Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz? vol.3
c1ick - 2017-05-24, 13:39 sama jesteś chujowa to nie temat oceń swoją muzykę tylko czego teraz słuchasz więc sklej tam wary
ja się nie wypowiadam o twoich EUROWIZYJNYCH gustach muzycznych, elo
Moris recomendation Szyszek - 2017-05-24, 16:43 https://www.youtube.com/watch?v=r5tB8CCDDSwInessaMaximova - 2017-05-24, 17:40 To mi wytłumaczcie co jest zajebistego w słuchaniu o tym, że facet chce wy*uchać laskę, ona udaje niedostępną, ale jednak daje się zaciągnąć do łóżka, on się w niej zakochuje, ale ona go olewa, on wpada w depresję, ona poznaje kogoś innego, jego to.jeszcze bardziej dobija aż się zabija ale ona ma to dalej w dupie? Bo ja nie ogarniam.Lilith - 2017-05-24, 17:51 Można powiedzieć, taka uwspółcześniona wersja Cierpienia Młodego Wertera
Cóż, ludzie od zawsze lubili historyjki o zakazanej czy też nieodwzajemnionej miłości, bo to jest po prostu życiowe. Albo się pocieszają, że inni mają bardziej przekopane w życiu niż oni sami, czyli to na tej samej zasadzie, co oglądanie soap-docu typu Trudne Sprawy.
Przynajmniej mi się tak wydaje.Zaknafein - 2017-05-24, 19:14
c1ick napisał/a:
sama jesteś chujowa to nie temat oceń swoją muzykę tylko czego teraz słuchasz więc sklej tam wary
ja się nie wypowiadam o twoich EUROWIZYJNYCH gustach muzycznych, elo
They say God will take care of it
But you a terrorist if you say the same thing in Arabic
It’s so hypocritical
It’s a miracle, listen to the Mexican spiritualsc1ick - 2017-05-24, 19:17
InessaMaximova napisał/a:
To mi wytłumaczcie co jest zajebistego w słuchaniu o tym, że facet chce wy*uchać laskę, ona udaje niedostępną, ale jednak daje się zaciągnąć do łóżka, on się w niej zakochuje, ale ona go olewa, on wpada w depresję, ona poznaje kogoś innego, jego to.jeszcze bardziej dobija aż się zabija ale ona ma to dalej w dupie? Bo ja nie ogarniam.
gdzie masz taką historyjkę? nie ocenia się całego gatunku po jednej piosence Zaknafein - 2017-05-24, 19:17
c1ick napisał/a:
gdzie masz taką historyjkę? nie ocenia się całego gatunku po jednej piosence
własciwie to o jaka piosenke chodzi
co mnie omineloc1ick - 2017-05-24, 19:22 o cały rap jej chyba chodzi bo nie widziałem, żeby ktoś wrzucał track o takiej tematyce Zaknafein - 2017-05-24, 19:24 rap to nadmuzyka
koniec dyskusji