To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Z życia forum - Wspomnienia.

Zaknafein - 2016-11-26, 15:21

Nadir - 2016-11-26, 15:31

Od tego czasu tylko Zabek i Słownik nie zmienili koloru.
krojechleb - 2016-11-26, 15:54

Co mi się przypomniało:D

Było to z 10 lat temu (miałem wtedy okolice 15 lat) coś około mikołajek. Razem z młodszym bratem odśnieżaliśmy podwórko. Obok przechodził dzieciak sąsiadów i tak z dupy zaczął się szczycić, że przyjdzie do niego św Mikołaj a do nas nie przyjdzie bo on lubi grzeczne dzieci i tak dalej. Wtedy mój brat z pełną powagą mówi dzieciakowi, że Mikołaj nie istnieje. Dzieciak zaczął się sprzeczać że to nie prawda, że istnieje bo mu mama mówiła. Wtedy dołączyłem do brata i razem się z dzieciaka nabijaliśmy, że do niego też nie przyjdzie Mikołaj bo nie istnieje. Dzieciak się rozpłakał i pobiegł do domu. Sąsiadka jakiś czas nie odpowiadała na "dzień dobry" ale jej w końcu przeszło:D

Mackers - 2016-11-26, 16:26

Nadir napisał/a:
Od tego czasu tylko Zabek i Słownik nie zmienili koloru.

Jeszcze Moni i V - r.

[ Dodano: 2016-11-26, 16:29 ]

#neverforgetświątecznyczempion

Nadir - 2016-11-26, 16:42

Mackers napisał/a:
Jeszcze Moni i V - r.

A nie byli wtedy szarzy? Bo mi to na szary wygląda, nie czarny.

Mackers - 2016-11-26, 16:43

Masz rację.

Antybristler - 2016-11-26, 16:52

krojechleb napisał/a:

Było to z 10 lat temu (miałem wtedy okolice 15 lat) coś około mikołajek. Razem z młodszym bratem odśnieżaliśmy podwórko. Obok przechodził dzieciak sąsiadów i tak z dupy zaczął się szczycić, że przyjdzie do niego św Mikołaj a do nas nie przyjdzie bo on lubi grzeczne dzieci i tak dalej. Wtedy mój brat z pełną powagą mówi dzieciakowi, że Mikołaj nie istnieje. Dzieciak zaczął się sprzeczać że to nie prawda, że istnieje bo mu mama mówiła. Wtedy dołączyłem do brata i razem się z dzieciaka nabijaliśmy, że do niego też nie przyjdzie Mikołaj bo nie istnieje. Dzieciak się rozpłakał i pobiegł do domu. Sąsiadka jakiś czas nie odpowiadała na "dzień dobry" ale jej w końcu przeszło:D

JAK TO NIE ISTNIEJE?!

Nadir - 2016-11-26, 17:03

krojechleb, ale to nie od takich wspomnień temat. Tu miały być zamieszczane forumowe wspomnienia, nie ogólnie wspomnienia...
krojechleb - 2016-11-26, 17:05

a spoko:) a pamiętacie jak napisałem : Wysłany: Dzisiaj 15:54

macbed - 2016-11-26, 17:11

xD
ChodnikowyWilk - 2016-11-26, 17:45

:haha: :1m:
Davos - 2016-11-26, 18:32

To ja też coś zarzucę z dawnych czasów

Mackers - 2016-11-26, 18:35

O kurde, Bartek kiedyś wygrał konkurs w quizwanie :o
Nie chce mi się wstawiać tutaj emotki trolla

ChodnikowyWilk - 2016-11-26, 18:38

Dlaczego welon jest w kwadraciku?
Dlaczego bartek jest różowy?
Dlaczego?
?

widzu - 2016-11-26, 18:39

Ku*wa, chlebek, wybrnąłeś, skurczysynu. :haha:
Ascara - 2016-11-26, 18:46

krojechleb napisał/a:
a spoko:) a pamiętacie jak napisałem : Wysłany: Dzisiaj 15:54

:haha:

Davos - 2016-11-26, 18:55

ChodnikowyWilk napisał/a:
Dlaczego welon jest w kwadraciku?

To było krótko po odejściu Veona z powodu funkcji you i pamiętam, że kiedy wszedłem dwa razy w statystyki to za drugim razem wydawało mi się, że liczba postów Veona się zmieniła (a już go wtedy na forum nie było więc nic nie pisał), no i zrobiłem screena i zaznaczyłem to w prostokącie. Ale chyba jednak mi się wydawało bo potem już wszystko było ok :P

ChodnikowyWilk napisał/a:
Dlaczego bartek jest różowy?

A nawet nie pamiętam :PP Chyba sobie tymczasowo ustawił różowy kolorek w związku z jakąś rozmową na sb, ale nie pamiętam, czego to dotyczyło.

widzu - 2016-11-26, 19:07

Davos, a czasem nie chodziło o zmianę avka z menela w czarnej koszulce na menela w różowej koszuli?
Davos - 2016-11-26, 19:08

Zapewne tak, ale właśnie rozchodzi się o to, czemu wtedy zmienił kolory w avku i nicku na różowy.
Adijos - 2016-11-26, 21:35

Zaknafein napisał/a:
Obrazek

Never forgetti, swego czasu byłem w topce postów i godzin na forum...jakieś 3 lata temu :haha: