To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Rozkminy

macbed - 2015-12-05, 18:41

:-D

d - n - 2015-12-05, 18:49

Jest tego więcej :-D
http://www.wykop.pl/wpis/...dronka-reklama/

Davos - 2015-12-05, 23:40

Świetne są te przeróbki :haha:
KicerK - 2015-12-06, 00:28

Miałem wczęniej wrzucać przeróbkę z Kwachem ale już jest w linku długiego. W ogóle zawsze rozwalają mnie te playkaty w biedronce xDD
ZSK - 2015-12-17, 20:59

Dzisiaj kolejne teksty z forum znalazły się na głównej, w tym także mój, dzięki uprzejmości Love. I tak sobie dzisiaj kminiłem, że to kolejny raz gdy jakaś moja (śmieszna lub nie) wypowiedź zostanie przeczytana przez szersze grono odbiorców, niby nic, ale jednak sporo ludzi to zobaczy w całym kraju, w sumie fajna sprawa i można by się cieszyć. Pewnie niejeden mój znajomy to zobaczy, nie wiedząc że to ja i właśnie tutaj jest sedno sprawy - nie sposób się tym komuś pochwalić, bo nikt nie wie, że mam konto na "jakimś" forum. No więc niby sukces, ale nie można o nim nikomu wspomnieć i człowiek czuje się jak w jakiejś tajnej organizacji, która po raz kolejny uratowała świat przed zagładą, ale nie można nikomu o tym powiedzieć, bo wszystko jest ściśle tajne. Niby zwykły screen na mistrzach, a czuję się jak tajny agent B-)
widzu - 2015-12-17, 21:03

Moi koledzy znają mój nick, przeglądają codziennie Mistrzów i jakoś się nie rejestrują, nie wchodzą więc whatever.
macbed - 2015-12-17, 21:03

Ano, fajne uczucie
Kolega z akademca dzisiaj mówił "widziałem cię dzisiaj na głównej" :D

JankielKindybalista85 - 2015-12-17, 21:42

No, całkiem fajne to jest.
Davos - 2015-12-17, 22:19

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Dzisiaj kolejne teksty z forum znalazły się na głównej, w tym także mój, dzięki uprzejmości Love. I tak sobie dzisiaj kminiłem, że to kolejny raz gdy jakaś moja (śmieszna lub nie) wypowiedź zostanie przeczytana przez szersze grono odbiorców, niby nic, ale jednak sporo ludzi to zobaczy w całym kraju, w sumie fajna sprawa i można by się cieszyć. Pewnie niejeden mój znajomy to zobaczy, nie wiedząc że to ja i właśnie tutaj jest sedno sprawy - nie sposób się tym komuś pochwalić, bo nikt nie wie, że mam konto na "jakimś" forum. No więc niby sukces, ale nie można o nim nikomu wspomnieć i człowiek czuje się jak w jakiejś tajnej organizacji, która po raz kolejny uratowała świat przed zagładą, ale nie można nikomu o tym powiedzieć, bo wszystko jest ściśle tajne. Niby zwykły screen na mistrzach, a czuję się jak tajny agent B-)

I know that feel, bro.
Mam to samo uczucie przy okazji np. pisania forumowych opowiadań - chciałbym je pokazać znajomym albo rodzinie, ale nie mogę bo wielu oczywistych dla nas rzeczy oni by nie zrozumieli, a jakbym im zaczął mniej więcej tłumaczyć, to by zaraz pytali co to za forum, jaki mam nick itd. A tego bym raczej nie chciał. Tak samo, gdybym im pokazał np. pastę o Lewandowskim, którą by zrozumieli bez dodatkowego tłumaczenia, ale i tak by mnie mogli po niej wyśledzić na forum. Zresztą nie chodzi tylko o moje teksty, bo to samo by było, gdybym chciał się z nimi podzielić jakąś dobrą ripostą, którą ktoś tu zarzucił.
No więc trzeba dalej trwać w anonimowości i cieszyć się zabawnymi tekstami/sytuacjami z forum i mistrzów jedynie we własnym gronie...

