To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Love178 - 2014-05-11, 19:29

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
mi tam wygląd wystarcza przeważnie, jeszcze byle się jakoś komunikowała i była chociaż trochę rozumna

Same here. I żeby wstydu nie było się z nią pokazać. Nie ma co wybrzydzać.

W takich momentach czuję się jakby dziewczyny z osobowością dostawały minusowe punkty :P

Sharvari - 2014-05-11, 19:38

love178 napisał/a:
W takich momentach czuję się jakby dziewczyny z osobowością dostawały minusowe punkty :P

z tym że Zakowi chodzi o to, że mu prawie wszystko jedno z kim jest, a ZSK jest na granicy desperacji, w końcu o samych gówniarach na forum pisze :D ale tak, te z osobowością mają najmniejsze szanse, bo są zbyt mądre i samodzielne i lądują na stanowisku przyjaciółek, które ewentualnie mogą pomóc kumplom w zdobyciu jakichś kretynek, które potem ich odrywają od ciebie bo są zazdrosne :ok:

Antlion - 2014-05-11, 19:43

love178 napisał/a:

Ja lubię dziewczyny zarówno za wygląd jak i osobowość :)

Zaknafein - 2014-05-11, 19:56

love178 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
mi tam wygląd wystarcza przeważnie, jeszcze byle się jakoś komunikowała i była chociaż trochę rozumna

osobowośc jest spoko
jak się fajna pod tym względem trafi to można z nią pobyc nawet 2/3 razy dłużej niż z takimi bez osobowości ;)

Adijos - 2014-05-11, 20:21

Zaknafein napisał/a:
love178 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:

osobowośc jest spoko
jak się fajna pod tym względem trafi to można z nią pobyc nawet 2/3 razy dłużej niż z takimi bez osobowości ;)

Zak, nie wróżę Ci długich związków.

Davos - 2014-05-11, 20:51

Sharvari napisał/a:
ale tak, te z osobowością mają najmniejsze szanse, bo są zbyt mądre i samodzielne i lądują na stanowisku przyjaciółek, które ewentualnie mogą pomóc kumplom w zdobyciu jakichś kretynek, które potem ich odrywają od ciebie bo są zazdrosne :ok:

Przecież w drugą stronę to działa identycznie ;) Faceci, którzy starają się o kobiety i zachowują wobec nich fair na końcu lądują w friendzone, bo one wolą jakiegoś badassa, w których pociąga je nie tylko ich wygląd zewnętrzny, ale i okazywane im lekceważenie, ich "samczość" czy "dzikość", czy jakby to jeszcze zwać. A potem "biedna" dziewczyna zostaje przez takiego samca alfa porzucona i biegnie się wyżalić swojemu dobrotliwego koledze z friendzone by znów po jakimś czasie związać się z typem podobnym do poprzedniego :D
Na szczęście nie wszystkie kobiety są takie, tak jak nie wszyscy mężczyźni są tacy jak Ty to opisałaś :) A osobowość MA znaczenie.

Zaknafein napisał/a:

Czyli 2 albo 3 tygodnie zamiast standardowego tygodnia? :P

Zaknafein - 2014-05-11, 21:09

Davos napisał/a:
Sharvari napisał/a:
ale tak, te z osobowością mają najmniejsze szanse, bo są zbyt mądre i samodzielne i lądują na stanowisku przyjaciółek, które ewentualnie mogą pomóc kumplom w zdobyciu jakichś kretynek, które potem ich odrywają od ciebie bo są zazdrosne :ok:

Przecież w drugą stronę to działa identycznie ;) Faceci, którzy starają się o kobiety i zachowują wobec nich fair na końcu lądują w friendzone, bo one wolą jakiegoś badassa, w których pociąga je nie tylko ich wygląd zewnętrzny, ale i okazywane im lekceważenie, ich "samczość" czy "dzikość", czy jakby to jeszcze zwać. A potem "biedna" dziewczyna zostaje przez takiego samca alfa porzucona i biegnie się wyżalić swojemu dobrotliwego koledze z friendzone by znów po jakimś czasie związać się z typem podobnym do poprzedniego :D
Na szczęście nie wszystkie kobiety są takie, tak jak nie wszyscy mężczyźni są tacy jak Ty to opisałaś :) A osobowość MA znaczenie.

