To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

SlownikOrtograficzny - 2017-03-14, 22:50

Lilith_Madness napisał/a:
Niech krytykuje np. rządzących w Polsce, bo jest w tym dobry, ale jak wypowiada się na temat np. kobiet, to robi z siebie pajaca i ośmiesza też nas, bo nas do cholery reprezentuje w europarlamencie ;__:

Aż zarzucę wojtkowym żargonem:
Ojroparlament sam się ośmiesza.

krojechleb - 2017-03-14, 23:06

Mnie nikt nie ośmiesza sam się mogę ośmieszyć
WojtekVanHelsing - 2017-03-14, 23:44

Przepraszam, ale muszę, bo to się już pojawia po raz enty.
Tylko albo wyłącznie!!
Unikajmy pleonazmowych potworków, plz -,-

Cytat:
widzu, Mówiłem, że gównoźródło - i to sie tyczy tylko i wylacznie tego, że 80% kobiet lubi jak sie je gwalci.

Niech zgadnę, powiedziało to 80% gwałcicieli?
Albo Korwin.
Tylko nikt normalny nie będzie brał poważnie jego słów.
Niech krytykuje np. rządzących w Polsce, bo jest w tym dobry, ale jak wypowiada się na temat np. kobiet, to robi z siebie pajaca i ośmiesza też nas, bo nas do cholery reprezentuje w europarlamencie ;__:

Kelthuz to powiedział, Korwin powiedział (na wiekopomnym stotkaniu ze mna... lub spotkaniu z nim na którym ja byłem), że 5% gwałtów podobało się kobietom, ktoś sie zapytał czy w jego wykonaniu XD To były czasy...

Nikt normalny nie powiedziałby 100 lat temu, że kobiety są równe mężczyznom, normalność nie jest wyznacznikiem prawdziwości.

On reprezentuje w PE swoich wyborców, należałaś do nich? Akurat jak pierdoli tak, że nikt go nie rozumie (celowo, jestem o tym przekonany) albo wyciaga chujowe statystyki to tak, ale jak mówi, że kobiety muszą mniej zarabiać to stwierdza oczywistość i nie wiem czemu ludzie są tak oburzeni.

Co innego media, one zapraszaja do debat z nim jakiś półmózgów, debili i wszelkiej maści niedojdów i nieudaczników a później dziwią sie, że ich zaorał, a żaden z tych kretynów nigdy nie pomyślal by spytać sie go o dowody, czy próbować go zgasić racjonalnie - z reguly albo krzyczą albo sa oburzeni i kieruja sie emocjami w dyskusji.
Z JKM może wygrać tylko ktoś kto ma gleboko w dupie cos takiego jak "prawa kobiet", "godność ludzka", "uczucia innych" itd.

Ale w to, że kobiety lubią być gwałcone przez konkretnych mezczyzn (chuj, że to nie gwałt) jestem w stanie uwierzyć, z tym, że nie mówiłbym tego majac szanse na wygrana jak on w 2014 r.

SlownikOrtograficzny napisał/a:

Aż zarzucę wojtkowym żargonem:
Ojroparlament sam się ośmiesza.

W sumie dobrze to wytknąłeś - Jak można traktować poważnie miejsce gdzie najwazniejsze tematy to stan bytu jakiś Murzynow z Konga, prawa kobiet, wyrównywanie wszystkiego co sie da itd?
Zreszta, spójrzcie na tych ludzi (szczególnie na hiszpanow), to krzykacze kierujacy sie w pelni irracjonalizmem.
JKM moze pierdolnac cos skrajnie glupiego, ale jak to rozwija itd. to jeśli przyjmiemy, że początek to prawda (XDDDDDDD) to wychodzą inteligentne argumenty itd.

Lilith - 2017-03-14, 23:57

Dobra, to temat do pisania tego, co nas wkurwia. No to zboczę z tematu politycznego.
Czy tylko mnie na forum się pojawia coś takiego, że jak przescrolluję stronę w dół, to robi się taka czarna plansza, która się musi jakby załadować, a raczej zejść, bym mogła zobaczyć posty?

Jakbym korzystała z Internetu jakieś 10 lat temu ;__;

Barbra - 2017-03-14, 23:59

WojtekVanHelsing napisał/a:
JankielKindybalista85,
>kobiecym
>myśleniu
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Masz na myśli "kobiecą logikę", czy uważasz, że kobiety nie posiadają zdolności myślenia?

no przecież posiadają ale tylko przez krótki czas po połknięciu spermy no nie ;) ;) ;)

WojtekVanHelsing napisał/a:
JankielKindybalista85, No ja tępej tez bym nie chcial, ale na pewno nie chcialbym jakiejs nowoczesnej yntelektualystki.

Wiem, ze to nie o to chodzi, przeciez nawet JKM o tym wspominal.
Podobno 82% zgwalconych kobiet mialo orgazm, wiem to z chujowegp zrodla wiec to pewnie lipa, ale byn sie nie zdziwil.

xDDD

na świecie jakieś 20% kobiet w ogóle ma orgazm od hm penetracji (nienawidzę tych takich słów xddd) ale jak są gwałcone to współczynnik gwałtownie wzrasta? zresztą nawet jeśli niektóre miały orgazm to nie zmienia faktu że gwałt to jest traumatyczne przeżycie i ciężko to nazwać przyjemnością

WojtekVanHelsing - 2017-03-15, 00:05

Lilith_Madness, U mnie jest normalnie.

Barbra, No jest to traumatyczne przeżycie, ale orgazm mozna miec mimowolnie.
Większość kobiet raczej nie lubi być gwałcona przez byle kogo, ale mysle, że prawie każda chociaż raz chciala by (czyli to juz nie gwalt, ale chuj XD) by jej wymarzony człowiek ją porwał, zwiazał i wyruchał jak mu sie podoba.

c1ick - 2017-03-15, 00:07

co ja czytam >:-( czy to na pewno mistrzowieFORUM.org? :??:
JankielKindybalista85 - 2017-03-15, 00:23

Barbra napisał/a:
na świecie jakieś 20% kobiet w ogóle ma orgazm od hm penetracji

To są szokujące dane. Ja znałem dane wg których 30% kobiet nigdy choćby nie wiem co nie osiągnie takiego orgazmu ale 70% może jak najbardziej jeszcze jak. Więc aż tak mały procent "zdolnych" mnie teraz zaszokował.

A ty się c1icku nie martw. Za najdalej pół godziny przyjdzie Davos to ostatnie 4 strony tematu wyjebie do kosza. Co sam bym zrobił jakbym miał tu władzę. BO OFFTOP!

Barbra - 2017-03-15, 00:31

nwm po prostu gdzieś kiedyś takie coś przeczytałam, teoretyk tutaj, zresztą seks nie istnieje a gwałt to wymysł chorej wyobraźni wojtka
JankielKindybalista85 - 2017-03-15, 00:34

Barbra napisał/a:
seks nie istnieje

15 lat regularnych halucynacji... ja pierdolę. Dejcie numer do psychiatry. Dzięki Barbuszko, uświadomiłaś mi że mam problem.

ZSK - 2017-03-15, 00:36

Przynajmniej Widzu wie, że jest zdrowy :1m:
JankielKindybalista85 - 2017-03-15, 00:36

<niech ktoś kumaty wklei tu ode mnie śmieszkującego mudżina>
ZSK - 2017-03-15, 00:39

Taki mi się ostał

Lilith - 2017-03-15, 00:51

Cytat:
seks nie istnieje

Istnieje, ale tylko w filmach :spiew:

Tylko skąd się biorą dzieci? :???:

ZSK - 2017-03-15, 00:54

Z roztargnienia
JankielKindybalista85 - 2017-03-15, 01:02

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Obrazek
Taki mi się ostał

NIE TEGO! >:>
Zak będzie wiedział! Zak pomusz!

Davos - 2017-03-15, 01:02

JankielKindybalista85 napisał/a:

A ty się c1icku nie martw. Za najdalej pół godziny przyjdzie Davos to ostatnie 4 strony tematu wyjebie do kosza. Co sam bym zrobił jakbym miał tu władzę. BO OFFTOP!

Tayak pan Jankiel powiedział. Z tym że nie do kosza bo jednak trochę szkoda więc cała ta dyskusja poleciała do tematu offtopowego.

Mańka - 2017-03-15, 01:03

JankielKindybalista85 napisał/a:
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Obrazek
Taki mi się ostał

NIE TEGO! >:>
Zak będzie wiedział! Zak pomusz!

[ Dodano: 2017-03-15, 01:04 ]
Ciężko wpisać laughing guy gif do gugli?

JankielKindybalista85 - 2017-03-15, 01:05

manciara9 napisał/a:
Obrazek

[ Dodano: 2017-03-15, 01:04 ]
Ciężko wpisać laughing guy gif do gugli?

TEŻ NIE TEGO!!!!!!!!!!!!

Swoją drogą Mańka powiedz mi że tego mudżina rozpoznajesz bo zwątpię...

I nie, wpisać łatwo. Ale weź to co znajdziesz potem kurwa wklej na forum... nigdy mi się nie udaje.

Davos - 2017-03-15, 01:05

Tylko skąd się biorą dzieci?

Żeby się w ogóle wzięły dzieci to najpierw musi się spotkać pan z panią i jakoś się do siebie zbliżyć. Na przykład, gdy ona będzie miała sól, a on nie.