Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.2
Mackers - 2016-07-03, 20:27 I jeszcze te wyświetlenia...Moris299 - 2016-07-03, 20:27 + cena drona około 600 złociszy pewnie xdd - n - 2016-07-03, 20:33
Moris299 napisał/a:
+ cena drona około 600 złociszy pewnie xd
Ale mnie to wkurza, to nie jest dron tylko quadrocopter.
Nie kosztuje 600zł tylko 6,5 kafla to jest DJI Phantom 4
Ciul tam z kasą ale wylać tyle syfu w trawę to jest debilizm tym bardziej że tam większość ma studnie.Moris299 - 2016-07-03, 20:34 będą później kwiaty colą podlewać xDDDd - n - 2016-07-03, 20:34 Tam już nic nie wyrośnieDavos - 2016-07-03, 21:45
Nie zawsze dostaje warny.... A nie, czekaj. Zawsze xP
Czasami dostajesz od razu bany. Do zobaczenia za tydzień Mańka - 2016-07-03, 22:00 Dzięki Murzyn! WD już mam, tylko po FL do sklepu i mogę zapierdalać po okolicy
a dla śmieszków heheszków d - n - 2016-07-03, 22:29 Tylko kolorów nie pomyl, czerwony jest do kitu i tłucze się po 80km, zielony jest ok ale trzeba wytrzeć bo inaczej brudzi.Mańka - 2016-07-03, 22:31 Daltonistką nie jestem, spoko
Kurde, już mi tyle razy pomogłeś, powinnam Ci kiedyś kratę do chaty posłać Moris299 - 2016-07-04, 00:37 [ Dodano: 2016-07-04, 01:37 ]
Japonia.jpg
Chyba taki widok u nich to nic nowego bo żaden się nie obejrzał krojechleb - 2016-07-04, 17:25
manciara9 napisał/a:
Panowie, czym najlepiej zakonserwować łańcuch rowerowy?
kujawski wystarczy a jeżeli uważasz że za drogi to jakiś byle jaki z tesco to tylko rower cudów nie trzebad - n - 2016-07-04, 17:28
krojechleb napisał/a:
kujawski wystarczy a jeżeli uważasz że za drogi to jakiś byle jaki z tesco to tylko rower cudów nie trzeba
Mam nadzieje że trollujesz, a jeśli nie to hańba cikrojechleb - 2016-07-04, 17:30 czyli jednak hańba ZSK - 2016-07-04, 19:07 Moris299 - 2016-07-05, 14:21 kiedy zobaczyłem awatar i sygnę KicerKa
Mormegil - 2016-07-08, 13:38 Taka tam ciekawostka.
Mańka - 2016-07-08, 17:42 Na chwilę zniknęłam, a że pod moim postem zaczęła się dyskusja, chciałabym się do niej odnieść, ale nie mam już możliwości, z powodu zamknięcia tematu przez Love (jeśli Administracja uzna, że trzeba przenieść post - proszę bardzo).
Dobrze, że Ascara wykonuje swoją robotę należycie i jest darzona zaufaniem przez Szefostwo, ale przyznajcie sami, że to wyglądało dość podejrzanie. Moje skriny wchodzą do poczekalni, mają dobre oceny, a tymczasem trafiają do Archiwum. Nie byłoby pytania, gdyby:
1) o tym fakcie wiedzieli wszyscy Modzi, a tymczasem tylko jeden "działa",
2) OD RAZU były wyrzucane przez Moderatorów, a nie dopiero po jakimś czasie, bo przecież skriny przed publikacją są przeglądane, prawda?
Napisałam już pw do Administracji, czekam na odpowiedź.
Cytat:
nie wiem, po co wystukiwać post z pretensjami na forum.
Błędna interpretacja - to nie był post z pretensjami, tylko "dla rozeznania się". Gdybym chciała wylewać gorzkie żale i bić pianę, z pewnością nie wrzucałabym go do działu Mistrzowie.org/screeny, tylko gdzie indziej.
A poza tym, skąd mam wiedzieć, kto jeszcze z forumków moderuje na Mistrzach, hę?
Dziękuję za skrina, dopiero wlszowe pw dało mi odpowiedź, bo co mi po odpowiedzi na pytanie: "czy to jakieś odgórne polecenie? - "Tak." Podam prozaiczny przykład. Dzieciak wkłada gwóźdź do gniazdka, słyszy: NIE RÓB TEGO. Każdy, kto liznął trochę psychologii wie, że każdy zakaz tudzież obostrzenie należy wytłumaczyć: "nie, bo jebnie Cię prąd i może zabić" a nie: "nie, bo nie".