To zależy od punktu widzenia.
Dla mnie im większa ilość dziewczyn lecących na badass tym lepiej. Gdyby się nagle okazało, że żadnej już to nie pociąga to bym chyba dostał wiecznej depresji ;\
Albo musiał strasznie popracować nad swoją osobowością ;)
Davos napisał/a:
Zaknafein napisał/a:

Czyli 2 albo 3 tygodnie zamiast standardowego tygodnia? :P

tak

JankielKindybalista85 - 2014-05-11, 21:16

Antlion i co? Będzie coś z tą maturzystką? Trzymam kciuki. Za moich szkolnych czasów wyrwać starszą laskę to był prestiż. I mało komu się to zdarzało. A jak jest teraz to w sumie nie wiem. Już daaaaaaaaaaaawno nie poznałem żadnej dziewczyny w wieku szkolnym.
Davos - 2014-05-11, 21:24

Zaknafein napisał/a:
To zależy od punktu widzenia.
Dla mnie im większa ilość dziewczyn lecących na badass tym lepiej. Gdyby się nagle okazało, że żadnej już to nie pociąga to bym chyba dostał wiecznej depresji ;\
Albo musiał strasznie popracować nad swoją osobowością ;)

Bez obaw, takich dziewczyn na tym świecie na pewno nie zabraknie. Prędzej zabraknie tych drugich. Twój target jest liczniejszy i łatwiejszy do znalezienia :)

ZSK - 2014-05-11, 22:25

love178 napisał/a:
W takich momentach czuję się jakby dziewczyny z osobowością dostawały minusowe punkty

To nie tak! Z wami jest zwyczajnie trudniej. Taki wyższy level. To coś w stylu "mogę sobie marzyć o porsche ale z moim gadanym stać mnie na malucha" :P
Wszystkie ładne z osobowością w mojej okolicy są w związkach tak po za tym.

Sharvari napisał/a:
a ZSK jest na granicy desperacji

To ta wdzięczność za pomoc jak rozumiem? :P

Sharvari napisał/a:
ale tak, te z osobowością mają najmniejsze szanse, bo są zbyt mądre i samodzielne i lądują na stanowisku przyjaciółek

Gónwo prawda :)

Davos napisał/a:
Przecież w drugą stronę to działa identycznie ;) Faceci, którzy starają się o kobiety i zachowują wobec nich fair na końcu lądują w friendzone, bo one wolą jakiegoś badassa, w których pociąga je nie tylko ich wygląd zewnętrzny

Tu się zgodzę :) Choć może niekoniecznie badass. Z tego co widuję nocami tylko wygląd się liczy. Tak, dla kobiet. Charakter sobie można do kieszeni włożyć jaki by nie był.

JankielKindybalista85 - 2014-05-11, 22:29

Z tego co widuję nocami tylko wygląd się liczy. Tak, dla kobiet. Charakter sobie można do kieszeni włożyć jaki by nie był.

Dlatego noszę brodę - zasłania mój brzydki ryj. :-D

A poza tym zawsze myślałem, że co jak co, ale broda zawsze, wszędzie i po wsze czasy będzie mega typowo męska. Aż nagle przedwczoraj kawałek kiełbasy austriackiej brutalnie obalił ten paradygmat...

Love178 - 2014-05-11, 22:34

ZSK napisał/a:
Z tego co widuję nocami tylko wygląd się liczy.

To są ludzie z noktowizorem w oczach, gatunek o stopień wyższy, którego istnienia jeszcze nie jesteśmy świadomi i nasze pokolenie jeszcze tego nie ogarnie :P

ZSK - 2014-05-11, 23:11

JankielKindybalista85 napisał/a:
Dlatego noszę brodę - zasłania mój brzydki ryj.

