Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.4
krojechleb - 2018-12-26, 03:14 no wiem tylko napisałem tak w ramach pytania bo to czy ktoś np nacjonalista jest rasistą to kwestia indywidualna i niekoniecznie inny nacjonalista też jest rasistą. A co do waszej dyskusji no to moris nie wiem czy wiesz, bo twoje posty można zinterpretować tak że nie wiesz tego że to że jesteś mordercą albo głupi albo silny to nie jest zależne od koloru skóry a od na przykład miejsca zamieszkania, warunków życia, tego jak i gdzie byłeś wychowywany, gdzie się urodziłeś i tym podobne. Ale moris też nie kłamie. Statystyki jednoznacznie mówią to co moris przedstawia i należy je brać pod uwagę bo są ważne w pewnych kwestiach na przykład jeśli ktoś mógłby sobie pozwolić na komfort dowolnego wyboru miejsca zamieszkania no to powinien przemyśleć czy lepiej wybrać region gdzie dominują czarni czy biali albo żółci, jeżeli nie może osobiście poznać ludzi tam mieszkających. I to jest tylko przykład ale takich bardziej przyziemne rzeczy też można znaleźć, np białego dzieciaka zapisać do szkoły gdzie więcej jest białych czy czarnych i tak dalej i tym podobne. Ale tak na prawdę nie można oceniać konkretnej osoby na podstawie statystyk, tu trzeba podejść indywidualnie. Także moris i jego oponenci w pewnym stopniu macie racjeNieMamKlawiatury - 2018-12-26, 10:55 Ekhm, u homoseksualistów pedofilia nie występuje częściej, co za debilne odwracanie tego, że hetero pedofile często wybierają chłopców. Wybierają ich, bo pedofilia to pociąg do dzieci, bez względu na ich płeć, nie dlatego, że są homo.Mistress9 - 2018-12-26, 11:24
NieMamKlawiatury napisał/a:
Ekhm, u homoseksualistów pedofilia nie występuje częściej, co za debilne odwracanie tego, że hetero pedofile często wybierają chłopców. Wybierają ich, bo pedofilia to pociąg do dzieci, bez względu na ich płeć, nie dlatego, że są homo.
This.
[ Dodano: 2018-12-26, 11:26 ]
Ale żeby się wypowiadać o pedofilii to pasuje chociaż trochę się tematem zainteresować.
BTW ja to w sumie zatoczyłam koło, bo zaczynałam od bycia lewakiem poprzez skrajności prawicowe a i tak skończyłam znowu jako lewak I jest mi z tym dobrze, jakoś już nie nienawidzę świata Love178 - 2018-12-26, 12:16
Mistress9 napisał/a:
BTW ja to w sumie zatoczyłam koło, bo zaczynałam od bycia lewakiem poprzez skrajności prawicowe a i tak skończyłam znowu jako lewak I jest mi z tym dobrze, jakoś już nie nienawidzę świata
Środowisko odgrywa tu dużą rolę. Dlatego kiedy wszyscy tu rzucają w Morisa "idiotami", ja zwracam uwagę na to, że najwyraźniej znalazł sobie nieciekawe towarzystwo...
krojechleb napisał/a:
jeśli ktoś mógłby sobie pozwolić na komfort dowolnego wyboru miejsca zamieszkania no to powinien przemyśleć czy lepiej wybrać region gdzie dominują czarni czy biali albo żółci, jeżeli nie może osobiście poznać ludzi tam mieszkających.
To co Staszek zrobił nie tak D
Wiadomo, że jak się pojedzie w odmienne etnicznie miejsce, to jest się narażonym na rasistowskie ataki. Pytanie tylko, czy warto być jednym z tych rasistów.
Wiem, że najgłośniej mamy do czynienia z Ukraińcami, którzy zasilają niskopłatne kadry i z uchodźcami, którzy przez lata wojny nie mieli szansy na zdobycie wykształcenia. Ale zwłaszcza w Polsce obcokrajowiec o odmiennym kolorze skóry jest osobą, która była za dobra na swój kraj i lepiej pasuje tutaj. Powinniście poznać specyfikę osoby, która mogła na spokojnie ułożyć sobie dostatnie życie w swoim kraju, ale jednak postanawia go opuścić. Powody, które ona ma są wtedy zawsze społeczno-kulturowe - jest bardziej otwarta, tolerancyjna, umiarkowana. Znam na przykład Egipcjanina, który mieszka tu od paru lat, wykonuje dość trudną i dobrze płatną pracę, na Wielkanoc i Boże Narodzenie lata do Warszawy spędzać te święta z rodziną jego dziewczyny. Narzeka niestety, że jak wchodzi do baru, to najpierw ludzie go witają przyjaźnie i z uśmiechem, ale w momencie, kiedy mówi, że jest z Egiptu, ludzie zpadają w niezręczne milczenie i się od niego odwracają. Wkurza go "piętno" jakie się za nim ciągnie za tą narodowość, ale taki Moris próbuje tu mnie przekonywać, że powinnam w niego rzucić kamieniem za sam jego kolor skóry, bo "Allahu Akbar, przyszedł dzikus kraść nasze kobiety!!11!#"...
