To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

SlownikOrtograficzny - 2013-12-12, 22:32

ZróbmySobieKupę napisał/a:
SlownikOrtograficzny napisał/a:
nie lubię samochodów i otyłych ludzi (oczywiście w znaczeniu pociągania). wiem że jestem jakimś kompletnym odłamem kobiety, ale parę lat temu dałam kosza gościowi z lekką nadwagą który miał sklep jubilerski. ale to nie przez tuszę. był głupi. moja matka do tej pory mi tego nie wybaczyła. \O/

Dzień 674:
Zostaliśmy zdemaskowani. Udało im się odkryć, że Sharvari to moja druga twarz z tyłu głowy.
Uróchamiam procedurę ewakuacyjną nr 19.

widzu - 2013-12-12, 22:32

Sharavari napisał/a:

Sharavari
Sharavari
Sharavari
Sharavari
Sharavari

Sharvari - 2013-12-12, 22:33

widzu napisał/a:
2) Koleś miał OJCA mającego sklep i 100% pewności że po którymśtam roku życia przejdzie na jego własność.

tak było. rodzinny interes, wszyscy tam pracowali. koleś miał 21 lat, ja faktycznie 16-17. ;) był miłośnikiem lolitek i się rozczarował jak odkrył, że charakter mam jednak dojrzały. "przyjaźniliśmy" się, ale kiedy tylko nie przyjęłam wyznania okazało się, że jestem zła, fałszywa, zmieniłam się i zniszczyłam mu życie. potem on bardzo starał się to samo zrobić z moim i takie tam śmieszne akcje.

mama się cieszyła, bo byłabym ustawiona.

to samo zdarzyło mi się jeszcze ze 2 razy. "myślałem że jesteś inna" albo jeszcze gorzej "wcześniej byłaś inna"- czyli przy pierwszym wrażeniu. okazuje się, że po bliższym poznaniu mnie jestem cholernie nieznośna... :-D

qtasiorro - 2013-12-12, 22:33

ZSK chyba przesadził z używkami.
Sharvari - 2013-12-12, 22:33

Słownika też podrywał jubiler! wiedziałam, że coś nas łączy < 3
ZSK - 2013-12-12, 22:40

Sharvari napisał/a:
widzu napisał/a:
2) Koleś miał OJCA mającego sklep i 100% pewności że po którymśtam roku życia przejdzie na jego własność.

tak było. rodzinny interes, wszyscy tam pracowali. koleś miał 21 lat, ja faktycznie 16-17. ;) był miłośnikiem lolitek i się rozczarował jak odkrył, że charakter mam jednak dojrzały. "przyjaźniliśmy" się, ale kiedy tylko nie przyjęłam wyzwania okazało się, że jestem zła, fałszywa, zmieniłam się i zniszczyłam mu życie. potem on bardzo starał się to samo zrobić z moim i takie tam śmieszne akcje.

mama się cieszyła, bo byłabym ustawiona.

to samo zdarzyło mi się jeszcze ze 2 razy. "myślałem że jesteś inna" albo jeszcze gorzej "wcześniej byłaś inna"- czyli przy pierwszym wrażeniu. okazuje się, że po bliższym poznaniu mnie jestem cholernie nieznośna... :-D

Aaa to jeszcze spoko. Ale i tak bym mu łeb urwał za to, że robił Ci nieprzyjemności...

Ja dwa czy trzy razy w życiu usłyszałem od dziewczyn, że się zmieniłem a tak naprawdę po prostu miały okazję poznać mnie bliżej. Taki urok nieśmiałego wyglądu :)

@Qutasiorro: chyba z muzyką, choć to też używka ;)

A nicki pomyliłem dlatego, że mam wersję pro forum (11,90zł miesięcznie) i widzę kto tak naprawdę pisze posty ;)

ProFace - 2013-12-12, 22:44

A nicki pomyliłem dlatego, że mam wersję pro forum
Moją wersje z rozświetlonym ekranem? :-D
ZSK - 2013-12-12, 22:52

ProFace napisał/a:
A nicki pomyliłem dlatego, że mam wersję pro forum
Moją wersje z rozświetlonym ekranem? :-D

Tak. Ale ja mam twarz i oczy więc widzę co trzeba ;)

JankielKindybalista85 - 2013-12-13, 13:22

ProFace napisał/a:
Wpadłam na sposób jak zachęcić Wojtka do biegania. STRASZYĆ GO LEWICĄ :D

No to teraz dałaś do pieca. Wojtek będzie miał przez Ciebie koszmary że wybucha rewolucja, kałmuckie czerwone mordy pijanych samogonem i żądzą krwi komunistów wjeżdżają mu na posesję, inni kapitaliści już dawno uciekli a Wojtek nie może bo jest za duży i komuchy palą go we własnym domu jak matkę Gilberta Grape'a!