I co, pomaga? ...Z tego co wiem, jesteś cingiel :P

zawsze myślałem, że co jak co, ale broda zawsze, wszędzie i po wsze czasy będzie mega typowo męska

Jak to ktoś dzisiaj pięknie w internetach napisał: Muszę się ogolić bo zaczynam wyglądać jak baba :D

Rozwalił mnie ten tekst :D

@Love: Ojeju no nie wiedziałem jak to ładnie ująć a o tej porze nie chce mi się klecić pięknych zdań o ile w ogóle potrafię, użyłem więc skrótu myślowego. Nocami w oświetlonych miejscach, lepiej? :D

Love178 - 2014-05-11, 23:14

Ojeju no nie wiedziałem jak to ładnie ująć a o tej porze nie chce mi się klecić pięknych zdań o ile w ogóle potrafię, użyłem więc skrótu myślowego. Nocami w oświetlonych miejscach, lepiej?

Więc nie dokonałam odkrycia antropologicznego :x

Davos - 2014-05-11, 23:17

Z tego co widuję nocami tylko wygląd się liczy. Tak, dla kobiet. Charakter sobie można do kieszeni włożyć jaki by nie był.

Oj nie tylko wygląd. Kasa też się przecież liczy :P
Dobra, trochę sobie kpię :]

Jankiel, to Ty chyba masz brodę jak pan z avatara Lavo ;) Albo jak dziadek Mróz.

Jak to ktoś dzisiaj pięknie w internetach napisał: Muszę się ogolić bo zaczynam wyglądać jak baba :D

Nawet dziś to było na mistrzach :)

JankielKindybalista85 - 2014-05-11, 23:31

Davos napisał/a:

Jankiel, to Ty chyba masz brodę jak pan z avatara Lavo ;) Albo jak dziadek Mróz.

Davos, moja fotka z wczoraj, zrobiona podczas wjazdu na sąsiednie osiedle. Wziąłem siekierę bo maczety wykupili na weekend majowy działkowcy.

A poważnie to dbam o zarost i na gębie noszę coś w ten deseń i tej długości:

Przynajmniej z szybkich wyszukiwań w google to na gębie gylenhaalla było najbliższe mojemu zarostowi.

ZSK - 2014-05-11, 23:33

Davos napisał/a:
Nawet dziś to było na mistrzach :)

Właśnie to miałem na myśli ale nie chciało mi się scrollować żeby sprawdzić czy to aby na pewno z mistrzów. Jak dla mnie ewidentnie mistrzowska wypowiedź :D

Kurczę, a myślałem, że rozpęta się wojna o to, że kobiety nie lecą tylko na wygląd itd. itp. ale widzę tylko potwierdzające milczenie :D

Love178 - 2014-05-11, 23:38

Mi się nie podoba to, że ponieważ dla mężczyzn męska fizyczność jest nieatrakcyjna, to nie potrafią sobie wyobrazić, że dla kobiety jest i generalnie wygląda to na świecie w ten sposób, że facet se może chodzić praktycznie nawet w samych gaciach po ulicy i to generalnie nie ma być nic takiego, ale jak kobieta ma np. krótszą spódniczkę to jest od razu, że zachowuje się niemoralnie xP A dla mnie facet np. bez koszulki też kusi i co teraz? :P
JankielKindybalista85 - 2014-05-11, 23:40

love178 napisał/a:
A dla mnie facet np. bez koszulki też kusi i co teraz? :P

Teraz? Teraz to siedzę przy kompie bez koszulki :-D

ZSK - 2014-05-11, 23:41

love178 napisał/a:
A dla mnie facet np. bez koszulki też kusi i co teraz? :P

Teraz? Teraz to siedzę przy kompie bez koszulki :-D

Nom, zdjął koszulkę i został w samym swetrze if you know what i mean ;)