To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - "Humor" wewnętrzny

Moris299 - 2016-06-04, 00:55

Te rude to so fauszywe sio z nią :pejcz:
JankielKindybalista85 - 2016-06-04, 12:09

Wiem dokładnie gdzie mieszka. No dobra, nie tak dokładnie, znam nr bloku ale nie mieszkania. Niech ktoś sobie kupi krzesełko, postawi je na chodniku przed klatką, usiądzie bladym świtem i siedzi tam do nocy - prędzej czy później Rudą spotka. Albo i nie bo się okaże że akurat wyjechała z miasta na urlop. :haha:
Davos - 2016-06-04, 23:36

Ale znasz jej aktualny adres? Bo ona chyba jakiś czas temu się przeprowadzała.
JankielKindybalista85 - 2016-06-05, 03:38

No tak. Znam już ten po przeprowadzce. Nowy blok, nowe całe osiedle. Okropny kurwa betonowy moloch.
SlownikOrtograficzny - 2016-06-05, 12:14

Moris299 napisał/a:
Ascara napisał/a:
Ktoś w ogóle ma z nią kontakt?
tak. jej mąż i rodzina :V

StalkerKindybalista85 napisał/a:
Wiem dokładnie gdzie mieszka. No dobra, nie tak dokładnie, znam nr bloku ale nie mieszkania. Niech ktoś sobie kupi krzesełko, postawi je na chodniku przed klatką, usiądzie bladym świtem i siedzi tam do nocy - prędzej czy później Rudą spotka.

Kripi.

ZSK - 2016-06-05, 14:45

StalkerKindylibalista85 napisał/a:
Okropny kurwa betonowy moloch

Może chociaż dresów nie ma (y) :1m:

JankielKindybalista85 - 2016-06-05, 20:35

Neeeee, same studenty i korposzczury. Teraz to tylko "masz kurwa jakiś kejs?!" albo "Za kim jesteś? Hays czy CapGemini?!" :haha:

To już nie te blokowiska co W LATACH DZIEWIĘĆDZIESIĄTYCH! :-D

W każdym razie nie wystalkowałem jej w żaden sposób, sama mi powiedziała w paździrniku tamtego roku czy kiedy to miała taki mały dwudniowy powrót na forum. A zniknęła jakoś tak koniec maja- początek czerwca. Będzie rok. To znaczy trzy licząc latami orang-gutanga.

SlownikOrtograficzny - 2016-06-05, 20:44

No pacz Bożenko jak ten czas szybko leci...
JankielKindybalista85 - 2016-06-05, 20:48

I kurwa ale żeście zaofftopili. Na tyle że byłem pewien, że to "ktokolwiek widział ktokolwiek wie" a tu "humor wewnętrzny". Wracam grać w CIV V bo mi kurwie z Kartaginy szumią na granicy.
Szyszek - 2016-06-06, 03:28

Takiego mistrza mi wylosowało:

widzu - 2016-06-11, 13:21

Dlatego go nie ma.

Zaknafein - 2016-06-11, 14:04

V - r - 2016-06-12, 19:36

Znalazłem fajną pastę.

Cytat:
CHUJ W DUPE WSZYSTKIM DOSTAWCOM PIZZY I KURIEROM

WKURWIAJA MNIE STRASZNIE JEBANE SMIECIE

OSTATNIO TO JUZ KURWA PRZEGIECIE BYLO, BO ZAMOWILEM SOBIE LADNIE I NORMALNIE PIZZE ZA 27 ZLOTYCH, PO ODCZEKANIU SWOJEGO PRZYJECHAL SMIEC Z PLACKIEM I DALEM MU 30 ZLOTYCH TEN CHWYCIL W DLON, ODWROCIL SIE I IDZIE, JA SOBIE MYSLE O KURWA, ZAWSZE SMIECIE MOWILI ZE NIE MAJA WYDAC, A TEN TO JAKIS SZCZEGOLNIE BEZCZELNY, WIEC SPOKOJNIE MOWIE MU, ZE KURWA TA PIZZA CHYBA 27 ZL KOSZTUJE, A NIE 30 TO TEN DO MNIE ZE NIE MA WYDAC, WIEC PODKURWILEM SIE JUZ TROCHE I MOWIE MU ZE CHUJ MNIE TO OBCHODZI, ALBO WYDAJE 3 ZL ALBO NIECH ODDAJE 30 I SAM WPIERDALA TA PIZZE, WTEDY POWIEDZIAL, ZE POSZUKA JESZCZE, WSADZIL RECE DO SPODNI, PRZETRZEPAL WSZYSTKIE KIESZENIE I ZNALAZL KURWA WIEC WYDAL

