Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
Moris299 - 2014-03-17, 16:04 Koło mnie kiedyś usiadła ładna dziewczyna. Tak się zestresowałem, że aż portfel zgubiłem wysiadając (na szczęście się odnalazł)
A całkiem niedawno, usiadła koło mnie ładna dziewczyna. Tak się zestresowałem, że zapomniałem wysiąść z tramwaju na przystanku, przez co potem musiałem się z buta cofać.ZSK - 2014-03-17, 16:12
Sharvari napisał/a:
jeżeli już udaje wam się usiąść koło dziewczyny
Każdy chłopak wstaje rano myśląc sobie "Moje wyzwanie na dziś: usiąść obok dziewczyny nim zrobi to ktoś inny! Tym razem mi się uda!"
Widocznie masz fajne nogi, ciesz się Sharvari - 2014-03-17, 16:20
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Każdy chłopak wstaje rano myśląc sobie "Moje wyzwanie na dziś: usiąść obok dziewczyny nim zrobi to ktoś inny! Tym razem mi się uda!"
no bo tu kilka osób marudziło, że widzieli fajną dziewczynę ale nie podeszli bo się bali i żałują do dnia dzisiejszego i właśnie to "następnym razem mi się uda!"
dzięki, ale to nie znaczy, że można mnie przyciskać do szyby kolanami wpieprzając swoje szwajska pod moje nogi, szczególnie kiedy co chwilę je odsuwałam i w końcu miałam je prawie pod siedzeniem i jedna na drugiej, a i tak debil piszczelą starał się dotykać. przez dwa przystanki zbierałam siłę żeby przed moim przystankiem przypieprzyć mu w nie
w dodatku wysiadł za mną i jak przeszłam na drugą stronę ulicy to tak stał na tym przystanku jakby na kolejny autobus czekał. co kompletnie nie ma sensu, bo tam wszystkie jadą tak samo.ZSK - 2014-03-17, 16:28 No i gratuluję dokonanego czynu, chamówę trzeba zwalczać. Szkoda, że nie miał akurat jaj na tym piszczelu. Widocznie nie potrafi w cywilizowany sposób okazywać uczuć.
Z poroża trzeba mu było przyłoić Zaknafein - 2014-05-09, 20:12
Mike Damone napisał/a:
Never let on how much you like a girl
Always call the shots
Act like wherever you are, that’s the place to be
When ordering food, you find out what she wants, then order for both of you. It’s a classy move
Now, this is most important. When it comes to making out, whenever possible, put on side one of Led Zepplin IV
: DAntlion - 2014-05-10, 11:32 Podoba mi się ładna, miła maturzystka. Lubimy się. Mam już jej numer telefonu, ale nie odpowiada na SMS-y. Czy mogę do niej zadzwonić albo coś? Czy to już natrętne?icywind - 2014-05-10, 11:45 A co napisałeś w smsach i ile ich?Antlion - 2014-05-10, 11:56 Raptem dwa. Złożyłem jej życzenia związane z maturami.icywind - 2014-05-10, 11:58 To nic nie szkodzi zadzwonić chociaż kulturalny człowiek dziękuje za życzenia Sharvari - 2014-05-10, 12:07 a sama podała ci numer, czy ją wystalkowałeś? to może mieć duże znaczenie.ZSK - 2014-05-10, 12:19 Może nie ma kasy na koncie? Jeśli w ogóle dziś występuje jeszcze takie zjawisko. Nie wiem po ile tam eski stoją teraz od sztuki
Może na fb napisz?
Jeśli sam zdobyłeś numer to może zwyczajnie nie chcieć odpisywać nieznajomym?Antlion - 2014-05-10, 12:43
Sharvari napisał/a:
a sama podała ci numer, czy ją wystalkowałeś? to może mieć duże znaczenie.
Kurde, w życiu bym czegoś takiego nie zrobił
Stalkowanie jest przerażające
Oczywiście że ją poprosiłem.Zaknafein - 2014-05-10, 12:44 to dzwoń, i wyluzujicywind - 2014-05-10, 12:45
Antlion napisał/a:
Kurde, w życiu bym czegoś takiego nie zrobił
Stalkowanie jest przerażające
Mnie ludzie ciągle stalkują jak czegoś chcą Antlion - 2014-05-10, 13:00
icywind napisał/a:
Mnie ludzie ciągle stalkują jak czegoś chcą
Dobrze że do mnie dzwonią tylko po lekcje Davos - 2014-05-10, 19:20
Cytat:
Podoba mi się ładna, miła maturzystka. Lubimy się. Mam już jej numer telefonu, ale nie odpowiada na SMS-y. Czy mogę do niej zadzwonić albo coś? Czy to już natrętne?
Pewnie, że możesz, nie masz nic do stracenia Sam fakt, że zadzwonisz natrętny nie będzie, zwłaszcza jeśli dobrowolnie podała Tobie swój numer. A CO jej wtedy powiesz, to już inna bajka Pingvin - 2014-05-10, 19:41 Ja nie potrafię podrywać- jak mi zależy to podchodzę zbyt poważnie , boję się i w końcu nic nie robię, a jak mi nie zależy to po co się męczyć?Sharvari - 2014-05-10, 19:47
Pingvin napisał/a:
Ja nie potrafię podrywać- jak mi zależy to podchodzę zbyt poważnie , boję się i w końcu nic nie robię, a jak mi nie zależy to po co się męczyć?
+1 widzu - 2014-05-10, 19:48
Pingvin napisał/a:
Ja nie potrafię podrywać- jak mi zależy to podchodzę zbyt poważnie , boję się i w końcu nic nie robię, a jak mi nie zależy to po co się męczyć?
Z takim podejściem staniesz się mną.
Nie radzę.
Adijos - 2014-05-10, 19:54
Pingvin napisał/a:
Czyli nie tylko ja zostanę starym kawalerem?
Kurde. Tak szukam w pamięci i chyba żadnej dziewczyny nie miałem.