Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
SlownikOrtograficzny - 2013-12-12, 22:32
ZróbmySobieKupę napisał/a:
SlownikOrtograficzny napisał/a:
nie lubię samochodów i otyłych ludzi (oczywiście w znaczeniu pociągania). wiem że jestem jakimś kompletnym odłamem kobiety, ale parę lat temu dałam kosza gościowi z lekką nadwagą który miał sklep jubilerski. ale to nie przez tuszę. był głupi. moja matka do tej pory mi tego nie wybaczyła. \O/
Dzień 674:
Zostaliśmy zdemaskowani. Udało im się odkryć, że Sharvari to moja druga twarz z tyłu głowy.
Uróchamiam procedurę ewakuacyjną nr 19.widzu - 2013-12-12, 22:32
2) Koleś miał OJCA mającego sklep i 100% pewności że po którymśtam roku życia przejdzie na jego własność.
tak było. rodzinny interes, wszyscy tam pracowali. koleś miał 21 lat, ja faktycznie 16-17. był miłośnikiem lolitek i się rozczarował jak odkrył, że charakter mam jednak dojrzały. "przyjaźniliśmy" się, ale kiedy tylko nie przyjęłam wyznania okazało się, że jestem zła, fałszywa, zmieniłam się i zniszczyłam mu życie. potem on bardzo starał się to samo zrobić z moim i takie tam śmieszne akcje.
mama się cieszyła, bo byłabym ustawiona.
to samo zdarzyło mi się jeszcze ze 2 razy. "myślałem że jesteś inna" albo jeszcze gorzej "wcześniej byłaś inna"- czyli przy pierwszym wrażeniu. okazuje się, że po bliższym poznaniu mnie jestem cholernie nieznośna... qtasiorro - 2013-12-12, 22:33 ZSK chyba przesadził z używkami.Sharvari - 2013-12-12, 22:33 Słownika też podrywał jubiler! wiedziałam, że coś nas łączy ZSK - 2013-12-12, 22:40
Sharvari napisał/a:
widzu napisał/a:
2) Koleś miał OJCA mającego sklep i 100% pewności że po którymśtam roku życia przejdzie na jego własność.
tak było. rodzinny interes, wszyscy tam pracowali. koleś miał 21 lat, ja faktycznie 16-17. był miłośnikiem lolitek i się rozczarował jak odkrył, że charakter mam jednak dojrzały. "przyjaźniliśmy" się, ale kiedy tylko nie przyjęłam wyzwania okazało się, że jestem zła, fałszywa, zmieniłam się i zniszczyłam mu życie. potem on bardzo starał się to samo zrobić z moim i takie tam śmieszne akcje.
mama się cieszyła, bo byłabym ustawiona.
to samo zdarzyło mi się jeszcze ze 2 razy. "myślałem że jesteś inna" albo jeszcze gorzej "wcześniej byłaś inna"- czyli przy pierwszym wrażeniu. okazuje się, że po bliższym poznaniu mnie jestem cholernie nieznośna...
Aaa to jeszcze spoko. Ale i tak bym mu łeb urwał za to, że robił Ci nieprzyjemności...
Ja dwa czy trzy razy w życiu usłyszałem od dziewczyn, że się zmieniłem a tak naprawdę po prostu miały okazję poznać mnie bliżej. Taki urok nieśmiałego wyglądu
@Qutasiorro: chyba z muzyką, choć to też używka
A nicki pomyliłem dlatego, że mam wersję pro forum (11,90zł miesięcznie) i widzę kto tak naprawdę pisze posty ProFace - 2013-12-12, 22:44
A nicki pomyliłem dlatego, że mam wersję pro forum
Moją wersje z rozświetlonym ekranem? ZSK - 2013-12-12, 22:52
ProFace napisał/a:
A nicki pomyliłem dlatego, że mam wersję pro forum
Moją wersje z rozświetlonym ekranem?
Tak. Ale ja mam twarz i oczy więc widzę co trzeba JankielKindybalista85 - 2013-12-13, 13:22
ProFace napisał/a:
Wpadłam na sposób jak zachęcić Wojtka do biegania. STRASZYĆ GO LEWICĄ
No to teraz dałaś do pieca. Wojtek będzie miał przez Ciebie koszmary że wybucha rewolucja, kałmuckie czerwone mordy pijanych samogonem i żądzą krwi komunistów wjeżdżają mu na posesję, inni kapitaliści już dawno uciekli a Wojtek nie może bo jest za duży i komuchy palą go we własnym domu jak matkę Gilberta Grape'a!Adijos - 2013-12-13, 14:45
qtasiorro napisał/a:
Obrazek
Hahaha ZSK, ale żeś to wykombinował! Słownik się nie ucieszy!
