Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop v.3
Davos - 2017-04-09, 16:38
c1ick napisał/a:
ufff, ale by było
No nie? Śmiechom by nie było końca.
Zaknafein napisał/a:
strasznie chujowa jednostka w sumie
wykupuje tylko jak mi ktos ma najechać zamek i niczego w nim nie ma, wtedy nagle miliard ozywiencow siedzi w zamku i sie broni, bo za wolni sa zeby byl z nich pozytek u podrozujacych herosow
Nom, typowa jednostka zapychacz, której nigdy nie użyjesz podczas walki bo zanim gdzieś dojdzie to już się skończy bitwa. To już z chowańców jest większy pożytek bo chociaż kradną manę.widzu - 2017-04-09, 17:24
Barbra napisał/a:
a ja kiedys chcialem poprosic zone zeby podala mi sól
JankielKindybalista85 - 2017-04-09, 17:53
Lilith_Madness napisał/a:
W VI klasie na przyrodzie, jak odpowiadałam to tak się zaplątałam, że omal nie powiedziałam orgazm, zamiast organizm (odpowiadałam na jakieś pytanie odnośnie jakiegoś układu, bodajże oddechowego, ale już nie pamiętam, było to dobre kilka lat temu).
Bo wychodziło mi między 4 a 5, a zależało mi na wyższej ocenie, by mieć świadectwo z paskiem.
No to już lekko przesada. Sorry ale nie wytrzymię! Doprawdy, równie"zabawne" anegdotki można było usłyszeć chyba tylko z ust Jana Papiesza na spotkaniach z dziećmi... Dead_Laugh - 2017-04-09, 17:55
Cytat:
a ja kiedys chcialem poprosic zone zeby podala mi sól
A zamiast tego powiedziałem: "Ty stara kurwo. Zmarnowałem przez ciebie 20 lat życia"c1ick - 2017-04-09, 17:57 zmarnowałaś mi*JankielKindybalista85 - 2017-04-09, 18:19 Właśnie Śmieszku. Wersja "zmarnowałem" sugerowała że to on jest winny bo sam sobie zmarnował. A to przecież w tym sęk że to ona mu zmarnowała.Zaknafein - 2017-04-09, 18:29
JankielKindybalista85 napisał/a:
Lilith_Madness napisał/a:
W VI klasie na przyrodzie, jak odpowiadałam to tak się zaplątałam, że omal nie powiedziałam orgazm, zamiast organizm (odpowiadałam na jakieś pytanie odnośnie jakiegoś układu, bodajże oddechowego, ale już nie pamiętam, było to dobre kilka lat temu).
Bo wychodziło mi między 4 a 5, a zależało mi na wyższej ocenie, by mieć świadectwo z paskiem.
No to już lekko przesada. Sorry ale nie wytrzymię! Doprawdy, równie"zabawne" anegdotki można było usłyszeć chyba tylko z ust Jana Papiesza na spotkaniach z dziećmi...
w tej przynajmniej były jakiekolwiek informacje xDJankielKindybalista85 - 2017-04-09, 20:14 Jeszcze jak!KicerK - 2017-04-09, 20:53
Davos napisał/a:
Ja w gimbazie na kartkówce z polskiego zamiast "ożywienie", prawie bym napisał "ożywieńce". Byłem wtedy świeżo po ostrym młóceniu w Hirołsa III :]
Widzu ma Colin Max Payne, Davos ożywieńce na kartkówce
I teraz 2k17JankielKindybalista85 - 2017-04-09, 20:59 Czyli widzu będzie świetnym adminem.ChodnikowyWilk - 2017-04-09, 21:38
a Davos najbardziej widzowi to wytykal xD
[ Dodano: 2017-04-09, 21:40 ]
Ej ale wut
Barbra w 2k15 napisała to samo co Lili teraz
Nie nadazamJankielKindybalista85 - 2017-04-09, 21:43 Lil to kseroboj.Lilith - 2017-04-09, 21:48
Cytat:
Ej ale wut
Barbra w 2k15 napisała to samo co Lili teraz
Nie nadazam
Echhhhh nie wiedziałam
Przejęzyczenie freudowskie może zdarzyć się każdemuChodnikowyWilk - 2017-04-09, 21:51 Według psychoanalizy pomyłki takie spowodowane są nieświadomymi, zablokowanymi motywacjami (w szczególności seksualnymi; zob. życzenie), które mimo woli wychodzą na światło dzienne.
