Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Zapytaj usera - Jestem z przyszłości. Zadawajcie pytania
icywind - 2025-05-31, 09:25
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Skąd wiesz, że czas jest tylko dwuwymiarowy?
Przeszła przyszła i teraźniejsza płaszczyzna przeszłej przyszłej i teraźniejszej przyszłości przeszłości i teraźniejszości? Puknij się w łebCałkiem_Dobry_Chłop - 2025-06-01, 13:25 Nie jestem taki mondry i jak ty i nie rozumiem.icywind - 2025-06-01, 17:03
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Nie jestem taki mondry i jak ty i nie rozumiem.
1-wymiarowy czas: przyszłość przeszłość i teraźniejszość
2-wymiarowy czas: przyszła przeszła i teraźniejsza, przyszłość przeszłość oraz teraźniejszość
3-wymiarowy czas: przyszła przeszła i teraźniejsza, przyszła przeszła oraz teraźniejsza, przyszłość przeszłość oraz teraźniejszość
4-wymiarowy czas: przyszła przeszła i teraźniejsza, przyszła przeszła oraz teraźniejsza, przyszła przeszła oraz teraźniejsza, przyszłość przeszłość oraz teraźniejszość
W przyszłości dzieci w przedszkolach się tego uczą.
Chociaż średnia długość życia została wydłużona i wynosi 8000 lat, więc przedszkole kończy się po 50ce
[ Dodano: 2025-06-04, 07:20 ]
Tak rozwiązano podróże w czasie i tutaj się znalazłem. Równania Alberta są tylko dla jednowymiarowego czasu i nie możesz przenieść się w przeszłość. Ale możesz przenieść się w przeszłą przyszłość