To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Gry i zabawy forumowe - Zadaj głupie pytanie.

KicerK - 2013-12-11, 15:51

Jeśli ma to być pierwsza rzecz na tej liście, to ujdzie.

Za ile sprzedaje się duszę?

JankielKindybalista85 - 2013-12-11, 17:42

Jak to na wolnym rynku: za tyle, ile ktoś będzie skłonny zapłacić.

Dlaczego po odpowiedzi mam zadać kolejne głupie pytanie?

widzu - 2013-12-11, 18:12

Aby dostać jeszcze głupszą odpowiedź.

Jak się podoba moja nowa gra?

KicerK - 2013-12-12, 18:21

Jak makiem zasiał

Biorąc pod uwagę aktywność Widza w tym temacie, jaką mam pewność, że to właśnie on odpowie na moje pytanie?

widzu - 2014-01-09, 15:46

Wygląda na to, że 100%, bo od miesiąca nikt nie odpowiedział :P

Skoro Elrond to tak naprawdę Agent Smith, dlaczego nie wziął pierścienia i nie przemienił się z jednego z orków z Mordoru w samym Mordorze i nie wrzucił pierścienia do lawy?

Surrealista - 2014-01-21, 23:25

bo byl za glupi
dlaczego niszczac a raczej poprawiajac wyglad budynkow ktore zostaly zbudowane przez czlowieka poprzez malowanie na nich graffiti ma byc bardziej karalne niz niszczenie, palenie, wycinanie tego co stworzyl sam Bóg czyli lasow, krzakow, drzew?

Antybristler - 2014-01-26, 18:45

Bo ciężko zdefiniować sztukę. Dla jednych jest to ładne graffiti, ale za to jakiś pseudo artysta może poczuć się urażony, że ukarano go za zabrudzenie ściany swoim bohomazem. I takie tam...

Antyrama zbudowana z antymaterii będzie ramą czy antyantyramą?

Surrealista - 2014-01-26, 22:48

Nadal będzie antyramą tylko ze z antymaterii
-kto pracuje w zawodach typu: tester piwa, tester łóżek w hotelach 5-gwiazdkowych, koneser wina lub jedzenia? O.O kto za to płaci?

widzu - 2014-01-27, 00:17

Surrealista napisał/a:
kto pracuje w zawodach typu: tester piwa, tester łóżek w hotelach 5-gwiazdkowych, koneser wina lub jedzenia? O.O kto za to płaci?

Podejrzewam że testerzy piwa i testerzy łóżek w hotelach 5-gwiazdkowych. :)
A koneser to nie zawód ;)

Surrealista napisał/a:
kto za to płaci?

Browarnicy, hotelarze i restauratorzy.

To może ja:

Czemu Doktor Who nigdy nie był kobietą?

Love178 - 2014-01-27, 13:05

widzu napisał/a:
Doktor Who

W ogóle o co chodzi z tym kolesiem, serial ma chyba z jakieś 50 lat, a czuję się jakby od jakichś dwóch miesięcy dopiero był popularny i to tak ekstremalnie, że każda napotkana osoba to się nim faszeruje 24h na dobę i świata poza tym nie widzi... wytłumaczy mi ktoś?

A nie był kobietą, bo wtedy nie miałby oglądalności w tym patriarchalnym świecie :P to proste.

Ja ma jeszcze pytanie dlaczego rude dziewczyny są traktowane jak jakieś zwierzątka i to też jest jakaś moda, która wyszła jakiś rok- dwa lata temu?

monjiczq - 2014-01-27, 20:57

[wytłumaczenie offtopowe] love Doktor Who jest jeszcze serialem z 2005 roku i ma 9 sezonów bodajże [/wytłumaczenie offtopowe]
widzu - 2014-01-27, 22:26

love178 napisał/a:
W ogóle o co chodzi z tym kolesiem, serial ma chyba z jakieś 50 lat, a czuję się jakby od jakichś dwóch miesięcy dopiero był popularny i to tak ekstremalnie, że każda napotkana osoba to się nim faszeruje 24h na dobę i świata poza tym nie widzi... wytłumaczy mi ktoś??

