Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Cenzura na forum
icywind - 2014-10-14, 17:24
Cytat:
CENZURA ZABIJA DUCHA FORUM! CENZURA MORDERCĄ A ADMINI WYKONUJĄ WYROK ŚMIERCI NAD TYM FORUM!JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:24 Spinam się na całość cenzury kolego. Może tylko troszkę bardziej niż ty na przekleństwa. A skoro jesteś za cenzurą to powiedz: nie przeszkadza Ci że tak tu sobie macham KUTASEM i nikt tego nie cenzuruje? To po co cenzura na resztę, nawet sporo mniej "siarczystych" (aleś to pięknie ujął!) słów?RudaMaupa - 2014-10-14, 17:27 Matko, jaki shitstorm... Jak przy gifowych sygnaturkach. Jakby przeklinanie było oznaką swobody i mądrości... Zupełnie inaczej wygląda przymykanie oka niż zupełna legalizacja.JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:29
RudaMaupa napisał/a:
Zupełnie inaczej wygląda przymykanie oka niż zupełna legalizacja.
No i to już jest do reszty durne. Stanie w rozkroku powoduje że Cię dymają z obu stron. Jak jest zakaz przeklinania to niech nie będzie przymykania oka. A jak się przymyka oko to po cholerę zakaz? Albo, albo.
A oznaką swobody jest brak cenzury samej w sobie.RudaMaupa - 2014-10-14, 17:34 Tak samo z offtopami? Serio myślisz o reżimie albo zupełnym braku hamulców? Tylko te dwie opcje? Też umiem kląć jak szewc, a się nie chwalę, o to chodzi?icywind - 2014-10-14, 17:36
RudaMaupa napisał/a:
Matko, jaki shitstorm... Jak przy gifowych sygnaturkach.
Bo zakaz gifowych sygnatur też jest TYRANIĄ! RudaMaupa - 2014-10-14, 17:38 Icek, wolność ograniczona wolnością innych, mówi Ci to coś?JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:40 No ale o jakim właściwie przymykaniu oka jest mowa? Offtopy się pojawiają. Przekleństwa NIE. Bo jest cenzura. No chyba, że te moje kropki to tez już są obejścia na które się spogląda pobłażliwym okiem. I tłumaczę dlaczego takie coś jest kompletnie idiotycznym rozwiązaniem. Wszyscy widzą co tam jest napisane i klną w swojej głowie więc po kiego takie kombinacje? Dla spokoju sumienia?! No to dziękuję w takim razie. Nikt tu nie offtopuje aż tak bardzo żeby wprowadzać reżim tak samo jak i nikt nie klnie non stop i wyłącznie. A jednak pojawiają się te durne córy koryntu i nagle nie masz pojęcia co kto napisał. To jak już to cholerstwo ma być to to chociaż graficznie zmieńcie, niech kropkuje jak zaproponował Kicerk a nie takie żenuła. Motyla noga kurcze pióro niech tu dunder świśnie jeszcze piszmy... no przecież to nie przedszkole! Kogo i przed czym tu właściwie chcecie chronić? Aha, i bardzo by miło miło gdzieś do regulaminu dołaczyć suplement w postaci listy wszystkich cenzurowanych słów bo co jakiś czas doznaję ciężkiego zdziwienia. Jak z tym gównem wczoraj, jak z czymśtam innym kiedyś tam (już nie pamiętam ale była taka ingerencja co mnie zdziwiła strasznie) i z tym kutasem, który z przyczyn całkowicie mi niepojętych nie jest ta cenzurą objęty. A jak już to bądźmy konsekwentni.
[ Dodano: 2014-10-14, 17:41 ]
Icek a Ty to jesteś jak taka piąta kolumna, ukryty agent wpływu. Masz jakiś postulat, np: "rozliczyć ubeków" ale ktoś nagle staje koło ciebie, niby cię wspiera ale krzyczy "i zabrać żydom majątki!" i dupa zbita. Postulat w piz.du i wylądował!
