Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - "śmieszne" obrazki
Samara - 2014-05-03, 00:38
Zdaje mi się, że kiedyś pisaliście o tym samym, Jankiel bodajże : DDavos - 2014-05-03, 01:07
Sandra napisał/a:
Obrazek
Zdaje mi się, że kiedyś pisaliście o tym samym, Jankiel bodajże : D
Ja pisałem I kilka osób się ze mną zgodziło. Nic na to nie poradzę, że jedzenie banana przez kobietę wygląda jak wygląda
A poza tym kiedyś trafiłem na wzmiankę, że wg Freuda jedząc banana zaspokaja się potrzeby oralne Sharvari - 2014-05-03, 01:37
z dedykacją dla Adijosa
Davos - 2014-05-03, 01:51 Superman nauczył się, żeby nie nosić slipów na zewnątrz, ale nie nauczył się, żeby nie nosić ich w ogóle i założyć zamiast tego bokserki
widzu - 2014-05-03, 10:10
Davos napisał/a:
Superman nauczył się, żeby nie nosić slipów na zewnątrz, ale nie nauczył się, żeby nie nosić ich w ogóle i założyć zamiast tego bokserki
A może właśnie nauczył się, ale uznał, że bokserki na zewnątrz wyglądają kijowo?
Adijos - 2014-05-03, 10:48
Sharvari napisał/a:
z dedykacją dla Adijosa
Davos - 2014-05-03, 12:40
widzu napisał/a:
Davos napisał/a:
Superman nauczył się, żeby nie nosić slipów na zewnątrz, ale nie nauczył się, żeby nie nosić ich w ogóle i założyć zamiast tego bokserki
A może właśnie nauczył się, ale uznał, że bokserki na zewnątrz wyglądają kijowo?
Może i na zewnątrz tak, ale pod spodniami już nie, a slipy zawsze wyglądają kijowo
Tak btw dobre zdjęcie z tym scrollującym dziadkiem