To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.4

widzu - 2018-12-25, 21:48

A majo kółka?
SlownikOrtograficzny - 2018-12-25, 21:50

no zwykły murzyn dwie ręce dwie nogi
widzu - 2018-12-25, 21:51

E, bez kółek to słabo

[ Dodano: 2018-12-25, 21:51 ]

Love178 - 2018-12-25, 21:53

A to to nie jest tak, że Murzyni nie mogą być antylewaccy? :scared:
SlownikOrtograficzny - 2018-12-25, 21:57

ah, trzeba było mówić, że o tego ci chodzi i że to żart
Moris299 - 2018-12-25, 22:22

Mistress9 napisał/a:
. Ogólnie to Twoje podejście jest przerażające i widać, że o świecie za wiele nie wiesz i, co najgorsze, wiedzieć nie chcesz. Zamykasz się po prostu na inne możliwości, perspektywy i idziesz przez życie z klapkami na oczach niczym koń ciągnący wóz.

Wolę to niż być postępowym zjebem ślepo dopuszczającym by pedofile i pedały miały dzieci albo wpuszczać morderców do europejskiej kultury.

Love178 - 2018-12-25, 22:52

Ale... kto do tego dopuszcza?
W Europie nie ma morderców?
Nie widziałam jeszcze ludzi postępujących w tych kwestiach "ślepo", jak już to "ślepo" dających dzieci pod opiekę księżom, mówiących młodym dziewczynom, że "wujek Staszek tylko sobie żartował o twoim biuście, trochę dystansu" lub "jak miałaś 16 lat, to na pewno sama się prosiłaś, a teraz się mścisz", chcących zamieść pod dywan kwestię tego, że śmiertelność Polek drastycznie wzrasta po ślubie, bo "małżeństwo to świętość, mąż ma zawsze rację i rozwód to grzech", oraz nie przejmujących się 12-latką, która urodziła dziecko, bo "skoro cyganka, to nie jedna z nas, nie moja sprawa". Nie chcę nic mówić, ale niezła patola dzieje się włąśnie w konserwatywnej części społeczeństwa. Jeżeli zaniedbywanie tragedii na rodzinnym podwórku na rzecz rzucania kamieniami w jakiegoś odległego "wroga" ma być byciem "postępowym zjebem", to chyba wolę być zjebem...

i ja chyba będę warnować za "pedały" bez litości, bo to jest mocno nacechowane agresją słowo.

W ogóle samo "żeby pedały nie miały dzieci" jest na równi moralnie z "żeby Moris nie miał dzieci", zero argumentu, tylko puste słowa...

JankielKindybalista85 - 2018-12-25, 22:52

Ooo Miss. Drugie najwieksze na tym forum - po Wojtku rzecz jasna - nastoletnie odwrocenie pogladow. Czesc, dawno cie nie widzialem. Tak, to wszystko co mam do powiedzenia w walkowanym od paru stron temacie.
Love178 - 2018-12-25, 22:55

JankielKindybalista85 napisał/a:
Ooo Miss. Drugie najwieksze na tym forum - po Wojtku rzecz jasna - nastoletnie odwrocenie pogladow. Czesc, dawno cie nie widzialem. Tak, to wszystko co mam do powiedzenia w walkowanym od paru stron temacie.

No, ale to w sumie wszystko w tym temacie. Ludzie się zmieniają - Moris też się zmieni. Szkoda tylko, że kiedyś pewnie spojrzy za swoje dawne posty i poczuje się głupio... ale kto z nas tak nie ma :D

Davos - 2018-12-25, 22:59

Love178 napisał/a:
ale kto z nas tak nie ma

:muk:

Chociaż nie, chwila. W 2005 głosowałem na PO...
Aczkolwiek moje poglądy od tamtego czasu wiele się nie zmieniły, bardziej zmieniła się sama PO :troll:

icywind - 2018-12-25, 23:21

Moris299 napisał/a:
Mistress9 napisał/a:
. Ogólnie to Twoje podejście jest przerażające i widać, że o świecie za wiele nie wiesz i, co najgorsze, wiedzieć nie chcesz. Zamykasz się po prostu na inne możliwości, perspektywy i idziesz przez życie z klapkami na oczach niczym koń ciągnący wóz.

Wolę to niż być postępowym zjebem ślepo dopuszczającym by pedofile i serek homogenizowanyy miały dzieci albo wpuszczać morderców do europejskiej kultury.

(//.-) idiota. To jest drodzy panie, panowie i inni idiota (/.-)

Moris299 - 2018-12-25, 23:36

Cytat:

Nie widziałam jeszcze ludzi postępujących w tych kwestiach "ślepo", jak już to "ślepo" dających dzieci pod opiekę księżom, mówiących młodym dziewczynom, że "wujek Staszek tylko sobie żartował o twoim biuście, trochę dystansu" lub "jak miałaś 16 lat, to na pewno sama się prosiłaś, a teraz się mścisz", chcących zamieść pod dywan kwestię tego, że śmiertelność Polek drastycznie wzrasta po ślubie, bo "małżeństwo to świętość, mąż ma zawsze rację i rozwód to grzech", oraz nie przejmujących się 12-latką, która urodziła dziecko, bo "skoro cyganka, to nie jedna z nas, nie moja sprawa". Nie chcę nic mówić, ale niezła patola dzieje się włąśnie w konserwatywnej części społeczeństwa. Jeżeli zaniedbywanie tragedii na rodzinnym podwórku na rzecz rzucania kamieniami w jakiegoś odległego "wroga" ma być byciem "postępowym zjebem", to chyba wolę być zjebem...

Jak można jednocześnie potępiać pedofilię wśród księży, zabraniać im w ogóle kontaktu z dziećmi a jednocześnie być za tym, by homoseksualiści (u których pedofilia występuje częściej) mogli mieć dziećmi.

Love178 - 2018-12-25, 23:40

Bo się nie wrzuca wszystkich ludzi do jednego worka, tak jak Ty byś się nie zgodził, gdyby Cię za samo bycie białym nazwano kolonizatorem, który musi płacić reparacje potomkom niewolników.

Jeżeli wszyscy homoseksualiści są pedofilami, to wszyscy księża też. A jakoś nie piszesz w co drugim temacie, że trzeba zdelegalizować kapłaństwo.

icywind - 2018-12-25, 23:40

Cytat:
Użytkownik został dodany do twojej listy ignorowanych

Love178 - 2018-12-25, 23:42

Moris, naprawdę spadłeś poniżej dna. Bardzo mi smutno. Piszesz bez sensu i naginasz logikę tylko po to, żeby pałać do innych nienawiścią. Jak można mieć tyle jadu, nie wierzę, że to Ty
Moris299 - 2018-12-26, 00:13

Cytat:

Jeżeli wszyscy homoseksualiści są pedofilami

Nie napisałem tego nigdzie

Cytat:
A jakoś nie piszesz w co drugim temacie, że trzeba zdelegalizować kapłaństwo

Bo to nie kapłaństwo jest problemem. Z tego co wiem wśród księży jest tyle samo pedofilii co wśród innych ludzi.

Lilith - 2018-12-26, 00:35

Love178 napisał/a:
Ludzie się zmieniają

W gimbazie byłam anarchistką. Teraz... to trudno powiedzieć, chyba jestem po prostu lewaczką :troll:

Moris299 - 2018-12-26, 00:45

Z głupich poglądów w głupie poglądy. Chociaż anarchia chyba głupsza więc jest jakiś plus. :P
krojechleb - 2018-12-26, 02:07

widzu napisał/a:
E, bez kółek to słabo

[ Dodano: 2018-12-25, 21:51 ]
Obrazek

To ten murzyn nacjonalista?? Co to można go użyć jako argument że nacjonaliści nie są rasistami ?

Love178 - 2018-12-26, 02:44

Można, na tym zdjęciu wygląda nawet troszku jak Korwin