Idealne na dobranoc, ewentualnie do rozmyślań. Uwielbiam to uczucie znajdowania się poza czasem i przestrzenią, jakie niesie ze sobą muzyka tego wspaniałego projektu, jakim jest Lustre. Dodatkowo zdjęcia i obrazki wstawiane do filmików przez Lightfoxa stanowią wyśmienitą wisienkę na torcie.brutalka - 2014-10-18, 04:04 Wzięło mnie na SDM:
Kazik - Cztery pokoje
Warto posłuchać choćby dla samego tekstu. Tytułowe "Cztery pokoje" to rządzące wtedy niepodzielnie polską sceną polityczną 4 partie: AWS, SLD, UW i PSL.Zaknafein - 2014-10-18, 12:18
: DChodnikowyWilk - 2014-10-18, 12:22 O rany, dzięki za Kulę i Radzia, popłakałem się ze śmiechu A tak w ogóle ta muzyka u Radzia to była tworzona na SE na kompozytorze chyba decp - 2014-10-18, 12:28
Davos napisał/a:
To ja w takim razie też wrzucę utwór, który ma już 14 lat, a też ciągle jest cholernie aktualny. Niestety...
Kazik - Cztery pokoje
Warto posłuchać choćby dla samego tekstu. Tytułowe "Cztery pokoje" to rządzące wtedy niepodzielnie polską sceną polityczną 4 partie: AWS, SLD, UW i PSL.
Dziś też mamy bandę czworga. A utwór znam. Dawno go nie słyszałem.RudaMaupa - 2014-10-18, 13:51 Co mam wpisywać w necie, żeby mi taką muzykę podpowiadało?
http://m.youtube.com/watch?v=avzhDfRgAREJankielKindybalista85 - 2014-10-18, 14:02 A mi się tak przypomniało. Najpopularniejszy parkietowy obcieracz 2002 roku (KTÓREGO???!!!!!!!!!!!! FUCK!!!!!!)