ZSK - 2015-12-17, 22:35

Jak jacyś kryptogeje >:<

Ale społeczność forumową mamy fajną i kumatą, więc nie narzekam :D

Davos - 2015-12-17, 23:16

Jak jacyś kryptogeje >:<

Rozwaliłeś mnie tym porównaniem :haha:
To co, może czas już upomnieć się o nasze prawa i wyjść na ulicę? Kiedy robimy paradę użytkowników forum mistrzów? :D

Ale społeczność forumową mamy fajną i kumatą,

Otóż to :clap: Dla takich fajnych ludzi można trochę pocierpieć :)

Love178 - 2015-12-17, 23:37

Ja mam odwrotnie, opowiadam moim znajomym i siostrze co słychać na forum, bo inaczej nie mogę, bym czasami tylko siedziała i się śmiała jak głupia do sera, aż by mnie w końcu wzięli za wariatkę xD
ZSK - 2015-12-18, 17:43

Ja nie mam siostry :D

Choć "rozwaliłeś mnie" też może brzmieć dwuznacznie, to jednak miło słyszeć :piwo:

Antybristler - 2016-01-04, 07:01

Po co istnieją "szybkie skanowania" skoro i tak gówno wykrywają? Dla uspokojenia sumienia? :D
Moris299 - 2016-01-04, 11:06

macbed - 2016-01-04, 11:08

Może w antywirusie?
Jaki Ty zacofany jesteś

Antybristler - 2016-01-04, 11:09

Ogólnie.

W antywirusach i innych pierdołach.

macbed - 2016-01-04, 21:10

Czy Lessi to przeciwieństwo Morei?

https://www.youtube.com/watch?v=_hRdsjB_vfk

Davos - 2016-01-05, 02:26

Ciekawi mnie, czy Marcel tu się kiedyś zarejestruje? :) No bo jeśli tak, to będziemy mieć pierwszą osobę, która jest w pewien sposób związana z forum od początku swojego życia :)
Jako że Moni tu regularnie zagląda, mieliśmy okazję śledzić na bieżąco relację z przebiegu ciąży, za chwilę pewnie z porodu, a później, dzień po dniu, miesiąc po miesiącu, rok po roku - z dorastania Marcela. Aż pewnego dnia będzie na tyle duży, że sam będzie mógł tu się udzielać. W pewien sposób staniemy się dla niego internetową rodziną...

I wtedy się dopiero zacznie :D

Wujek Antek opowie mu o żółwiach, wujek Adijos i Moris nauczą obsługi komputera, smartfona i tabletu, ciocia Love i Barbra będą go zabierać na gorącą czekoladę i - wspólnie z wujkiem Ząbkiem - pomogą w zadaniach domowych z matematyki, a wujkowie Macbed i KicerK uczynią z niego fana rocka i metalu :] Gdy Marcel podrośnie, wujek Bartek poczęstuje go pierwszym w życiu alkoholem, wujek ZSK zabierze na pierwszą imprezę (chociaż wujek Widzu będzie doradzał pozostanie w chacie), a wujkowie Zak i Jankiel nauczą podrywu, przy czym ten drugi będzie jeszcze opowiadał Marcelowi sprośne dowcipy :P Gdy zaś naszego forumowego juniora najdzie ochota na kompa, a w szczególności na strzelanki, ciocia Bruti chętnie rozegra z nim partyjkę. O życiu pogada z nim ciocia RudaMaupa i wujek Słownik, dolegliwości zdrowotne pomoże rozwiązać ciocia Ascara, na zawody w skokach zabierze go wujek Szyszek, a w świat polityki wprowadzi Marcela wujek WojtekVanHelsing :-D

Żyć nie umierać z taką rodziną :)

P.S. Jeszcze kilkoro "wujków" i "cioć" z naszego forum czeka na opis. Jakieś pomysły? :)

Love178 - 2016-01-05, 02:38

Ja też umiem matmę :(