To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

Love178 - 2017-07-24, 19:08

Tylko, że Ascara pisze "I nie chcę tutaj powiedzieć, że jestem jakimś superzajebistym kierowcą, a Moris to pipa, po prostu... Dla mnie tutaj ewidentnie zabrakło poprawnego odruchu."
A c1ick na to "wg Ciebie jestem słabym kierowcą"

Więc albo troll, albo nie umie czytać albo tak, jak pisze Ascara, no sorry xDD

macbed - 2017-07-24, 19:13

https://www.youtube.com/watch?v=rXtvdP-56v8
Ascara - 2017-07-24, 19:16

L - a napisał/a: « Zaznacz »
Ascara, zawsze obrażasz ludzi, którzy ośmielą się z tobą nie zgodzić?

Nie, tylko tych, którzy ze mnie kpią.

[ Dodano: 2017-07-24, 19:19 ]
Moris299 napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »
Jeszcze jedną rzecz chcę zaznaczyć - kamera ma obiektyw szerokokątny - obiekty wydają się a niej dalej :P
Ale dobra już mi się nie chce tłumaczyć, nie pamiętam dokładnie że czy patrzyłem wtedy na licznik, czy gdzieś obok - wiem, że jak go widziałem to już było pozamiatane.

Ja cały czas mówię nie o tym, że dało się ocalić kota, tylko o tym, że słowa padły ułamek sekundy ale przed uderzeniem kota, a hamowania nie było. Więc zajarzyłeś, że warto by było może zahamować, bo coś Ci wybiegło po tym, jak otworzyłeś usta (albo wręcz w ogóle). A to powinno być pierwsze. Wybiega Ci coś, hebel, wtedy dopiero komentarz.

Marcin55522 - 2017-07-24, 19:35

Łatwo się mówi po fakcie.
krojechleb - 2017-07-24, 19:59

A czy to gadanie morisa na początku to nie jest jakaś rozmowa czy coś zupełnie niezwiązane z kotem??? Bo jak tak to reakcja najlepsza jaka mogła by być. Mam kota pod kołami to nawet nie hamuję bo po co?? Jeszcze ktoś na dupie zaparkuje. Tak czysto teoretycznie gadam
Z resztą 2 dzień dyskusji a to tylko jeden naleśnik na drodze więcej i tyle. Nie wart nawet minuty naszego czasu.

Moris jeżeli chodziło ci o taką dyskusję no to ci wyszło. A jak nie to następnym razem jak rozlaptasz sierściucha to może nagranie zostaw lepiej dla siebie:P No i może dla Marcina :-D

macbed - 2017-07-24, 20:00

the shit's about to begin
ChodnikowyWilk - 2017-07-24, 20:01

Oł szit, ten film ma ścieżkę dźwiękowo
Moris299 - 2017-07-24, 20:09

ChodnikowyWilk napisał/a: « Zaznacz »
Oł szit, ten film ma ścieżkę dźwiękowo

no i chyba ascara ma inną ścieżkę bo u mnie hyyy kurwa jest w tym momencie

kotek został zaznaczony żółtą strzałką

Mańka - 2017-07-24, 20:27

Ja pierdolę kurwa 3 strony rozkmin nad rozjechanym kotem xDD
c1ick - 2017-07-24, 20:39

Love i Ascara - telenowela. Uważają się za ekspertki we wszystkich dziedzinach i zawsze jedna broni drugiej. Coś niesamowitego.
To nic, że KAŻDY wziął stronę Morisa.
To nic, że w porównaniu z niektórymi Ascara jest niedzielnym kierowcą.
To nic, że pierdoląc takie bzdury, pokazujecie tylko jakie macie pojęcie o jeżdżeniu samochodem.

ALE PRZECIEŻ TO LOVE I ASCARA - ONE ZAWSZE MAJĄ RACJĘ, A JA JESTEM NIESPEŁNA ROZUMU BO MAM CZELNOŚĆ SIĘ Z NIMI NIE ZGODZIĆ xD

Uwaga, obalam zbędnie zabrany głos ukochanej LafiryndyOVybujałymEgonapoziomie178w10-stopniowejskali.
Ascara napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »
Kota i tak byś uderzył, Moris, ale powinieneś był choć podjąć próbę zahamowania. Dla mnie komentując tego kota bez nawet zwolnienia ewidentnie dałeś dupy, jeśli idzie o reakcję. Nie będę nie mówić tego, co myślę tylko dlatego, że to może być niemiłe. ;)

