To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

Lilith - 2017-03-30, 08:15

Bierne palenie, najgorsze, co może być. Idę sobue chodnikiem, a tu przede mną kurde ludzie z papierochami. Niech spierdalają gdzie indziej a nie trują inych :/
widzu - 2017-03-30, 08:17

Antybristler napisał/a:
Mnie wkurza bierne palenie.
A te same obrazki sa u nas w Holandii już od dawna. Polska jak zwykle sto lat za murzynami. I też miałem wtfa jak zobaczyłem ten odbyt w szyi.

Ale u nas też są już od dawna. :I

Antybristler - 2017-03-30, 08:21

Ale ja je już widziałem zanim wprowadzono w Polsce.
JankielKindybalista85 - 2017-03-30, 10:29

Lilith_Madness napisał/a:
Bierne palenie, najgorsze, co może być. Idę sobue chodnikiem, a tu przede mną kurde ludzie z papierochami. Niech spierdalają gdzie indziej a nie trują inych :/

Tak, bierne najgorsze. Trolololo. Ogarnij się i weź to na logikę. Bo czy gorzej było podczas wybuchu atomowego przebywać w Hiroshimie czy w Tokio? A Ty jesteś w Tokio.

Po drugie: Nie. Tam gdzie nie ma zakazu palenia uznaje że jest to całkowicie legalne i póki pale będę tam sobie palił ile wlezie. I co zrobisz, nic nie zrobisz.

Po trzecie: jak słyszę takie teksty jak twoj to mówię autorowi: masz szczęście że nie palisz - nie musisz słuchać takiego pierdolenia. :troll:

ZSK - 2017-03-30, 10:36

A ja palę tylko jak się napierdolę. Z raz w tym roku się zdarzyło
JankielKindybalista85 - 2017-03-30, 10:36

Zmiana tematu: Wiem że Zabek tu już praktycznie nie bywa bo został hajlajfowym warszawiakiem co nie ma na niego kozaka ale właśnie przypomniał mi się jego awatar. Co to kurna jest za obleśny opuchły pysk? Podejrzewam że to jakiś rakowy kontent z jutuba, który nigdy nie powinien zacząć istnieć ale no muszę zapytać: Co to za zjebomordy kapisperma?
ChodnikowyWilk - 2017-03-30, 10:38

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Z raz w tym roku się zdarzyło

Cienko.

ZSK - 2017-03-30, 10:57

Bo siem Mistrzu ograniczam.

...i nie przy każdej najebce palę xD

Lilith - 2017-03-30, 10:58

JankielKindybalista85, no dobra, legalne, ale ja chcę być wolna od dymu papierosowego, bo dostaję duszności jak go czuję. Są przecieź wydzielone strefy dla palaczy, więc niech tam idą trućsamych siebie i innych palaczy. Po kiego chuja ja mam to wdychać?
JankielKindybalista85 - 2017-03-30, 11:48

Zapytaj o to rząd i mu powiedz że ci tak źle i smutno i niech zdelegalizują papierosy. Proste. A oni ci na to że chyba cię coś boli, takie hajsy z akcyzy tracić. Prostsze.

A co do tych stref dla palących... Patrz mój poprzedni post do ciebie, podpunkt 3. Najprostsze.

A teraz się odsuń albo wstrzymaj oddech bo :chill:

L - a - 2017-03-30, 12:07

JankielKindybalista85 napisał/a:
Po trzecie: jak słyszę takie teksty jak twoj to mówię autorowi: masz szczęście że nie palisz - nie musisz słuchać takiego pierdolenia.

:haha:

Lilith - 2017-03-30, 12:29

Cytat:
Zapytaj o to rząd i mu powiedz że ci tak źle i smutno i niech zdelegalizują papierosy. Proste. A oni ci na to że chyba cię coś boli, takie hajsy z akcyzy tracić. Prostsze.

Ależ ja nikomu nie zabraniam palić. Byle nie przy mnie :/

krojechleb - 2017-03-30, 12:31

Czyli poniekąd zabraniasz

[ Dodano: 2017-03-30, 12:32 ]
A mi tam nie przeszkadzają fajki w ogóle mimo że kurzyłem z 7 lat a nie kurze ponad rok

Lilith - 2017-03-30, 12:33

krojechleb,
Cytat:
chcę być wolna od dymu papierosowego, bo dostaję duszności jak go czuję

Moris299 - 2017-03-30, 13:11

widzu napisał/a:
Antybristler napisał/a:
Mnie wkurza bierne palenie.
A te same obrazki sa u nas w Holandii już od dawna. Polska jak zwykle sto lat za murzynami. I też miałem wtfa jak zobaczyłem ten odbyt w szyi.

Ale u nas też są już od dawna. :I

Od miesiąca-dwóch to od dawna?

krojechleb - 2017-03-30, 15:20

krojechleb,
Cytat:
chcę być wolna od dymu papierosowego, bo dostaję duszności jak go czuję

Spoko spoko rozumiem świetnie, tak się tylko czepiam byle czego :-D

JankielKindybalista85 - 2017-03-30, 15:42

Są przecieź wydzielone strefy dla palaczy?

Co? Gdzie co jak co? Pokaż no mi je palcem, albo dej foto, albo artykuł, albo jakiekolwiek inne źródło bo kompletnie nie mam zielonego pojęcia o czym ty do mnie rozmawiasz? Gdzie w przestrzeni miejskiej są takie legendarne miejsca? Na przykład w Krk nie ma czegoś takiego, ale słyszałem, że w ramach specjalnego planu, przy unijnej współpracy, do 2037 roku powstanie u nas, za łączną kwotę zera złotych dokładnie zero takich miejsc.

bartek82r - 2017-03-30, 15:56

JankielKindybalista85 napisał/a:
w ramach specjalnego planu, przy unijnej współpracy, do 2037 roku powstanie u nas, za łączną kwotę zera złotych dokładnie zero takich miejsc.

Pfff... u nas już dawno to zrealizowali :spiew:

Mormegil - 2017-03-30, 16:09

W Krakowie powietrze przesycone dymem papierosowym jest świeższe niż naturalne.
Marcin55522 - 2017-03-30, 16:53

Ja nie palę, ale dym papierosowy mi w ogóle mi nie przeszkadza bo przebywam w towarzystwie palaczy.