Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz?
Davos - 2014-11-16, 14:03 A ja sobie właśnie przesłuchuję kompletny soundtrack do LOTRa, w tym utwory, które na zwykłym soundtracku nigdy się nie pojawiły. Aktualnie leci to: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring CR - 05. Flaming Red Hair
Słucham tego już któryś raz z kolei, bo strasznie mi się podoba A jest to o tyle ciekawy utwór, że motywy muzyczne w nim zawarte pasują do klimatu irlandzkich tawern czy średniowiecznych zabaw i odróżniają się kompletnie od innych znanych z LOTRa utworów. W samej Trylogii też pojawiają się tylko jeden, jedyny raz - podczas fiesty w Shire, ale nawet tam są prezentowane wybiórczo. Cały utwór można przesłuchać jedynie na pełnym soundtracku.
Dla mnie bomba bo uwielbiam takie klimaty Zaknafein - 2014-11-16, 19:22 https://www.youtube.com/watch?v=5qm8PH4xAssChodnikowyWilk - 2014-11-16, 20:29
Swoją drogą znajdź w internetach kawałek, który nie ma tekstu, nazywa się "Intro" a nagrał go zespół XX. Koszmar szukacza.Ascara - 2014-11-18, 00:15 Uwielbiam to