PRZECIEZ KURWA JAKBYM CHCIAL PRZEZNACZYC NA PIZZE 30 ZL TO BYM SOBIE ZAMOWIL PODWOJNY SER, ALBO JAKIS DODATKOWY SOS, A NIE DAWAL SMIECIOWI, KTORY I TAK SIE SPOZNIA I CHUJ WIE CZY NIE WSADZIL PALCA, ALBO NAWET CYKI W MOJA PIZZE, NASTEPNYM RAZEM TAKI JEDEN Z DRUGIM DOSTANIE KOPA W RYJ I NAUCZA SIE ZE NIE MOZNA NACIAGAC NORMALNYCH OBYWATELI

DRUGA SPRAWA TO KURIERZY
TEN SAM SCHEMTAT, ZAMAWIAM COS CO KOSZTUJE KILKA ZLOTYCH MNIEJ OD PELNEJ KWOTY NP. 97 ZL, ALBO 358 ZL TO TE SMIECIE WIDZAC ZE NIE WYDAJE W DROBNYCH TYLKO MUSZA MI WYDAC TE 2 CZY 3 ZLOTE ZAWSZE MOWIA ZE NIE MAJA WYDAC
JAK TO KURWA NIE MAJA ? CHUJ JEBANY WYJEZDZA Z BAZY O 8 CZY 9, ROZWOZI MILION RZECZY, A POLOWA Z TEGO PEWNIE NA POBRANIE, DOJEZDZA DO MNIE POZNYM POPOLUDNIEM I NAWET NIE ZADZWONI WCZESNIEJ ZE ZARAZ BEDZIE I ON NIE MA Z CZEGO WYDAC ? A JA MAM MU PODAROWAC ?

CHUJ IM W DUPE CWANIAKOM
NA SZCZESCIE ZNALAZLEM SPOSOB, ZAWSZE JAK ZAMAWIAM PIZZE ALBO CZEKAM NA KURWIERA TO PLACE GRUBYM HAJSEM I WTEDY MUSZA WYDAC, BO PRZECIEZ JAK MA WYDAC 73 ZL TO NIE ODWROCI SIE I NIE POJDZIE BO BYM GO TA PIZZA ZAPIERDOLIL SMIECIA JEDNEGO Z DRUGIM

TAKZE UWAZAJCIE ZIOMY NA TYCH NACIAGACZY I NIE DAJCIE SIE ZROBIC W CHUJA

Marcin55522 - 2016-06-12, 20:17

Kocham takie pasty z wulgaryzmami :D
KicerK - 2016-06-12, 21:01

XDDDDDDDDD

Ja tam nie zamawiam za pobraniem bo wtedy na luzie po prostu się tą paczkę bierze i elo.

SlownikOrtograficzny - 2016-06-12, 21:07

Dokładnie. Za pobraniem to nie dość, że mniej wygodnie, to jeszcze drożej.
Love178 - 2016-06-12, 22:32

i pomyśleć, że kliknęłam tu, bo pomyślałam "a pasty poczytam se potem" :P :P
Moris299 - 2016-06-12, 23:24

xDDDDD
ja mam zawsze wydać ale na szczęście jest wiecej ludzi "pan zaokrągli" albo "reszty nie trzeba" niż "ma mi się tu zgadzać co do jebanaego grosza" :-)

ZSK - 2016-06-13, 08:31

A najlepiej to paczkomat i niech se paka na mnie czeka, a nie ja na nią :1m:
Mormegil - 2016-06-13, 12:34

Ja wolę odbiór w kiosku Ruchu. Jak paczkomat, tyle że za darmo (no i nie 24h ale coś za coś).