Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.4
krojechleb - 2018-12-29, 16:14 podwójna agentka. SzanujęMistress9 - 2018-12-29, 16:27 Wow, co się odwaliło
Jakieś plany na Sylwestra? Bo ja ogrywam Planet Coaster ostatnio (ale teraz miałam kilkudniową przerwę z powodu wyjazdu do domu rodzinnego).WojtekVanHelsing - 2018-12-29, 16:55 Zamierzam wkurwiać psy fajerwerkami.JankielKindybalista85 - 2018-12-29, 17:23
WojtekVanHelsing napisał/a:
Zamierzam wkurwiać psy fajerwerkami.
Nie psy. Psy niczemu niewinne. Tylko ich wkurwiających właścicieli którzy buldupio o jeden dzień w roku a połowa z nich pewnie ma jebane yorkoszczury nie psy, które przez cały rok tylko drą mordę i srają gdzie popadnie w przestrzeni publicznej przy aprobacie właścicieli. Parafrazując pewnego typa z polskiej historii: psy są zajebiste, tylko ludzie kurwy.Moris299 - 2018-12-29, 17:44
JankielKindybalista85 napisał/a:
Nie psy. Psy niczemu niewinne. Tylko ich wkurwiających właścicieli którzy buldupio o jeden dzień w roku a połowa z nich pewnie ma jebane yorkoszczury nie psy, które przez cały rok tylko drą mordę i srają gdzie popadnie w przestrzeni publicznej przy aprobacie właścicieli. Parafrazując pewnego typa z polskiej historii: psy są zajebiste, tylko ludzie kurwy.
Mańka - 2018-12-29, 18:49
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
No więc zacząłem sobie dzisiaj oglądać pewną mapkę Polski z okresu zaborów( http://content.epodreczni...lassic-1920.jpg ). Nie wiem czy wiecie, ale Konińskie było pod zaborem rosyjskim. Jak przejedziemy bardziej na południe to odkrywamy, że Kaliskie także należało do ruskich...
Manciaro ta przykrywka ze zgrywaniem sie na Niemke i naziolke była po prostu świetna Rozgryzłem cie. Ty wcale nie pracujesz dla Führerin tylko dla towarzysza Władimira, który na pewno był z ciebie bardzo zadowolony... Być może teraz powinniśmy zacząć cie nazywać манциара.
Akurat tutaj nie trafiłeś z domysłami. Nie pochodzę z Kalisza, tylko z okolic Jarocina, który był pod zaborem pruskim. Fakt, do granicy dawnych zaborów mam raptem kilkanaście kilometrów i sąsiednia Września była już pod zaborem rosyjskim, co widać w układzie ulic. Września to takie fiu-bździu, gubię się, jeśli jadę bez Yanosika a Jarocin to typowe poniemieckie miasto z kwadratowym układem. Nie ma szans się tam zgubić.
Swoją drogą bardziej wierzę mapom z PAN-u niż e-podręcznikom, bo nieraz zdarzało się, że znajdowałam błędy w swoim podręczniku od historii. Straszne Lilith - 2018-12-29, 18:51
JankielKindybalista85 napisał/a:
Nie psy. Psy niczemu niewinne. Tylko ich wkurwiających właścicieli którzy buldupio o jeden dzień w roku a połowa z nich pewnie ma jebane yorkoszczury nie psy, które przez cały rok tylko drą mordę i srają gdzie popadnie w przestrzeni publicznej przy aprobacie właścicieli. Parafrazując pewnego typa z polskiej historii: psy są zajebiste, tylko ludzie kurwy.
Kurwa, tak bardzo TO!
