Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.2
d - n - 2016-05-16, 22:54 Ciągi to tam huj, liczby zespolone to są dopiero jajaJankielKindybalista85 - 2016-05-16, 22:55 A to tego czegoś nawet na oczy nie widziałem. Ale czytałem kiedyś w wikipedii że coś takiego istnieje. Dostanę dopa pani profesor? widzu - 2016-05-16, 22:57 Raczej w doope.Love178 - 2016-05-16, 23:00 Co jest takiego trudnego w zespolonych?widzu - 2016-05-16, 23:05 długi nie potrafi pracować w zespole.d - n - 2016-05-16, 23:17 /\ coś w tym jest, albo dowodzę albo bawcie się sami
Love178 napisał/a:
Co jest takiego trudnego w zespolonych?
No nie wiem pomyślmy liczby zespolone i urojone ZSK - 2016-05-17, 12:27 Zaczynam rozważać rzucenie studiów. Ktoś da jakieś argumenty przeciw?d - n - 2016-05-17, 12:41 Tylko jeden, brak zniżkiJankielKindybalista85 - 2016-05-17, 12:50 Jak dla mnie to już zbyt daleko zabrnąłeś w to szaleństwo by to teraz marnować.Mańka - 2016-05-17, 13:01 ^ Stary, chcesz się poddać tuż przed metą???
Wiem, że się nie chce, w zeszłym roku całe wakacje pisałam licencjat, potem broniłam się we wrześniu, miałam już serdecznie dosyć i myślałam, żeby zrobić sobie z rok przerwy od nauki. Ciepło, chciałoby się wyjść, a tu chuja - terminy gonią, a weny nie było. Nagle bang! W tydzień napisałam... nawet nie - nakurwiłam blisko 3/4 pracy i przez ostatnie dwa tygodnie miałam spokój. A ile nerwów, ile nocy nieprzespanych, siwych włosów na głowie przybyło... tego już mi nikt nie policzy.ZSK - 2016-05-17, 13:21
d - n napisał/a:
Tylko jeden, brak zniżki
Argument oddalony, i tak nie korzystam
Nie wiem, może to chwilowy kryzys, ale totalnie mi nie zależy. Przez całą magisterkę nie nauczyłem się niczego realnie przydatnego na budowie, a teraz mam to zwieńczyć stu-stronicowym stekiem oczywistości? Spoko. I jeszcze zaległe przedmioty, zaliczenie jednego polega na przepisaniu iluśtam stron tekstu - na to nie poświęcę ani minuty, pierdolę, a na innym czeka mnie kilkugodzinna obrona daremnych projektów, które nijak nie mają się do praktyki, z którą mam styczność, a sam przedmiot jest za 2 ects-y i cały ten cyrk robi tylko jeden prowadzący, u drugiego zaliczała obecność. Po chuj mam się uczyć czegoś nieprzydatnego? To jakaś kpina jest.Mormegil - 2016-05-17, 13:24 Szkoda poświęconego czasu, stary. Znam gościa, który już trzy razy zmieniał kierunek po roku, bo mu nie pasowały. 3 lata zmarnowane pod tym względem. No chyba, że czujesz, że to na sto procent nie jest to, co chcesz robić i zamiast, powiedzmy, bycia sekserem wolisz zostać masturbatorem zwierząt. No bo nie wiem w sumie co studiujesz, to sobie tak założyłem.
na tym polega cała podstawówka, gimnazjum, technikum, liceum i większa część studiów. Uczysz się niepotrzebnych rzeczy, żeby dostać jakiś chujowy papierek i przy odbieraniu tego papierka już nie pamiętasz czego się uczyłeśMańka - 2016-05-17, 13:27 Zawsze tak jest, że na roku trafi ci się jeden skurwiel / jedna suka, który / która robi pod górę. Zagryź zęby i skończ to, co zacząłeś.ZSK - 2016-05-17, 13:27 Mormegil, studiuję budownictwo, które nijak ma się do rzeczywistości. Ten kierunek winien nazywać się projektowanie konstrukcji budowlanych, bo niełatwo znaleźć coś innego na zajęciach.
[ Dodano: 2016-05-17, 14:35 ]
Mormegil napisał/a:
Znam gościa, który już trzy razy zmieniał kierunek po roku, bo mu nie pasowały. 3 lata zmarnowane pod tym względem.
A ja znam typa, który na inżynierce spadł do nas, potem spadł rok niżej i z tego co wiem to nadal się nie obronił, ale wygrał jakieś mistrzostwa w kolarstwie i za to uczelnia przyznała mu 2,5k na miesiąc. Gdzie tu sprawiedliwość?
W tym roku rekordzista dostaje od rektora dokładnie 3510zł miesięcznie, ale nie wiem kto i za co.JankielKindybalista85 - 2016-05-17, 14:28 Za co, to myślę, że wiemy wszyscy. pozostaje pytanie: kim ona jest?widzu - 2016-05-17, 15:08 U mnie na wydziale jest gość o ksywie "Sponsor". Jest na 4 semestrze, na każdym ma warunki. Płaci za nie ponad 3000. ZSK, jak on da radę, TO TY KU*WA NIE DASZ?Dawidiusz92 - 2016-05-17, 15:10 ZróbmySobieKupę, czyli inżynierem już jesteś, a teraz "walczysz" o magistra?ZSK - 2016-05-17, 15:20
JankielKindybalista85 napisał/a:
kim ona jest?
Chyba wiem
widzu napisał/a:
Jest na 4 semestrze, na każdym ma warunki. Płaci za nie ponad 3000. ZSK, jak on da radę, TO TY KU*WA NIE DASZ?
To jest czyste frajerstwo Ja nie mówię, że nie dam rady. Ja nie mam czasu i ochoty na zajmowanie się głupotami i szukam tu weny, która zachęci mnie do zmarnowania po raz kurwa ostatni w życiu kilkuset godzin na dokończenie tej spierdoliny.
Dawidiusz92, yep widzu - 2016-05-17, 15:23
ZróbmySobieKupę napisał/a:
szukam tu weny, która zachęci mnie do zmarnowania po raz kurwa ostatni w życiu kilkuset godzin na dokończenie tej spierdoliny
Krok zdał pierwszy stopień studiów. Drugiego już nie. Mając tylko pierwszy jesteś jak Krok. Wystarczy?