Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz?
Szyszek - 2015-03-04, 18:56
V - r napisał/a:
A mówili, że to ja spamuję w tym temacie...
A czy my spamujemy? Przecież nie ma offtopu, bo wstawiamy piosenki. Więc w czym widzisz problem?
Btw. Zak Klasyka rocka jest zawsze mile widziana!
Ja jednak póki co pozostanę przy współczesności:
https://www.youtube.com/w...RDHC-e5njwagDqcV - r - 2015-03-04, 18:57 Wyzywali mnie tu kiedyś, że ciągle napierdalam linkami.Zaknafein - 2015-03-04, 19:04 Kto Cię wyzywał? ((
Wyzywali mnie tu kiedyś, że ciągle napierdalam linkami.
I co? Tak się przejąłeś, że postanowiłeś się teraz wyżywać na innych? To chyba nie jest mądre zachowanie, nieprawdaż?
A jeśli komuś przeszkadza moje nawalanie linków, to przepraszam i obiecuję, że ten będzie jak na razie ostatni, no ale znalazłem fajną playlistę Staram się wstawiać piosenki, które mi wpadają w ucho. Np. to:
https://www.youtube.com/w...wagDqc&index=27
Wpada w ucho, no ale ma też przesłanie.V - r - 2015-03-04, 19:18
Szyszek27 napisał/a:
I co? Tak się przejąłeś, że postanowiłeś się teraz wyżywać na innych? To chyba nie jest mądre zachowanie, nieprawdaż?
Tak się przejąłeś, że postanowiłeś wynieść mnie do rangi "wyżywacza" i prawić morały? Zaknafein - 2015-03-04, 19:20 nie kłocić się, kurwaSzyszek - 2015-03-04, 19:27 Ależ my się nie kłócimy. Moja wina, że ja wstawiałem po prostu linki (choć trochę za dużo), a komuś to przeszkadza, bo kiedyś mu to samo wytknięto? Po części moja, bo może rzeczywiście przesadziłem z ilością linków, no ale chyba od tego jest ten temat, co nie? Od chwalenia się, czego teraz słuchamy, mam rację, czy nie?
Oczywiście przepraszam, V - r, że zarzucałem linkami. Nie wiedziałem, że to moje zarzucanie linkami aż tak cię urazi. Obiecuję, że dzisiaj już żadnego linka nie wstawię.Zaknafein - 2015-03-04, 19:31 i nie fochować się, kurwaKicerK - 2015-03-04, 22:43 Koniec tego offtopu
I tak jest nas mniej niż Was, elektronowców, i w przeciwieństwie do Was potrafimy docenić Waszą muzykę ZSK - 2015-03-05, 19:49 Ej, po primo to powątpiewam czy jest nas więcej, po secundo to ja też szanuję "Waszą" muzykę i co więcej, sam jej słucham! V - r - 2015-03-05, 19:50 No to skąd ten grymas?macbed - 2015-03-05, 19:50 Zaskoczę Was - dżapańskie techniawy!