U mnie w domu są 2 psy i 2 koty i jakoś tata nie zgłupiał i w tym roku nie rezygnuje z fajerwerek. Koty uciekną do lasu (jak co roku), jeden pies będzie siedział w budzie (nie boi się fajerwerek i burzy), a drugi będzie prawdopodobnie na środkach uspokajających (przygarnęliśmy go w tym roku).Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-12-29, 19:15
manciara9 napisał/a:
Września była już pod zaborem rosyjskim
Zaraz zaraz tam w szkole przecież był protest przeciw germanizacji.Love178 - 2018-12-29, 19:17 Nom. Ruscy go prowadzili KicerK - 2018-12-29, 19:29 A ja fajerwerek nie lubię. Nie dlatego że psy tylko dlatego że to po prostu bez sensu. Wystrzelisz, jebnie i tyle XDLove178 - 2018-12-29, 19:50 Dla mnie są wkurzające, więc chyba jestem psemMormegil - 2018-12-29, 20:14 https://www.youtube.com/watch?v=vx6lodBtJxU
jak co rokuMoris299 - 2018-12-29, 20:40
KicerK napisał/a:
A ja fajerwerek nie lubię. Nie dlatego że psy tylko dlatego że to po prostu bez sensu. Wystrzelisz, jebnie i tyle XD
to zależy też od fajerwerek, niektóre są takie se zwykle ale te droższe to są sztosowe, fajnie raz do roku na takie coś popatrzećicywind - 2018-12-29, 20:47 Na fajerwerki jeszcze można se popatrzeć, niby nic niezwykłego i szybko się nudzi ale dają fajne efekty.
Natomiast petardy.. po chuj są w ogóle petardy?Mormegil - 2018-12-29, 21:09 do symulacji pola walki na taktyceJankielKindybalista85 - 2018-12-29, 21:11 Nie mówię, że fajerwerki są jakieś ekstra bo dla mnie to też nic ciekawego. Taki przeżytek jak... cyrk na przykład. Archaiczna i obciachowa forma rozrywki. Ale pierdolenie wielce wrażliwych oburzonych właścicieli psów jest tak wkurwiająco rozczeniowe, buldupiące, napastliwe, słowem: typowe dla dyskursu dzisiejszych czasów że w ramach reakcji odruch wymiotny walczy we mnie z chęcią odpalenia fat mana i little boy'a pod ich oknami, żeby się ich kundle zesrały uranem zanim spłoną.
[ Dodano: 2018-12-29, 21:12 ]
A Manka by 150 lat temu była jak Sergiusz Piasecki - szmuglerem, człowiekiem pogranicza. Kochanką Wielkiej Niedźwiedzicy.SlownikOrtograficzny - 2018-12-29, 21:41
Mormegil napisał/a:
Natomiast petardy.. po chuj są w ogóle petardy?
No hukowe są fajne jak masz 12 lat.
Potem już nie, chyba że jesteś amebą.icywind - 2018-12-29, 21:53
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Mormegil napisał
:VJankielKindybalista85 - 2018-12-29, 21:58
SlownikOrtograficzny napisał/a:
Incywincy napisał/a:
Natomiast petardy.. po chuj są w ogóle petardy?
No hukowe są fajne jak masz 12 lat.
Potem już nie, chyba że jesteś amebą.
Celnie z tym wiekiem, Słownikiersie. Bo petardy są metaforą. Są jak marzenia i plany na życie, które snujemy przy wchodzeniu w dorosłość. Teoretycznie zajebiste, huczne, głośne, w kolorowym papierku. Potem odpala się dorosłość. I wychodzi trochę huku, trochę smrodu, żadnego trwałego efektu i ktoś ci chce zajebać za to tylko, że zaistniałeś w jego pobliżu. No i chuj, no i cześć. "Może kiedyś, w listopadzie".Lilith - 2018-12-29, 22:09 Mi się podobają fajerwerki, jak ładnie rozbłyskują się na niebie. Lubię na to patrzeć. Robi mi to atmosferę czegoś niecodziennego - powitanie Nowego Roku. Może i Jankiel uważa, że to archaiczna i obciachowa forma rozrywki, ale ja ją lubię. Bardziej niż te laser party, parę światełek kolorowych hoho paczcie ludzie postępowi jesteśmy, bo takich laserów wasze jorki się nie boją a fajerwerki są dla ciemnogrodowych januszy. Jedną noc sobie do kurwy nędzy można postrzelać. Ale nie tydzień przed i po na okrągło, bo to się niczym nie różni od ujadającego o 6 rano dobermana somsiada złodzieja.
Co do petard hukowych to się zgadzam, to jest frajda dla dwunastolatków bo hoho pacz seba rzuce facetce pod auto jak jebnie hehe xDDDDD