[ Dodano: 2017-04-09, 21:51 ]
Wikipedia xDZaknafein - 2017-04-09, 21:55 tylko ze ona tego nie powiedziała w koncu "nie omal powiedziala"
tak blisko było
zycie na krawędzi
chcemy wiecej takich przeciekawych historii
[ Added: 2017-04-09, 20:55 ]
ktore sie nie omal wydarzyły
[ Added: 2017-04-09, 20:55 ]
barbuszka napisał/a:
a ja na biologii napisałam orgazm zamiast organizm i wszyscy śmialiśmy się do rozpuku
69haha.jpg
xD
barbra nas wyprzedziła i ironizowała z tego 2 lata temuJankielKindybalista85 - 2017-04-09, 22:30
Zaknafein napisał/a:
chcemy wiecej takich przeciekawych historii ktore sie nie omal wydarzyły
Ok. Skoro chcesz to spróbujemy. 30 sierpnia 1997 roku, o godzinie 23:57 zasypiałem w swoim łóżku w swoim pokoju w bloku nr 2 na osiedlu Centrum D w Nowej Hucie. I zasypiałem grzecznie bo jeszcze nie odkryłem konkretów masturbacji. Ale sapałem. Z wkurwienia, że pojutrze musze iść do szkoły bo pierwszy września. Dokładnie w tej chwili pod paryskim hotelem Ritz, w którym ruchała się z Al-Fayeedem, wsiadła do mercedesa S280 księżna, a formalnie rzecz biorąc już eks księżna, Diana i ruszyła w drogę do apartamentu przy Rue Arsene Hussaye. 27 minut później, gdy ja już spałem, ścigany przez paparazzi mercedes rozjebał się o filar w tunelu Alma. I Diana zginęła. Ale jakbym w 1997 miał 32 a nie 12 lat i wcześniej gdzieś poznał Dianę to tej nocy stukałaby się ze mną w Hucie, nie z Al-Fayeedem w Paryżu. Jestem pewien, że wybrałaby mnie, bo mam dobrą bajerkę a dodatkowo zmotywowałoby mnie to, że lubię milfy. I Diana by przeżyła. Przeżyłaby a następnego dnia wsiedlibyśmy w autobus 152, który mi odjeżdżał spod bloku i pojechali na zakupy do Alma Market na ulicy Pilotów 6 w Krakowie nie mijając po drodze żadnego tunelu. Tak niewiele zabrakło by ta niezwykła kobieta do dziś żyła...Zaknafein - 2017-04-09, 22:44
JankielKindybalista85 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
chcemy wiecej takich przeciekawych historii ktore sie nie omal wydarzyły
Ok. Skoro chcesz to spróbujemy. 30 sierpnia 1997 roku, o godzinie 23:57 zasypiałem w swoim łóżku w swoim pokoju w bloku nr 2 na osiedlu Centrum D w Nowej Hucie. I zasypiałem grzecznie bo jeszcze nie odkryłem konkretów masturbacji. Ale sapałem. Z wkurwienia, że pojutrze musze iść do szkoły bo pierwszy września. Dokładnie w tej chwili pod paryskim hotelem Ritz, w którym ruchała się z Al-Fayeedem, wsiadła do mercedesa S280 księżna, a formalnie rzecz biorąc już eks księżna, Diana i ruszyła w drogę do apartamentu przy Rue Arsene Hussaye. 27 minut później, gdy ja już spałem, ścigany przez paparazzi mercedes rozjebał się o filar w tunelu Alma. I Diana zginęła. Ale jakbym w 1997 miał 32 a nie 12 lat i wcześniej gdzieś poznał Dianę to tej nocy stukałaby się ze mną w Hucie, nie z Al-Fayeedem w Paryżu. Jestem pewien, że wybrałaby mnie, bo mam dobrą bajerkę a dodatkowo zmotywowałoby mnie to, że lubię milfy. I Diana by przeżyła. Przeżyłaby a następnego dnia wsiedlibyśmy w autobus 152, który mi odjeżdżał spod bloku i pojechali na zakupy do Alma Market na ulicy Pilotów 6 w Krakowie nie mijając po drodze żadnego tunelu. Tak niewiele zabrakło by ta niezwykła kobieta do dziś żyła...
https://www.youtube.com/watch?v=dq6Fi6CQOhIBarbra - 2017-04-09, 23:16 dzięki zak za cytat bo już mi się zdążyło zrobić gorąco z żeżuncji xDSlownikOrtograficzny - 2017-04-09, 23:45 Tak się rodzą czy wiesz że?Davos - 2017-04-10, 01:19
ChodnikowyWilk napisał/a:
a Davos najbardziej widzowi to wytykal xD
Ale Widzu napisał to samo 4 razy w jednym temacie, a ja 3 razy w 3 różnych tematach. Szach mat!