Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Humor - "śmieszne" obrazki
KicerK - 2015-10-01, 22:11
V - r napisał/a:
No to już powiedziałem, że oni mają WY-JE-BA-NE na to, czy logo jest kreatywne czy nie.
A Chuj to kogo obchodzi, że mają wyjebane? To nie jest powód żeby nie wyrażać opinii V - r - 2015-10-01, 22:12 Ale jest powód, by opinię obśmiać.macbed - 2015-10-01, 23:48
To ja obśmiewam Twoje obśmiewanie opinii.
Ha, ha.
Mainstreamowe logo :IMoris299 - 2015-10-01, 23:57 Logo jest IMO ważne, pokazuje w pewien sposób z kim mamy do czynienia. Twórcy bardziej powinni na to zwracać uwagę.
Oczywiście nie zawsze się to sprawdza ale może to sugerować.
Aethere ma też fajne logo ale niestety to kolejny zespół którym drze jape bez celuV - r - 2015-10-01, 23:58
Moris299 napisał/a:
drze jape bez celu
Ty się lepiej nie odzywaj, jo? Bo moja cierpliwość jest ograniczona.macbed - 2015-10-01, 23:59
Liczyłem na coś więcej, V - r :\V - r - 2015-10-01, 23:59
macbed napisał/a:
Liczyłem na coś więcej, V - r :\
Miałem być grzeczny.Moris299 - 2015-10-02, 00:02 Sory lubię metal ale jak słyszę takie darcie japy to od razu wyłączam i chodźby tam był najlepszy tekst to i tak nie uratuje. Metal jak każdy inny typ muzyki musi być melodyjny i mieć jakiś rytm, muzykę a nie ŁUBIDUUBUUBUBU AAAAAAAAAAAARRRR HHHHHHHH ŁUBUBUBU.
Zespoły takiej jak te psują opinię tym dobrym zespołom i taki przeciętny Kowalski myśli, że metal to tylko darcie japy połączone z bezsensownym pozbawionym rytmu napierdalaniem w instrumentymacbed - 2015-10-02, 00:03
Bo takie zespoły nie są dla przeciętnych Kowalskich :Iwidzu - 2015-10-02, 00:03 Bo to zespoły Death Metalowe. Łapiesz różnice?V - r - 2015-10-02, 00:04 Powiedział największy znawca metalu na dzielni
Trzymajcie mnie, bo mi kaftan pęknie
[ Dodano: 2015-10-02, 00:04 ]
macbed napisał/a:
Bo takie zespoły nie są dla przeciętnych Kowalskich :I
JankielKindybalista85 - 2015-10-02, 04:07 no i co tu V - r znowu marudzisz i zupełnie bez sensu i bez potrzeby z byle gówna kręcisz tornado? Mówisz że TWOJA cierpliwośc jest na wyczerpaniu? No poważnie kurwa? Twoja? Tylko twoja? Zresztą... Jakby te zespoły miały na logo tak bardzo wyjebane jak to z niezachwianą pewnością twierdzisz to by sobie kurwa w ogóle nie robiły żadnego loga bo po co skoro mają na nie wyjebane. Inna sprawa ze tu mają ludzie rację że te loga są spierdolone po całości- kurwa plątanina korzeni uposledznego drzewa. wow, jestesmy tacy tru i metalowi, wow. Logo takie hardkorowe, muzyka taka mroczna. metal taki prawdziwy. wow. uszanowanko szatanie. I to że darcie japy i bezsensowna kakofonia dźwięków nie ejst dla przeciętnego kowalskiego to tyz prowda, ale to że nie ejst dla niego nie czyni tego darcia ryja dobrym.V - r - 2015-10-02, 15:44 Wiecie, co jest wkurwiające? Że ludzie lubią się wypowiadać na tematy, o których nie mają bladego pojęcia. Tak, kurwa, mówię o was wszystkich. Knaga wam.
[ Dodano: 2015-10-02, 15:44 ]
A Ty, Jankiel, to już w ogóle, kurwa, znawca, głos decydujący i wielka wyrocznia. Ukrzyżować, spalić, zakopać.bartek82r - 2015-10-02, 15:45 JankielKindybalista85 - 2015-10-02, 16:24 Nie kurwa, ty V - r za to jesteś wielki znawca od wszystkiego. Tak wielki i wspaniały że kurwa już z pół roku dzień w dzień, temat w temat, w co byś na tym forum nie wszedł nie dzieje się nic innego tylko non stop ten sam schemat: ktoś coś pisze, V - r się dopierdala, ktoś coś skomentuje, V - r każe mu się zamknąć, ktoś coś wrzuci, V - r mówi jakie to chujowe, ktoś mu się nie spodoba, V - r dodupca się do niego na każdym kroku, w każdym temacie przy każdej jego wypowiedzi, ktoś zwróci uwagę, V - r płacze jaka to niesprawiedliwość i ze to inni mu krzywdę robią, ktoś gdzieś wrzuci jakąs pierdołę, V - r rozdupca z niej offtop na stronę swoim bezsensownym czepianiem się o nic. Dokładnie tak jak tutaj.... I TAK NON STOP, DZIEŃ W DZIEŃ!
Weź się już kurwa zamknij i wypierdalaj szczylu i ciesz się kurwa że to internet bo normalnie bym ci zajebał raz a dobrze i by się skonczyło pyskowanie i stawianie się kurwa o wszystko i do każdego.
A teraz dajcie mi osta czy co tam checie tylko trzymajcie tego kurwa upierdliwego zjeba jak najdalej ode mnie!V - r - 2015-10-02, 16:26 Jesteś żałosny, człowieku Mormegil - 2015-10-02, 17:45
Mojego autorstwa (jak widać).Szyszek - 2015-10-02, 17:49 Tsa... Mi też w tym momencie wyskoczył Avast z powiadomieniem o wirusie.
Przypadek?KicerK - 2015-10-02, 18:23
Moris299 napisał/a:
Metal jak każdy inny typ muzyki musi być melodyjny
Skończ
JankielKindybalista85 napisał/a:
te loga są spierdolone po całości- kurwa plątanina korzeni uposledznego drzewa
A gówno. Te loga nie są złe. Właśnie bardzo podobają mi się tego typu loga, mają swój urok. Aczkolwiek nie sa oryginalne w odróżnieniu od Party Cannon
V - r, Jankiel ma rację. Zawsze się musisz uczepić kogoś po chociaż trochę nie po twojej myśli napisał.
Dyskusja - ok
Bezsensowne przypierdalanie się do czyjejś opinii - nie okProFace - 2015-10-02, 18:44 Lol, Jankiel.