Qtasiorro czemu zacytowałeś obrazkiem? qtasiorro - 2013-12-14, 18:02
^AdijoS^ napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
Obrazek
Hahaha ZSK, ale żeś to wykombinował! Słownik się nie ucieszy!
Qtasiorro czemu zacytowałeś obrazkiem?
Sam nie wiem. Później się zastanowiłem nad tym, co ja właściwie zrobiłem. Teraz będziecie się pewnie ze mnie śmiać.Sharvari - 2013-12-14, 18:12 a ja wiem. ponieważ ZSK już poprawił autora cytatu na Sharavari.
[ Dodano: 2013-12-14, 18:12 ]
a i tak się śmiejmy huehueuhehehqtasiorro - 2013-12-14, 18:15
Sharvari napisał/a:
a ja wiem. ponieważ ZSK już poprawił autora cytatu na Sharavari.
Właśnie na początku pomyślałem, że może to poprawić, więc zrobiłem obrazek. No ale to nie zmieniłoby treści w moim cytacie, o czym sobie przypomniałem za późno.ZSK - 2013-12-22, 17:06 Jeden obrazek najlepiej ukazujący moje podejście do tematu podrywania
Lepiej już było, teraz trza się starać JankielKindybalista85 - 2013-12-22, 19:11 "Po prostu walisz ją w łeb" - Neandertalczycy widocznie też mieli swoją Sashę Grey. ZSK - 2013-12-22, 19:22
Jankiel K.85 napisał/a:
"Po prostu walisz ją w łeb" - Neandertalczycy widocznie też mieli swoją Sashę Grey.
Aaa, Jankiel znalazł niezły podtekst
Davos - 2013-12-22, 19:43
Jeden obrazek najlepiej ukazujący moje podejście do tematu podrywania
Obrazek
Lepiej już było, teraz trza się starać
Fakt, kiedyś życie było prostsze Chociaż z drugiej strony może i zdobycie kobiety było łatwiejsze, ale żeby ją przy sobie zatrzymać trzeba było ubić od czasu do czasu jakiegoś mamuta i zdobyć pożywienie. Zupełnie jak dzisiaj, z tą różnicą, że zamiast mięsa mężczyzna musi zdobyć pieniądze. Zmieniły się środki, mechanizm pozostał ZSK - 2013-12-22, 20:14
Davos napisał/a:
Jeden obrazek najlepiej ukazujący moje podejście do tematu podrywania
Obrazek
Lepiej już było, teraz trza się starać
Fakt, kiedyś życie było prostsze Chociaż z drugiej strony może i zdobycie kobiety było łatwiejsze, ale żeby ją przy sobie zatrzymać trzeba było ubić od czasu do czasu jakiegoś mamuta i zdobyć pożywienie. Zupełnie jak dzisiaj, z tą różnicą, że zamiast mięsa mężczyzna musi zdobyć pieniądze. Zmieniły się środki, mechanizm pozostał
Dokładnie tak. Co nie zmienia faktu, że teraz trzeba oczarować wybredną wybrankę tym, że ma się gadane, zabierać na jakieś wymyślne randki i kupować ciągle prezenty bo praktycznie co miesiąc jest jakaś okazja. Wolę polować na mamuty JankielKindybalista85 - 2013-12-22, 20:18
Dokładnie tak. Co nie zmienia faktu, że teraz trzeba oczarować wybredną wybrankę tym, że ma się gadane, zabierać na jakieś wymyślne randki i kupować ciągle prezenty bo praktycznie co miesiąc jest jakaś okazja. Wolę polować na mamuty
Albo zrobieniu pierwszego znakomitego wrażenia zlewać ją totalnie to sama Ci się będzie do łóżka pchała. Nie ma reguły. I bardzo dobrze - dlatego to jest zabawne. Nie ma co narzekać.
Aha. Zaj...y gif. Siedziałem i 5 minut śmiałem się do murzyna. Sharvari - 2013-12-22, 20:18 bijcie po głowie maczugą a potem marudźcie, że głowa boli. to geny! nasze pradawne babcie były tak bite i uraz został, prawie jak przy hodowli ragdolli.