To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.2

Davos - 2016-07-15, 08:24

Łoo, ZSK na Woodstocku? Będzie się działo :)
JankielKindybalista85 - 2016-07-15, 08:31

Nooo... Jeszcze tylko robienia kupy w tym brudo błocku, w którym się szatanisty nurzają brakuje. :troll:
Marcin55522 - 2016-07-15, 10:15

ZróbmySobieKupę napisał/a:

Marcin55522 napisał/a:
Kumple pojechali na Woodstock

Nie zazdroszczę. W sumie klimat nie mój, ale jadę z ciekawości.

Mój też nie! Też miałem jechać pierwszy raz zobaczyć jak tam jest, ale mam od tego ludzi i mi powiedzą B-)

ChodnikowyWilk - 2016-07-15, 18:13

Nie moje klimaty zupełnie, ale baw się dobrze :piwo:
ZSK - 2016-07-17, 20:15

Wróciłem! Według krokomierza w moim telefonie w samą sobotę zrobiłem ponad 17 kilometrów. Czyli chyba się działo. Padam na pysk. Ogólnie mimo nie mojej muzyki, na koncercie Grubsona bawiłem się wyśmienicie :) Pomijając zapachy, to masa pozytywnych ludzi. Ale Mormegila nie widziałem chyba :/

Barbuszko, jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz ;)

icywind - 2016-07-17, 20:22

krokomierza

Forum zepsuło mi mózg :/

[ Dodano: 2016-07-17, 21:22 ]
koncercie Grubsona

:rzyga2:

Mormegil - 2016-07-17, 20:46

No ja chyba też Cię nie widziałem. Ale było zajebiście. Na zakończeniu byłeś? Jurek strasznie politykował i w ogóle to wszystko było takie lewe. Ale to dobre lewo, bo nie czerwone. :rofl:

Na dużej scenie byłem tylko trzy razy, zniszczyłem sobie stopy na pogowaniu z punkami na Farben Lehre, wszystko jebało, a najgorzej pociąg powrotny. Syf, kiła i mogiła. Za rok też jadę.

JankielKindybalista85 - 2016-07-17, 20:53

Mormegil napisał/a:
wszystko jebało, a najgorzej pociąg powrotny. Syf, kiła i mogiła.

Pyszności.
Głownie dlatego nie bywałbym nawet gdyby mi muzyka pasowała.

SlownikOrtograficzny - 2016-07-17, 21:06

I jak, były te darmowe narkotyki od Owsiaka?
Mormegil - 2016-07-17, 21:09

Nie, ale lał po namiotach.

[ Dodano: 2016-07-17, 22:10 ]
A z tymi śmieciami, to też inaczej by wyglądało, gdyby były rozstawione jakiekolwiek kosze. A tak to ludzie są jebanymi leniami i wyrzucają na ziemię, bo wszyscy wyrzucają. A najebani ludzie są jeszcze bardziej leniami.

[ Dodano: 2016-07-17, 22:12 ]
I wydaje mi się, że można nieźle dorobić na sprzątaniu tego gówna.
1. Tony miedzi.
2. Mnóstwo pieniędzy leżących na ulicy. Byłem świadkiem jak trzy osoby znalazły 10 zł w banknocie, normalnie leżały wśród śmieci. Same zresztą wyglądały jak śmieci. Mi się udało tylko 5 zł znaleźć w kolejce do bramki na peron. :/

d - n - 2016-07-17, 21:32

Cytat:
I wydaje mi się, że można nieźle dorobić na sprzątaniu tego gówna

Eee nie żeby coś ale sam widziałem po zakończeniu Woodstocka złomiarzy którzy się pobili jak jeden zaczął zbierać śmieci nie swojej części :haha:

I z tego co pamiętam to jak na taką masowa imprezę było względnie czysto + brawa dla tych złomiarzy i żulików bo pracowali jak mrówki przy zbieraniu tego :)

SlownikOrtograficzny - 2016-07-17, 21:39

No proszę, aż się chce napisać TAK DZIAŁA WOLNY RYNEK! :troll:
Mormegil - 2016-07-17, 21:45

:haha:
Szyszek - 2016-07-17, 21:47

SlownikOrtograficzny napisał/a:
No proszę, aż się chce napisać TAK DZIAŁA WOLNY RYNEK! :troll:

JKM byłby dumny! :troll:

ZSK - 2016-07-18, 12:53

Mormegil napisał/a:
Na zakończeniu byłeś?

Nie byłem, coś tam z namiotu słyszałem, że w chuj długo mówił. Leję na politykę więc w sumie nie żałuję, że nie słyszałem :v

Mormegil napisał/a:
Jurek strasznie politykował i w ogóle to wszystko było takie lewe. Ale to dobre lewo, bo nie czerwone.

To jest w ogóle możliwe?

Smród rzeczywiście momentami epicki i śmieci też sporo, ale kurde to nie kurort. Dwa dni można przeżyć jak pierwotny człowiek. Potem się docenia takie banały jak łóżko, krzesło, samoistnie płynącą, niekoniecznie zimną wodę, to że coś nie śmierdzi i inne drobnostki.

I przede wszystkim spoko ludzie, a co dziewczyn fajnych! Koledze to się nawet poszczęściło :brwi:

Też miałem rozkminę, że taki festiwal konkretnie pobudza wszelaki rynek, w całym kraju. Od Lecha, który przywiózł tam chyba całą tygodniową produkcję napoju piwopodobnego, przez sklep w którym kupiłem końserwy, po maka na A4 pod Wrocławiem i stację benzynową, dwaj ostatni to zawsze zarobią.

Mańka - 2016-07-18, 13:00

http://pikio.pl/smiala-si...-wyborna-prace/
Mormegil - 2016-07-18, 13:24

Ale że co jest niemożliwe? Niekomunistyczna lewica? :P

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

JankielKindybalista85 - 2016-07-18, 14:21

Prawdziwe lemingi lęgną się w błocie, lel.
Dead_Laugh - 2016-07-18, 14:27

E tam. Ja nadal wolę koncerty na których można trochę popogować, nie ma jakiegoś nawiedzonego prowadzącego a i wypić można. W tamtym roku w lipcu byłem na koncercie AC/DC w Warszawie na Basenie Narodowym. Trochę zabuliłem ale nie żałuję ani grosza. Mimo lat chłopaki z AC/DC wymiatają nadal nieziemsko :rock: Dwa lata temu byłem na koncercie Iron Maiden w Poznaniu. To chyba było gdzieś pod koniec roku szkolnego ale znowu - nie żałuję. Jak jest jakiś konkretny zespół który lubię to chętnie wybieram się na takie koncerty. Ale... Woodstock jakoś mnie jeszcze nie przekonał repertuarem. A jeszcze słuchać to pierdolenie Jurka to...
Mormegil - 2016-07-18, 14:31

Jak to nie przekonał. W tym roku Apocalyptica i Dragonforce. A do tego jedno z najlepszych pogowań jakie były na Woodstocku (tak mówiło dużo osób, ja sam nie wiem, bo wcześniej nie bywałem) - Farben Lehre na scenie Kryszny. No i faktycznie, było zajebiste.

[ Dodano: 2016-07-18, 15:34 ]
A Jurek spoko gość, jako jedna z niewielu znanych osobistości robi coś przydatnego.

[ Dodano: 2016-07-18, 15:34 ]
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---