[ Dodano: 2018-12-26, 12:21 ]
krojechleb napisał/a:
I to jest tylko przykład ale takich bardziej przyziemne rzeczy też można znaleźć, np białego dzieciaka zapisać do szkoły gdzie więcej jest białych czy czarnych i tak dalej i tym podobne.
Tylko, że dzieci nie są rasistowskie, to rodzice w nie wstrzykują swoje ideologie. Dziecko się Ciebie zapyta czemu nie chodzi do tej szkoły bliżej, a Ty odpowiesz "bo tam jest więcej czarnych dzieci" i już przenosisz to na kolejne pokolenie Moris299 - 2018-12-26, 12:47
Cytat:
to że jesteś mordercą albo głupi albo silny to nie jest zależne od koloru skóry a od na przykład miejsca zamieszkania, warunków życia, tego jak i gdzie byłeś wychowywany, gdzie się urodziłeś i tym podobne
Wiem, dlatego jestem przeciwny wpuszczania ludzi z krajów muzułmańskich którym religia mózg spaprała w wielu sprawachicywind - 2018-12-26, 12:49 Ale tobie nieLove178 - 2018-12-26, 13:04
Moris299 napisał/a:
Cytat:
to że jesteś mordercą albo głupi albo silny to nie jest zależne od koloru skóry a od na przykład miejsca zamieszkania, warunków życia, tego jak i gdzie byłeś wychowywany, gdzie się urodziłeś i tym podobne
Wiem, dlatego jestem przeciwny wpuszczania ludzi z krajów muzułmańskich którym religia mózg spaprała w wielu sprawach
Cudownie wygląda ten post tuż pod moimWojtekVanHelsing - 2018-12-26, 13:20
Moris299 napisał/a:
Mistress9 napisał/a:
. Ogólnie to Twoje podejście jest przerażające i widać, że o świecie za wiele nie wiesz i, co najgorsze, wiedzieć nie chcesz. Zamykasz się po prostu na inne możliwości, perspektywy i idziesz przez życie z klapkami na oczach niczym koń ciągnący wóz.
Wolę to niż być postępowym zjebem ślepo dopuszczającym by pedofile i serek homogenizowanyy miały dzieci albo wpuszczać morderców do europejskiej kultury.
Z tym wpuszczaniem morderców do europejskiej kultury bym nie przesadzał - mordercy już są obecni w europejskiej kulturze (aborcja uchodzi wśród zachodniej hołoty za prawo człowieka), a wpuszczenie gorliwych muzułmanów byłoby przynajmniej byłoby lekkim odświeżeniem powietrza, bo to dalej są lepsi ludzie niż luteranie w skandynawii czy różnego rodzaju heretycy bądź liberalni ateiści.
Islam przynajmniej zaczynał jako odłam chrześcijaństwa, a liberalna lewica w ogóle nie ma korzeni w chrześcijaństwie, więc siłą rzeczy islam jest od niej lepszy i zawiera pewne pierwiastki dobra (dobroczynność, patriarchat itd.).
A samo istnienie islamu to nie jest wina dzisiejszych lewaków tylko naszych przodków - jak Pius II wzywał do krucjaty przeciwko nim to nikt już nie reagował. To my pozwoliliśmy islamowi się rozwijać i ponosimy tego konsekwencje.
No, ale terroryści tą wśród nich mniejszość - patologia to spora część, ale co najwyżej będą gwałcić i to te półnagie laski (bo myślą, że one same nie mają nic przeciwko), a większość ograniczy się do drobnej patologii.
Love178 napisał/a:
Ale... kto do tego dopuszcza?
W Europie nie ma morderców?
Są, ale nie ma powodu by było ich więcej xD
Love178 napisał/a:
jak już to "ślepo" dających dzieci pod opiekę księżom
Mów o rasizmie, stereotypach itd. a później generalizuj dość dużą grupę społeczną i sugeruj, że potencjalny ksiądz to pedofil...
No cóż xD
No umówmy się, jest większe prawdopodobieństwo, że okradnie cię Murzyn (tam gdzie jest ich trochę więcej niż w Polsce) niż to, że zgwałci cię ksiądz xDicywind - 2018-12-26, 13:34 Ogólnie większe jest prawdopodobieństwo, że cię okradną niż zgwałcą więc niezłe porównanie
Większe jest prawdopodobieństwo, że okradnie cię Polak niż zgwałci Niemiec!!!!!!!Moris299 - 2018-12-26, 13:39
Cytat:
NieMamKlawiatury napisał/a:«Zaznacz»«Rozwiń»
Ekhm, u homoseksualistów pedofilia nie występuje częściej, co za debilne odwracanie tego, że hetero pedofile często wybierają chłopców. Wybierają ich, bo pedofilia to pociąg do dzieci, bez względu na ich płeć, nie dlatego, że są homo.