Jakieś chujowe "krytykowanie" Morysa (pomijam, że ona ciągle kogoś obraża więc idzie się przyzwyczaić, ale ty tego oczywiście nie widzisz. Przecież Ascara nie robi nic złego nigdy xD to po prostu biedna, zakompleksiona dziewczyna, która straciła ukochanego, jak taka osoba może być zła). Nie zwolnił, "dał dupy", jak on mógł, co z niego za kierowca...
Chuj, że jakby zahamował to ktoś by mu pierdolnął w dupę, wpadłby w poślizg, wypadłby z drogi albo coś jeszcze gorszego.
Chuj, że jakby skręcił to by mógł pierdolnąć w samochód z naprzeciwka, wpaść w poślizg, wypaść z drogi albo coś jeszcze gorszego, a kota i tak by mógł pierdolnąć.
Tym bardziej, że samochód z 98 roku nie zachowa się jak taki z 2017, nieważne.

Ascara napisał/a: « Zaznacz » « Rozwiń »
Powiem tak - robię kilkanaście tysięcy kilometrów rocznie. Gdybym miała funkcjonować tak, jak mówicie (z tym procesem myślowym, bez odruchowego hebla, z patrzeniem w lusterko w chwili zagrożenia i patrzeniem na drogę bez kontroli pobocza), miałabym na koncie co najmniej kilkanaście zwierząt i kilkoro ludzi (tak, też potrafią ładować się z dupy pod koła albo chodzić bez czegokolwiek odblaskowego nocą po drodze ekspresowej (!) ). A może i bym nie żyła. :)

Ona robi KILKANAŚCIE tysięcy kilometrów (wooooooow, szkoda tylko, że od 10 do 20 tys. km rocznie przejeżdża co trzeci Polak). Zobaczcie jakim jest kierowcą. Gdyby jeździła tak jak MÓWIMY, a co za tym idzie, sami robimy - miałaby na koncie KILKANAŚCIE zwierząt i KILKORO ludzi. Jak to możliwe, że jednak nikt z nas nie ma tak bogatego "konta" i wszyscy żyjemy? Może nie jesteśmy tak słabymi kierowcami, za jakich nas uważa? A może to co pisze to zdecydowane wyolbrzymianie?

Nie, po prostu pierdoli bzdury i podkreśla swoje wspaniałe zdolności kierowcy, swój niepowtarzalny, boski wręcz refleks i czas reakcji.

HYC O PODŁOGĘ, DZIECKO KURWA BĘC.

Mańka - 2017-07-24, 20:44

Czas hamowania czasem hamowania, ale świętym obowiązkiem kazdego kierowcy jest utrzymać taką prędkość od poprzedzającego pojazdu, by móc spokojnie wyhamować :) ale realia są inne niestety ;)
4000 km rocznie here :p

L - a - 2017-07-24, 20:44

Ascara - 2017-07-24, 20:47

c1ick, ok, masz rację. Jestem beznadziejna. Wciąż na siłę trzymałam się wciskanej mi przez innych wartości. O tym, że tak naprawdę nie posiadam żadnej wiem od zawsze, ale pozwoliłam karmić się kłamstwami. Masz rację. Nie będę więcej zawracać Wam głowy na forum. Cześć.
widzu - 2017-07-24, 20:49

Powoli dobijamy do trójki.

SlownikOrtograficzny - 2017-07-24, 21:16

king is pleased

c1ick - 2017-07-24, 21:19

kappa

[ Dodano: 2017-07-24, 21:19 ]
Ascara napisał/a: « Zaznacz »
c1ick, ok, masz rację. Jestem beznadziejna. Wciąż na siłę trzymałam się wciskanej mi przez innych wartości. O tym, że tak naprawdę nie posiadam żadnej wiem od zawsze, ale pozwoliłam karmić się kłamstwami. Masz rację. Nie będę więcej zawracać Wam głowy na forum. Cześć.

elko

Love178 - 2017-07-24, 21:45

Błagam, przejmować jakimś jednym typkiem, co nie umie nawet rozmawiać xD A moja kłótnia z Davosem w końcu znaleziona, czy dalej pływa sobie w Krainie Baśni i Czarów, klikeczku? ;*
krojechleb - 2017-07-24, 22:13

Ascara napisał/a: « Zaznacz »

To jest foch?? Bo sam już nie wiem a jestem ciekawy

Davos - 2017-07-24, 22:32

ChodnikowyWilk - 2017-07-24, 22:35

Odchodzić z forum z powodu niedogadania się z kimś, to tak jakby zmienić szkole bo "janusz mnie przezywa i ciągnie za warkocze", to się tyczy wszystkich, jankiela zaka tez