwyczaiłem.
Davos - 2015-02-22, 14:01

Wystarczy już tego offtopu na prawie 2 strony. Skoro nikt już nie pisze niczego na temat tego filmiku, zamykam topic.