Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Archiwum - Jeden wielki offtop...
widzu - 2015-01-17, 09:46 Też muszę ściąć włosy, bo przekroczyły moją osobistą "długość krytyczną", a nie mogę pozwolić, by to się stało. ;_;JankielKindybalista85 - 2015-01-17, 10:33
widzu napisał/a:
Też muszę ściąć włosy, bo przekroczyły moją osobistą "długość krytyczną", a nie mogę pozwolić, by to się stało. ;_;
Jak kurwa nie "możesz pozwolić" skoro użyłeś słowa "przekroczyły" co znaczy, że to się już stało. Czyli nie tylko możesz ale i pozwoliłeś. Zdecyduj się. I wjebanie się w temat o zupełnie czymś innym tylko po to żeby móc sobie dyskretnie ponarzekać jest zjebane. A w ogóle to idź się uczyć bo zaraz w innym temacie będziesz się srał, że mama każdy telefon do Ciebie zaczyna słowami "jak już zawalisz studia" a do tego przecież tak samo nie możesz dopuścić jak do przekroczenia przez twoje włosy twojej osobistej masy długości krytycznej czy to tam kurwa było.
W skrócie: nie wkurwiaj mnie od rana swoimi jękami Widzu!Mistress9 - 2015-01-17, 11:19
JankielKindybalista85 napisał/a:
widzu napisał/a:
Też muszę ściąć włosy, bo przekroczyły moją osobistą "długość krytyczną", a nie mogę pozwolić, by to się stało. ;_;
Jak kurwa nie "możesz pozwolić" skoro użyłeś słowa "przekroczyły" co znaczy, że to się już stało. Czyli nie tylko możesz ale i pozwoliłeś. Zdecyduj się. I wjebanie się w temat o zupełnie czymś innym tylko po to żeby móc sobie dyskretnie ponarzekać jest zjebane. A w ogóle to idź się uczyć bo zaraz w innym temacie będziesz się srał, że mama każdy telefon do Ciebie zaczyna słowami "jak już zawalisz studia" a do tego przecież tak samo nie możesz dopuścić jak do przekroczenia przez twoje włosy twojej osobistej masy długości krytycznej czy to tam kurwa było.
W skrócie: nie wkurwiaj mnie od rana swoimi jękami Widzu!
Uaaaaa, mocno icywind - 2015-01-17, 11:23 Może nie miał na myśli, że stanie się to, że jego włosy przekroczą długość tylko jakieś straszne to co będzie następstwem urośnięcia włosów. Które jest takie straszne, że widzu może napisać tylko "to"Mackers - 2015-01-17, 11:24
Mistress9 napisał/a:
Uaaaaa, mocno
Standard. Jeszcze za krótko tu przebywasz, z czasem zauważysz zdołowaną naturę widza.Mistress9 - 2015-01-17, 11:33
Mackers napisał/a:
Mistress9 napisał/a:
Uaaaaa, mocno
Standard. Jeszcze za krótko tu przebywasz, z czasem zauważysz zdołowaną naturę widza.
Już zauważyłam
Zmieniając trochę temat - mam na roku kolegę, który ciągle coś lajkuje na TEJ stronie i postanowiłam się temu bliżej przyjrzeć.
Boże, jaka nieraz 'beka' z ludzi RudaMaupa - 2015-01-17, 11:59 Hahahaha, co to, kurna, jest? inne subkultury tez takie mają? Jeszcze rozumiem jakieś spotted po koncertach, ale to... "Drogie Bravo, mam 26 lat, ubieram się na czarno i słucham XIII Stoleti, ale lubię też Soulfly, jestem gothem czy metalem? Pomóż mi, bravo, bo nie wiem na jakim fanpage'u pisać!" Mistress9 - 2015-01-17, 12:19
RudaMaupa napisał/a:
Hahahaha, co to, kurna, jest? inne subkultury tez takie mają? Jeszcze rozumiem jakieś spotted po koncertach, ale to... "Drogie Bravo, mam 26 lat, ubieram się na czarno i słucham XIII Stoleti, ale lubię też Soulfly, jestem gothem czy metalem? Pomóż mi, bravo, bo nie wiem na jakim fanpage'u pisać!"
Te ogłoszenia w dodatku są PRAWDZIWE, nieraz autorzy wypowiadają się w komentarzach. To jest chyba najgorsze
Tutaj fejkowe ogłoszenia (zdjęcia nieraz z google), ale można pośmiać.
Było kiedyś jeszcze takie z hip-hopem, ale nie mogę znaleźć icywind - 2015-01-17, 12:25
Mistress9 napisał/a:
Nie jestem taki pewien czy fejkowy
"Nazywam się Marcin van Wassenaer"
Po samym przedstawieniu skisłem xD
[ Dodano: 2015-01-17, 12:27 ]
Cytat:
Chodziliśmy na spacery, słuchaliśmy razem muzyki i byliśmy bardzo szczęśliwi. Niestety musieliśmy się rozstać, ponieważ ja musiałem uczestniczyć w zebraniach białostockiego oddziału KNP, a ona chciała wyjechać na długi weekend.
xDMistress9 - 2015-01-17, 12:27
icywind napisał/a:
Mistress9 napisał/a:
Nie jestem taki pewien czy fejkowy
"Nazywam się Marcin van Wassenaer"
Po samym przedstawieniu skisłem xD
Już wyszło niedawno, że większość to fejki Poszukaj czasem obrazów przez google Może jest jakiś odsetek, co pisze na poważnie
Na razie jedynym niefejkowym fanpagem tego typu jest ten o metalach
[ Dodano: 2015-01-17, 12:29 ]
Na mistrzów się raczej nie nadaje, ale leżę przez to http://i.imgur.com/tXr1OCc.pngicywind - 2015-01-17, 12:29
Cytat:
Moją pasją są też jeże - często spędzam długie wieczorne godziny na fotografowaniu ich
Ta strona jest pięknawidzu - 2015-01-17, 12:33 JankielKindybalista85, może źle się wyraziłem.
Długość moich włosów przekroczyła już wartość krytyczną i zaczął się pewien proces. Jeżeli szybko ich nie zetnę, to skutki będą dla mnie osobiście katastrofalne. ;_;
[ Dodano: 2015-01-17, 12:33 ]
Ten "proces" to powrót do moich naturalnych włosów.
Nienawidzę ich. ;_;icywind - 2015-01-17, 12:37 Widzicie!? Mówiłem, że chodzi o straszne to!
widzu - 2015-01-17, 12:40 Żadne straszne to. Ten temat jest o offtopie i mogę sobie offtopnąć o tym, że nie lubię swoich włosów, bo w tym temacie mam takie prawo. Mackers - 2015-01-17, 12:43
widzu napisał/a:
Ten temat jest o offtopie i mogę sobie offtopnąć o tym, że nie lubię swoich włosów, bo w tym temacie mam takie prawo.
Moris299 - 2015-01-17, 12:46 widzu - 2015-01-17, 12:47 Mackers, to jest kreatywne słowotwórstwo.
Już kiedyś się ze mnie nabijali, jak powiedziałem o jakiejś grze, że ma "szeroki wybór bazook". c1ick - 2015-01-17, 12:48 Mackers - 2015-01-17, 12:48 Chodziło mi o offtopic w tym temacie.icywind - 2015-01-17, 13:02 Nie wystarczy wymienić co lubisz i powiedzieć, że całej reszty świata nie lubisz?
[ Dodano: 2015-01-17, 13:05 ]
"cześć, jestem widzu. Lubię slipy, TF2 i icywinda"
I koniec.