This.
[ Dodano: 2018-12-26, 11:26 ]
Ale żeby się wypowiadać o pedofilii to pasuje chociaż trochę się tematem zainteresować
Przecież co za różnica xD
Definicja homoseksualizmu jest prosta - pociąg do osobników tej samej płci. Nie ma czegoś takiego, że jak rucha chłopców ale tylko małych to wtedy nie jest się homoseksualistą xDicywind - 2018-12-26, 13:45 Nie wiem co tam napisałeś, moje oczy widzą tylko coś takiego
Moryc napisał/a:
Nie znam się ale się wypowiem i gówno mnie obchodzi do lekarze mówią o pedofilii bo ja mówię, że jest proste to jest proste xDDD
Definicja heteroseksualizmu jest prosta, ruchanie osobników innej płci, więc hetero ruchają kozy bo są innej płci xDDD
Hehe, jestem taki mądry a wy głupi i nie muszę nawet nic czytać na temat na który się wypowiadam xDDDD
Bo totalnie mam pociąg do małych dziewczynek skoro jestem hetero, przecież są innej płci.
WojtekVanHelsing - 2018-12-26, 13:45 icywind, To porównanie pewnie i było głupie, ale dalej kretyńskie jest implikowanie księżom pedofilii.
Moris299, Może być coś takiego - baa, można dymać drugiego mężczyzne i być heretoseksualnym.
Nawet jak pedofile dzielą się jeśli chodzi o upodobania to dalej dorosły pedał nie jest pedofilem przez sam fakt bycia pedałem.Love178 - 2018-12-26, 13:54 No właśnie, jeżeli mamy szkalować wszystkich homoseksualistów za homoseksualnych pedofili, to czemu nie mamy szkalować wszystkich heteroseksualistów za heteroseksualnych pedofili...
[ Dodano: 2018-12-26, 13:55 ]
W ogóle kto to widział dawać dziecko do adopcji parze hetero, przecież wśród nich mogą być pedofileMoris299 - 2018-12-26, 13:57
icywind napisał/a:
Ale tobie nie
No mi religia muzułmańska nie spaprała mózgu
[ Dodano: 2018-12-26, 13:59 ]
icywind napisał/a:
No właśnie, jeżeli mamy szkalować wszystkich homoseksualistów za homoseksualnych pedofili, to czemu nie mamy szkalować wszystkich heteroseksualistów za heteroseksualnych pedofili
Bo... Jest ich więcej?Love178 - 2018-12-26, 14:01 Pogadaj z Wojtkiem, on Ci udowodni, że jest fajna
[ Dodano: 2018-12-26, 14:02 ]
Moris299 napisał/a:
Bo... Jest ich więcej?
i co to za problem?
Ludzi w Afryce jest ponad miliard i ich też chcesz szkalowaćMoris299 - 2018-12-26, 14:02
icywind napisał/a:
Nie wiem co tam napisałeś, moje oczy widzą tylko coś takiego
Moryc napisał/a:
Nie znam się ale się wypowiem i gówno mnie obchodzi do lekarze mówią o pedofilii bo ja mówię, że jest proste to jest proste xDDD
Definicja heteroseksualizmu jest prosta, ruchanie osobników innej płci, więc hetero ruchają kozy bo są innej płci xDDD
Hehe, jestem taki mądry a wy głupi i nie muszę nawet nic czytać na temat na który się wypowiadam xDDDD
Bo totalnie mam pociąg do małych dziewczynek skoro jestem hetero, przecież są innej płci.
Ale pierdolenie głupie.
Pociąg do tej samej płci to homoseksualizm. Koniec kropka.
A zoofilia to całkiem co innego.Love178 - 2018-12-26, 14:03 Kobiet jest ponad 3 miliardy i jakoś seksizm też sobie kwitnieicywind - 2018-12-26, 14:03 A wiecie, że prawie każdy zoofil to heteroseksualista, bo ruchają zwierzęta innej płci? Zastanówcie się zanim oddacie swojego kota w opiekę hetero.Love178 - 2018-12-26, 14:03
Cytat:
A zoofilia to całkiem co innego.
Ale pedofilia to też jest co innegoicywind - 2018-12-26, 14:06
Moris299 napisał/a:
icywind napisał/a:
Nie wiem co tam napisałeś, moje oczy widzą tylko coś takiego
Moryc napisał/a:
Ale pierdolenie głupie.
A zoofilia to całkiem co innego.
Twój pociąg do małych dziewczynek to nie jest heteroseksualizm, przestań go usprawiedliwiać i idź się wreszcie leczyć zanim jakaś skrzywdzisz.