W mojej głowie nagle poczęła przygrywać jakaś mandolina. Nie mogłem sobie przypomnieć, cóż to za cudowne dźwięki, ale w końcu sobie przypomniałem. Foreverdark Woods. Wspaniałe, przepiękne Foreverdark Woods. Nieśmiertelność muzyki Quorthona w mojej głowie dała o sobie znać. Znam setki zespołów, codziennie słucham czegoś innego, ale nic nie jest w stanie zagłuszyć Bathory. Hail Quorthon!RudaMaupa - 2014-10-31, 08:32 O szyszku, wchodzę z rana a tu taki chill!
A za mną chodzi... Coś. Nie wiem, dlaczego to lubię, bo to same trzaski. Nie wiem, dlaczego mam sentyment - niby to cyberpunk, ale szczerze mówiąc ani cyber, ani punk. Wstyd mi czasem, że w moim guście muzycznym leżą obok Mozarta.
Wydaje mi się, że to mogło być spowodowane tekstami. Ale któż to wie.JankielKindybalista85 - 2014-10-31, 11:30 Uo matko buosko! Ruda! Coś ty tu rzuciła? Gorsza wiertarka z mikserem niż dupstep.
Mayhemic Truth, prześwietny niemiecki zespół, dziś znany pod nazwą Morrigan. W ich muzyce czuć inspirację twórczością Quorthona, co czyni tę muzykę jeszcze lepszą. To chyba jeden z ich najlepszych utworów.ChodnikowyWilk - 2014-10-31, 16:08