Adijos - 2013-12-13, 14:45

qtasiorro napisał/a:
Obrazek
Hahaha :D ZSK, ale żeś to wykombinował! :-D Słownik się nie ucieszy!

Qtasiorro czemu zacytowałeś obrazkiem? :D

qtasiorro - 2013-12-14, 18:02

^AdijoS^ napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
Obrazek
Hahaha :D ZSK, ale żeś to wykombinował! :-D Słownik się nie ucieszy!

Qtasiorro czemu zacytowałeś obrazkiem? :D

Sam nie wiem. Później się zastanowiłem nad tym, co ja właściwie zrobiłem. Teraz będziecie się pewnie ze mnie śmiać.

Sharvari - 2013-12-14, 18:12

a ja wiem. ponieważ ZSK już poprawił autora cytatu na Sharavari.

[ Dodano: 2013-12-14, 18:12 ]
a i tak się śmiejmy huehueuheheh

qtasiorro - 2013-12-14, 18:15

Sharvari napisał/a:
a ja wiem. ponieważ ZSK już poprawił autora cytatu na Sharavari.

Właśnie na początku pomyślałem, że może to poprawić, więc zrobiłem obrazek. No ale to nie zmieniłoby treści w moim cytacie, o czym sobie przypomniałem za późno.

ZSK - 2013-12-22, 17:06

Jeden obrazek najlepiej ukazujący moje podejście do tematu podrywania :D

Lepiej już było, teraz trza się starać :(

JankielKindybalista85 - 2013-12-22, 19:11

"Po prostu walisz ją w łeb" - Neandertalczycy widocznie też mieli swoją Sashę Grey. ;)
ZSK - 2013-12-22, 19:22

Jankiel K.85 napisał/a:
"Po prostu walisz ją w łeb" - Neandertalczycy widocznie też mieli swoją Sashę Grey. ;)

Aaa, Jankiel znalazł niezły podtekst :D

Davos - 2013-12-22, 19:43

Obrazek

Fakt, kiedyś życie było prostsze :) Chociaż z drugiej strony może i zdobycie kobiety było łatwiejsze, ale żeby ją przy sobie zatrzymać trzeba było ubić od czasu do czasu jakiegoś mamuta i zdobyć pożywienie. Zupełnie jak dzisiaj, z tą różnicą, że zamiast mięsa mężczyzna musi zdobyć pieniądze. Zmieniły się środki, mechanizm pozostał :)

ZSK - 2013-12-22, 20:14

Davos napisał/a:
Obrazek

Fakt, kiedyś życie było prostsze :) Chociaż z drugiej strony może i zdobycie kobiety było łatwiejsze, ale żeby ją przy sobie zatrzymać trzeba było ubić od czasu do czasu jakiegoś mamuta i zdobyć pożywienie. Zupełnie jak dzisiaj, z tą różnicą, że zamiast mięsa mężczyzna musi zdobyć pieniądze. Zmieniły się środki, mechanizm pozostał :)

Dokładnie tak. Co nie zmienia faktu, że teraz trzeba oczarować wybredną wybrankę tym, że ma się gadane, zabierać na jakieś wymyślne randki i kupować ciągle prezenty bo praktycznie co miesiąc jest jakaś okazja. Wolę polować na mamuty :)

JankielKindybalista85 - 2013-12-22, 20:18

Dokładnie tak. Co nie zmienia faktu, że teraz trzeba oczarować wybredną wybrankę tym, że ma się gadane, zabierać na jakieś wymyślne randki i kupować ciągle prezenty bo praktycznie co miesiąc jest jakaś okazja. Wolę polować na mamuty :)

Albo zrobieniu pierwszego znakomitego wrażenia zlewać ją totalnie to sama Ci się będzie do łóżka pchała. Nie ma reguły. I bardzo dobrze - dlatego to jest zabawne. Nie ma co narzekać.

Aha. Zaj...y gif. Siedziałem i 5 minut śmiałem się do murzyna. :D

Sharvari - 2013-12-22, 20:18

bijcie po głowie maczugą a potem marudźcie, że głowa boli. to geny! nasze pradawne babcie były tak bite i uraz został, prawie jak przy hodowli ragdolli.