[ Dodano: 2014-10-14, 17:43 ]
O! No przynajmniej jakaś konsekwencja. Już nie można z kut.asem na wierzchu chodzić.monjiczq - 2014-10-14, 17:45 Pier.doly tez sa zacenzurowane ale pierdoły już nie, nie kumam, a przecież to nie przekleństwoJankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:47 Tymczasem ktoś coś tu gmera i z moim pierwszym postem w tym temacie zaczyna się dziać coś ciekawego... proszę proszę. Toż to już ministerstwo miłości się robi: ingerujemy w przeszły przekaz. No, no, no.Marcin55522 - 2014-10-14, 17:47
JankielKindybalista85 napisał/a:
no przecież to nie przedszkole! Kogo i przed czym tu właściwie chcecie chronić?
Niech przekleństwa będą dopuszczalne, przecież jak raz od czasu do czasu ktoś sobie przeklnie chyba nic się nie stanie. a co to jest za różnica czy ktoś napisze kur.wa czy ku.wa przecież wiadomo o co chodzi więc bez sensu jest ta kropka czy kij wie co to.
Jest cenzura JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:50 "CAŁA JE.BANA CENZURA NA TYM FORUM JEST BEZSENSOWNA, ZGŁOSZONO PRÓBĘ OBEJŚCIA CENZURY!!"
Hmmm... no i co dalej? Kur!wę z kropką jakiś magik mi zamienił na "zgłoszono próbę obejścia cenzury" i co dalej? Je.bana zostaje jak jest? Coraz zabawniej. Zaknafein - 2014-10-14, 17:52 ja tam chcę zdjęcia cenzury. lubie se wulgaryzować i tyle
nic się nie zmieni praktycznie, tylko to, że będzie nam łatwiej bo nie będziemy musieli kropek wstawiać
a nie wiem co to za różnica jak widzicie ku.rwa a kur.waMarcin55522 - 2014-10-14, 17:52 Janku chyba z Nimi nie wygramy Antlion - 2014-10-14, 17:53
icywind napisał/a:
Bo zakaz gifowych sygnatur też jest TYRANIĄ!
Gifowe sygnaturki spowalniają ładowanie się strony. Zakaz jest z powodów praktycznych.JankielKindybalista85 - 2014-10-14, 17:54 Robi się coraz zabawniej.
Mianownik słowa na k z kropką i zobaczymy co wyjdzie: kur.wa
Ok już wiem. Ale mianownik liczby mnogiej: kur.wy
Z kutasem tak samo. mianownik: kutas.
Ale liczba mnoga: kutasy
ŁATANIE NA SZYBKO DZIUR W PRZEPISACH TO DOMENA PO MOI DRODZY. NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ! Mackers - 2014-10-14, 17:54 Gdzie mogę sprawdzić jakie słowa są objęte forumową cenzurą?ChodnikowyWilk - 2014-10-14, 17:54
JankielKindybalista85 napisał/a:
"CAŁA JE.BANA CENZURA NA TYM FORUM JEST BEZSENSOWNA, ZGŁOSZONO PRÓBĘ OBEJŚCIA CENZURY!!"
Hmmm... no i co dalej? Kur!wę z kropką jakiś magik mi zamienił na "zgłoszono próbę obejścia cenzury" i co dalej? Je.bana zostaje jak jest? Coraz zabawniej.
Słowo k.u.r.w.a z jedną kropką zostało zastąpione zgłoszono próbę obejścia cenzury.
Ciekawe kto to zmienił? Marcin55522 - 2014-10-14, 17:55 Zak jak to zrobiłeś że nie ocenzurowało Ci przekleństwa?Mackers - 2014-10-14, 17:55
marcin55522 napisał/a:
Zak jak to zrobiłeś że nie ocenzurowało Ci przekleństwa?