To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

Mackers - 2017-07-24, 22:52

L - a napisał/a:
Ascara, zawsze obrażasz ludzi, którzy ośmielą się z tobą nie zgodzić? Nie zachowuj się jak burak.

?
To, że stwierdziła, że Moris nie zareagował na czas, to jest obraza?

Może Ascara ma od was lepszą spostrzegawczość i reakcję na drodze? Poza tym sama powiedziała, że nie dałaby rady całkiem wyhamować, więc nie rozumiem gdzie tu mowa o niemożliwych reakcjach itp.
Gdybym ja jechał, to pewnie nie zauważyłbym tego kota, bo mimo wszystko bardziej zwracam uwagę na drogę, samochody i ewentualnych ludzi/zwierzęta na poboczach, ale to inna sprawa.

Davos - 2017-07-24, 22:53

ChodnikowyWilk napisał/a:
Odchodzić z forum z powodu niedogadania się z kimś, to tak jakby zmienić szkole bo "janusz mnie przezywa i ciągnie za warkocze", to się tyczy wszystkich, jankiela zaka tez

^

:clap:

Mackers - 2017-07-24, 22:55

Odchodzić z forum z powodu niedogadania się z kimś, to tak jakby zmienić szkole bo "janusz mnie przezywa i ciągnie za warkocze", to się tyczy wszystkich, jankiela zaka tez

A ja się jej nie dziwię. Od bodajże niedawna znowu zaczęła regularniej zaglądać, jednak pewne osoby nie chcą zaakceptować tego, że Ascara ma inną opinię na pewien temat.

Moris299 - 2017-07-24, 22:55

O to to

krojechleb - 2017-07-24, 23:01

A ja się dziwię i to bardzo jak można rezygnować z przyjemności( no bo skoro tu ktoś wchodzi regularnie no to chyba dla przyjemności) bo jakieś losowe osoby z internetu tym osobom nie pasują. Tym bardziej że część ludzi tu się nie zna i np taki nołbody jest uznany za raka a może tak na żywo byłby spoko i tak samo z innymi użytkownikami. W końcu w internecie ludzie często są nieco inni niż w normalnym życiu

[ Dodano: 2017-07-24, 23:02 ]
Ja np normalnie nie przeklinam jak jakiś pojebaniec

L - a - 2017-07-24, 23:04

Mackers napisał/a:
L - a napisał/a:
Ascara, zawsze obrażasz ludzi, którzy ośmielą się z tobą nie zgodzić? Nie zachowuj się jak burak.

?
To, że stwierdziła, że Moris nie zareagował na czas, to jest obraza?

Nie o to mi chodziło :roll: nazwała clicka debilem.

Mackers - 2017-07-24, 23:07

Click też zbyt miło nie potraktował Ascary.
ChodnikowyWilk - 2017-07-24, 23:07

Co do Jankiela i zaka to akurat nie do końca rozumiem powód, okej odeszli bo love ale co? Kłócić się lubią, mają wyjebane, idk

A Asci chyba niespecjalnie ma wyjebane w to co inni gadają i jest trochę nadwrazliwa, stąd parę naskokow na nią w paru tematach i pęka i goodbye, ale to bez sensu i tak

dyniator - 2017-07-24, 23:25

Czekaj. Janek odszedł? Jak, kiedy, dlaczego.. Przegapiłeś coś :wnerw:
To że Asca i Click żywią do Siebie, dość specyficzną miłość to spoko, ale żeby od razu rezygnować z forum?
Halo, cała reszta forum dalej tu jest. Nie ograniczaj się do jednej czy dwóch osób

c1ick - 2017-07-24, 23:41

Mackers napisał/a:

miło czy niemiło, nie wyzwałem jej w żadnym z postów w tym temacie ;)

[ Dodano: 2017-07-24, 23:42 ]
Ona już odchodziła i wracała 12048094 razy. Serio myślicie, że odeszła na amen? :D To próba zwrócenia na siebie uwagi, zmiękczenia serc.

A szkoda.

L - a - 2017-07-24, 23:55

Mackers napisał/a:

Aha, czyli to tak działa, że skoro ona powiedziała, że jestem jebnięta, to mogę bez konsekwencji pisać, że jest grubym pasztetem :)

c1ick - 2017-07-25, 00:00

L - a napisał/a:
Mackers napisał/a:

Aha, czyli to tak działa, że skoro ona powiedziała, że jestem jebnięta, to mogę bez konsekwencji pisać, że jest grubym pasztetem :)

L - a - 2017-07-25, 00:10

Spoko, Ascara może nas obrażać, ale w drugą stronę to nie działa. Zaraz przyjdzie widzu albo inna love i pogrozi paluszkiem, że nie wolno takich brzydkich słów używać.

Znam już ten scenariusz.

c1ick - 2017-07-25, 00:12

Love zapyta gdzie dokładnie cię wyzwała, a jak jej pokażesz palcem to powie, że nie umiesz dyskutować i jesteś trollem.
A Widzu wstawi obrazek o shitstormie.

dyniator - 2017-07-25, 00:12

:dont: :dont: :dont: :dont:
Wybacz że nie jestem widzu albo Love :troll:

widzu - 2017-07-25, 00:14

L - a, aż taki jestem przewidywalny? Otóż nie miałem zamiaru nic robić. Zaskok, c'nie?
Moris299 - 2017-07-25, 00:18

Cytat:
nie miałem zamiaru nic robić

Kwintesencja administracji tego forum :rofl:

widzu - 2017-07-25, 00:20

Nie. Po prostu kłótnia wywiązała się z pokojowej wymiany zdań.
I powodem nie było KTO napisał posta, tylko CO w nim umieścił.
To różnica.

Mackers - 2017-07-25, 00:20

Ale jak wyzywaliście ją od nadętych studentek medycyny to już wyleciało wam z głowy?
widzu - 2017-07-25, 00:23

Ja umywam ręce. Jetem tylko Juniorem, niech Czerwoni to załatwiają. :troll: