[ Dodano: 2015-04-22, 19:00 ]
A nie, czekaj, to jebzdzidy, myślałem, że to ty robiłeświdzu - 2015-04-22, 19:01 Nie nazywam się Paweł Dratwa. Davos - 2015-04-22, 21:06
RudaMaupa - 2015-04-22, 21:47 Davos...
I najgłupsze, ale mnie rozwaliło.
To nie ja, to Davos. icywind - 2015-04-22, 21:47 Doctor Wat słabe RudaMaupa - 2015-04-22, 21:48 Napisałam, że najgłupsze. Niestety i tak mnie rozwaliło na łopatki... Davos - 2015-04-23, 00:05 Część z tych już widziałem I w ogóle:
RudaMaupa napisał/a:
To nie ja, to Davos.
Nieładnie
No to jeszcze kilka obrazków z tej serii
Sharvari - 2015-04-23, 00:20 zostawię tu po sobie ślad w postaci głupich obrazków, czyli to co potrafię najlepiej
sory jak było
(ostatnio mój ulubiony typ humoru to "black twitter")
JankielKindybalista85 - 2015-04-23, 13:52 Mistress9 - 2015-04-23, 14:40 Takie tam z fejsbuka XDicywind - 2015-04-23, 14:52 Widzu do boju!d - n - 2015-04-23, 15:05 Mistress9, to będzie pasować do tego tematu z faktu
Kod:
Jest piękna, gwiaździsta i księżycowa noc.Verona, Romeo i Julia, rozmowa:
Julia: Och Romeo mój, Romeo, czy nie chciałbyś bym wzięła Twą męskość w swe dłonie i doprowadziła Cię nimi do szczytu rozkoszy?
Romeo: Ach Julio ma, jakże mógłbym to uczynić, zbrukać Twe czyste i niewinne dłonie mą męskością?
Julia: Romeo, a nie zechciałbyś włożyć swej męskości pomiędzy me uda tak, byś przeżył rozkosz nieziemską?
Romeo: Miła ma, jakże mógłbym zbrukać Twe uda mą męskością, Twą skórę jak jedwab miałbym splamić? Nie, przenigdy!
Julia: Romeo mój, Romeo, a może chciałbyś bym wzięła go do ust i sprawiła Ci rozkosz tak wielką, jakiej jeszcze żaden człowiek nie doznał?
Romeo: Julio, jak możesz? Jakże śmiałbym Twe usteczka prześliczne splamić, usta które tak pięknie głoszą światu Twą miłość do mnie, o nie miła moja!!!
Julia: Kochany mój, to musimy wymyśleć coś innego, bo już mnie dupa zaczyna boleć...!!!
Zaknafein - 2015-04-23, 16:02
d - n napisał/a:
Mistress9, to będzie pasować do tego tematu z faktu
Kod:
Jest piękna, gwiaździsta i księżycowa noc.Verona, Romeo i Julia, rozmowa:
Julia: Och Romeo mój, Romeo, czy nie chciałbyś bym wzięła Twą męskość w swe dłonie i doprowadziła Cię nimi do szczytu rozkoszy?
Romeo: Ach Julio ma, jakże mógłbym to uczynić, zbrukać Twe czyste i niewinne dłonie mą męskością?
Julia: Romeo, a nie zechciałbyś włożyć swej męskości pomiędzy me uda tak, byś przeżył rozkosz nieziemską?
Romeo: Miła ma, jakże mógłbym zbrukać Twe uda mą męskością, Twą skórę jak jedwab miałbym splamić? Nie, przenigdy!
Julia: Romeo mój, Romeo, a może chciałbyś bym wzięła go do ust i sprawiła Ci rozkosz tak wielką, jakiej jeszcze żaden człowiek nie doznał?
Romeo: Julio, jak możesz? Jakże śmiałbym Twe usteczka prześliczne splamić, usta które tak pięknie głoszą światu Twą miłość do mnie, o nie miła moja!!!
Julia: Kochany mój, to musimy wymyśleć coś innego, bo już mnie dupa zaczyna boleć...!!!
Dobre to : Dwidzu - 2015-04-23, 19:12 Przeczytałem Veona zamiast Verona.