Szczerze mówiąc to go nie oglądałem, ale mój znajomy w szkole ma na niego fazę i sporo o nim wiem :P

W wakacje chyba zacznę oglądać. Ale nie będę mainstreamowy. Zacznę od odcinków sprzed 50 lat. :)

monjiczq napisał/a:
[wytłumaczenie offtopowe] love Doktor Who jest jeszcze serialem z 2005 roku i ma 9 sezonów bodajże [/wytłumaczenie offtopowe]

Wznowili go po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie.

[ Dodano: 2014-01-27, 22:28 ]
love178 napisał/a:
Ja ma jeszcze pytanie dlaczego rude dziewczyny są traktowane jak jakieś zwierzątka i to też jest jakaś moda, która wyszła jakiś rok- dwa lata temu?

Bo są ostre i dzikie jak lisice? B)
Moda na rude dziewczyny nie przeminie - są zbyt śliczne :)

Dlaczego po maturze traci się kontakt z tak wieloma zaje*istymi osobami? >:<

Surrealista - 2014-01-28, 10:07

nie wiem, chodzę do zawodówki :diabelek: :diabelek:
Czemu w Rosjii jest tylu kretynów ?

Love178 - 2014-01-28, 10:24

widzu napisał/a:
Bo są ostre i dzikie jak lisice? B)
Moda na rude dziewczyny nie przeminie - są zbyt śliczne :)

W dalszym ciągu nie zrozumiem. Jak kolor włosów ma implikować to, czy ktoś jest ładny czy nie? Przecież każdy może się przefarbować, to nagle z brzydkiego staje się ładny? W dodatku jest ta cała nagonka na rudych, że nie mają dusz itd, a nagle rude są ustawione w skrajnym przeciwieństwie. W sumie im wszystkim współczuję, bo wydają się nie być traktowani jak ludzie :P

[ Dodano: 2014-01-28, 10:26 ]
Co do Rosji, to powiem, że pewnie proporcja kretynów jest taka sama jak wszędzie, ale duża liczba ludności sprawia w naturalny sposób, że jest więcej głupich ludzi tej narodowości niż w jakimś mniejszym kraju.

widzu - 2014-01-28, 15:50

love178 napisał/a:
W dalszym ciągu nie zrozumiem. Jak kolor włosów ma implikować to, czy ktoś jest ładny czy nie? Przecież każdy może się przefarbować, to nagle z brzydkiego staje się ładny?

Nie, jak ktoś ma taki naturalny kolor włosów to widać. Po twarzy, po... No, to widać.
Ja mam odwrotną sytuację, znam dziewczynę rudą która się przefarbowało na czarno. I dalej jest ładna :P

love178 napisał/a:
W dodatku jest ta cała nagonka na rudych, że nie mają dusz itd, a nagle rude są ustawione w skrajnym przeciwieństwie. W sumie im wszystkim współczuję, bo wydają się nie być traktowani jak ludzie :P

Ale jedno nie wyklucza drugiego.
Można być pięknym i nie mieć duszy :)

love178 napisał/a:
[ Dodano: 2014-01-28, 10:26 ]
Co do Rosji, to powiem, że pewnie proporcja kretynów jest taka sama jak wszędzie, ale duża liczba ludności sprawia w naturalny sposób, że jest więcej głupich ludzi tej narodowości niż w jakimś mniejszym kraju.

A gdzie Twoje pytanie?

Love178 - 2014-01-28, 17:44

yyy, dlaczego ziewamy?
Zaknafein - 2014-01-28, 17:49

Bo ziewanie poprawia przepływ krwi i chłodzi mózg.

Po co nam nos, skoro możemy oddychać przez usta?

RudaMaupa - 2014-01-28, 17:50

Wnętrze nosa chroni przez zarazkami i zanieczyszczeniami, wręcz powinno wciągać się powietrze nosem, szczególnie zimą.

Dlaczego bąki brzydko pachną?

Antlion - 2014-01-28, 18:37

Ponieważ w znacznej mierze zawierają one metan oraz siarkowodór, które źle kojarzą się wszystkim zwierzętom od momentu wielkiego wymierania permskiego, kiedy to wymarło ok. 90% organizmów w samym tylko oceanie. Rzecz jasna, gazy wydobywające się z TYLU trupów musiały być w swoim stężeniu zabójcze.

Do czego nam czkawka?

widzu - 2014-01-28, 18:38

Do góry xD

Dlaczego Ala ma kota?