Z mojego punktu widzenia mogło to wyglądać jak prywatna zemsta na forumkach, a że umiem przyznać się do błędu - dlatego napisałam "zwracam honor".
W sumie tyle z mojego wywnętrzniania się, zabiorę ponownie głos, kiedy uznam to za stosowne.Ascara - 2016-07-08, 18:27 Tajne kanały po raz kolejny - nic o nas bez nas.
manciara9 napisał/a:
wyglądało dość podejrzanie. Moje skriny
Właśnie, TWOJE screeny. Przecież ja Cię zawsze bardzo lubiłam, jaki miałabym powód, żeby archiwizować Ci ot tak screeny? Rozumiem, gdyby sytuacja dotyczyła kogoś, z kim miałam jakiś problem, ale Ty? Serio?
manciara9 napisał/a:
o tym fakcie wiedzieli wszyscy Modzi, a tymczasem tylko jeden "działa"
Ja dowiedziałam się, jak widać, przypadkiem, przy okazji. Może wlsz nie miał zamiaru o tym mówić tylko zwyczajnie takich nie ustawiał na główną, po prostu akurat podrzuciłam mu taki obrazek do edycji, bo mi szwankował program do niej a on napisał, że od razu archiwum.
manciara9 napisał/a:
OD RAZU były wyrzucane przez Moderatorów, a nie dopiero po jakimś czasie, bo przecież skriny przed publikacją są przeglądane, prawda?
Nie, nieprawda. To nie demoty, gdzie cała Poczekalnia przechodzi przez ręce modów. Inaczej nie byłoby tylu potrzeb podmiany na Głównej/w Poczekalni jeśli się zagapimy i nałapie dużo plusów. Do wcześniejszego zatwierdzenia trafiają tylko pojedyncze screeny, zwykle z powodu newralgicznych słów w tytule (admin, dupa, reklama itp.). Jeśli zobaczę screena do wywalenia po kilku godzinach może mieć już nawet ocenę 100/100, nie interesuje mnie to jeśli jest powtórką, czy pochodzi z zakazanej strony.
manciara9 napisał/a:
A poza tym, skąd mam wiedzieć, kto jeszcze z forumków moderuje na Mistrzach, hę?
Stąd, że ten temat przewijał się baaaaardzo często.
manciara9 napisał/a:
"czy to jakieś odgórne polecenie? - "Tak."
Wyglądało to w ten sposób dlatego, że zobaczyłam Twoje PW już po tym, jak otrzymałam cynk o poście na forum. Odpisałam pokrótce, decydując się rozpisać tutaj, dla wszystkich.
manciara9 napisał/a:
Każdy, kto liznął trochę psychologii
No patrz, wyobraź sobie, że liznęłam. Jeśli wyjaśnienie wyżej wydaje się sensowne to nie rozumiem, po co pisać takie rzeczy bez uprzedniego zapytania a może wręcz pomyślenia (bo przecież "tak" pojawiło się w niemal tym samym czasie co post ze screenem, prawda?). Jeśli nie jest sensowne - na to już nic nie poradzę, może jestem głupia.
manciara9 napisał/a:
Z mojego punktu widzenia mogło to wyglądać jak prywatna zemsta na forumkach
Właśnie dlatego archiwizuję wyłącznie Twoje screeny i wyłącznie z Wyznajemy. Czyli jednak to był zarzut, nie pytanie - sama sobie teraz zaprzeczyłaś. Poza tym - o co zemsta? Nie mam żadnego żalu do forum, wszyscy wyszli z założenia, że odeszłam z powodu focha z przytupem. Ktoś wypomniał mi, że często zapowiadam, iż to zrobię a nie robię - to zrobiłam i w sumie dobrze mi z tym ale nie wykluczam, że kiedyś wrócę - ja naprawdę nie mam powodu żeby szukać jakiejkolwiek zemsty a już na pewno nie w tak nieprofesjonalny sposób. Poza tym to byłoby idiotyczne, w ten sposób szybko straciłabym "posadę", prawda?
Ok, chyba odniosłam się do wszystkiego. Jeśli pojawi się coś istotnego do mnie to piszcie na PW na Mistrzach, bo nie chcę dostawać na okrągło wiadomości w stylu "Ej, wypowiedz się, bo coś tam coś tam", zwłaszcza, że już część takich zignorowałam.JankielKindybalista85 - 2016-07-08, 20:14 https://www.youtube.com/watch?v=Y9w9EiLTZ_A
Pozdro od Waltera Sobchaka. Taką mam teraz minę jak on.