To ja tak w odpowiedzi:
https://www.youtube.com/watch?v=t2LRGi6GXNYZSK - 2015-02-16, 00:04 Ale zdrowo pojebany teledysk. Może ktoś się pokusi o interpretację zakończenia, bo ja nie czaję.
https://www.youtube.com/watch?v=wmJ06K9v_DcSzyszek - 2015-02-16, 00:26 No dobra, ja się pokuszę.
Na początku teledysku Ruda i Chłoptyś siedzą sobie w pokoju Rudej (tak patrząc po wystroju). Widać, że są parą - obściskują się, całują się. W końcu ona mu pisze na ręce, że jest gotowa. Ma niedługo dojść do ostatecznego zbliżenia Rudej i Chłoptysia. Okazuje się nagle, że dziewczyna ma super moce i może siłą woli przenosić różne przedmioty. Wszystko wokół nich zaczyna wirować - maskotki, pluszaki, pióra z poduszki i inne pierdółki. Warto zwrócić uwagę na charakterystyczny ruch językiem u Rudej, a potem reakcję Chłoptysia i wystrzał piór z poduszki. Ta scena może symbolizować męski orgazm. Wirowanie wszystkiego naokoło może mówić o wielkiej rozkoszy u obojga, są tak pochłonięci sobą, że wszystko cały świat po prostu wiruje wokół nich.
W drugiej zwrotce widzimy parę leżącą w łóżkach. Ruda śpi, Chłoptyś nie. Ma sekret - inna kobieta na uboczu. Pokazują się retrospekcje, Pizduś nie wie, czy dobrze robi, jest mu trochę żal. Mimo to stara się cichcem uciec od Rudej, no ale nie ma tak dobrze! Ruda jest czujna i zamyka siłą woli drzwi swojemu Chłoptasiowi i następnie postanawia go ukarać, przy użyciu swoich mocy. W tym celu "dusi" swojego Chłoptysia i nasyła na niego zabawki. Jako karę ostateczną Ruda nasyła na Chłoptysia największą z jej wszystkich maskotek, która wyrządza finałową krzywdę niewiernemu (gaśnie światło, gdyż sceny, które miały tam być, okazywały się zbyt dantejskie.).
Na koniec widzimy Rudą opisującą wszystko w swoim pamiętniku. Pisze o wszystkim spokojnie, jednak z żalem na twarzy. Wszystkie maskotki, które wcześniej nękały Chłoptysia, znowu są nieruchome, martwe.
Jaki jest więc sens teledysku? Otóż cały teledysk jest tak naprawdę wyobrażeniem Rudej. Prawdopodobnie tak zostały w pamiętniku wszystkie wydarzenia, które zaszły. Oczywiście wszystko jest podkoloryzowane. Wcale nie ma super mocy, jedynie w swojej wyobraźni. Chłoptyś nie ucierpiał tak, jak to zostało ukazane w teledysku. Po prostu takie myśli kłębiły się w głowie dziewczyny, gdy dowiedziała się o innej kobiecie. Prawdopodobnie w "rzeczywistości" (w cudzysłowie, bo to przecież jest tylko teledysk, a nie prawdziwa historia) skończyło się na awanturze i tyle.
Teledysk ciekawy, to trzeba przyznać ZSK - 2015-02-16, 00:33
Szyszek27 napisał/a:
Jaki jest więc sens teledysku? Otóż cały teledysk jest tak naprawdę wyobrażeniem Rudej. Prawdopodobnie tak zostały w pamiętniku wszystkie wydarzenia, które zaszły. Oczywiście wszystko jest podkoloryzowane. Wcale nie ma super mocy, jedynie w swojej wyobraźni. Chłoptyś nie ucierpiał tak, jak to zostało ukazane w teledysku. Po prostu takie myśli kłębiły się w głowie dziewczyny, gdy dowiedziała się o innej kobiecie.
Aaa, no i teraz to ma sens! Dzięki!
Bo nie wiedziałem co ona z tym pamiętnikiem, czy żałuje, czy wspomina, czy uzupełnia listę. A czytać jej bazgrołów mi się nie chciało. A ziomek chuj, stwierdził "zaliczyłem to wychodzę" i nawet do rana nie chciał doczekać. No ale też żeby z powodu głupiego telefonu taki problem robić i miśki nasyłać? Ehh dziewczyny...
[ Dodano: 2015-02-16, 00:34 ]
Szyszek27 napisał/a:
Teledysk ciekawy, to trzeba przyznać
A i sama dziewczyna fajna, tylko nerwowa. I mogłaby więcej słodyczy jeść...Szyszek - 2015-02-16, 00:54 Spoko, do usług
Od kilku godzin słucham tego Kulfona i ani trochę mi się nie znudziło.Zaknafein - 2015-02-17, 01:41 Dawno chyba czegoś cięższego nie wrzucałem, więc:
https://www.youtube.com/watch?v=LrkF-vxOnk0