To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

ZSK - 2017-03-14, 17:18

WojtekVanHelsing napisał/a:
L - a, No tak, i co? Chyba żaden normalny mężczyzna nie chciałby mieć inteligentnej kobiety, mężczyźni wybierają tępe by był kontrast między nimi, tak samo jak kobiety podczas slubu mają brzydkie druhny.

Eeee no ja chciałbym mieć inteligentną, z poczuciem humoru i pociągającym mnie wyglądem. Żebym miał z nią o czym na lajcie pogadać i pośmieszkować jak z najlepszym kumplem.

Aha, zapomniałem. Ja nie jestem normalny xD

[ Dodano: 2017-03-14, 17:20 ]
L - a napisał/a:
Jak dla mnie z facetami-pojebami jest podobnie. Potrafią przyciągać swoją charyzmą, nietuzinkowym spojrzeniem na świat albo czymś innym, co daje obietnicę, że zadawanie się z kimś takim nie będzie wiało nudą. Ale na dłuższą metę raczej żadna trzeźwo myśląca kobieta nie zwiąże się z kimś kto jest nieprzewidywalny, a momentami wręcz niebezpieczny. Poza tym ileż można słuchać pierdolenia jakiegoś fanatyka? :troll:

No jo, poruchać się ile wlezie, a do ślubu poszukać spokojnego, statecznego frajera. Otóż nie, tak się nie dam wrobić.

Btw zawsze mnie śmieszy ten argument o nudzie xD

WojtekVanHelsing - 2017-03-14, 17:24

ZróbmySobieKupę, Ale mi chodziło, o kobiety inteligentniejsze niż dany mężczyzna.
Zaknafein - 2017-03-14, 18:17

ZróbmySobieKupę, Ale mi chodziło, o kobiety inteligentniejsze niż dany mężczyzna.

ale pod jakim względem inteligentniejsze? jak wgl sprawdzasz czy kobieta jest od Ciebie inteligentniejsza? bierzesz wziety z neta test iq i porownujesz wyniki? xDD

ogólnie jakby kogoś interesowało to jest 9 różnych typów inteligencji (naturalist, musical, logical-mathematical (to najbardziej pod ajqju podchodzi), existential, interpersonal, bodily-kinesthetic, intra-personal & spatial)

jeżeli poznajesz kobietę i nie potrafi matematyki, czy czegoś innego związanego z logiczno matematycznym myśleniem ale jeżeli chodzi o inteligencję interpersonalną to jest geniuszem to masz się za inteligentniejszego czy nie?

wgl nie wiem jak to możliwe jest do porównania

infografika dla zaciekawionych

[ Added: 2017-03-14, 17:19 ]
Podobno 82% zgwalconych kobiet mialo orgazm, wiem to z chujowegp zrodla wiec to pewnie lipa, ale byn sie nie zdziwil.

?
?
?

orgazm z znerwicowania czy ataku paniki czy czego
daj źródło
na pewno 82/100 czy tam 820/1000 kobiet zapytane randomowo lub nie o jedno z najbardziej o ile nie najbardziej traumatyczne przeżycie w swoim życiu odpowiedziało że w sumie to dostały orgazmu taki z gwałciciela dobry kochanek był

ZSK - 2017-03-14, 18:37

Zaknafein napisał/a:
ogólnie jakby kogoś interesowało to jest 9 różnych typów inteligencji

Mógłbyś nakreślić coś wincyj o tym, brzmi w chuj ciekawie :git:

JankielKindybalista85 - 2017-03-14, 19:31

Zaknafein napisał/a:
jeżeli poznajesz kobietę i nie potrafi matematyki, czy czegoś innego związanego z logiczno matematycznym myśleniem ale jeżeli chodzi o inteligencję interpersonalną to jest geniuszem to masz się za inteligentniejszego czy nie?

No dokładnie. Ja nawet całkiem niedawno słyszałem na forum że no "takie mam upodobanie że jak nie znasz angielskiego to nie poruchasz mnie kochanie." Ty tu piszesz o matematyce ale mechanizm ten sam.

WojtekVanHelsing - 2017-03-14, 20:39

Zaknafein, Czasami mozna wyczuć czy ktoś jest od nas głupszy, mniej inteligentny itd.

Źródło Ci mogę dac, ale jest ono chujowe wiec nie wiem czy to ma sens.

ChodnikowyWilk - 2017-03-14, 20:44

JankielKindybalista85 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:

No dokładnie. Ja nawet całkiem niedawno słyszałem na forum że no "takie mam upodobanie że jak nie znasz angielskiego to nie poruchasz mnie kochanie." Ty tu piszesz o matematyce ale mechanizm ten sam.

Kto tak pisal?

Mańka - 2017-03-14, 20:46

Luv
ChodnikowyWilk - 2017-03-14, 20:47

No ale Love to chyba w ogóle
W sensie ze
Nikt

JankielKindybalista85 - 2017-03-14, 21:08

No ten mit to niedawno obaliła ona sama także tego...
ZSK - 2017-03-14, 21:10

Zaknafein - 2017-03-14, 21:13

Zaknafein, Czasami mozna wyczuć czy ktoś jest od nas głupszy, mniej inteligentny itd.

ok
czaje
nie czytasz co się pisze do Ciebie, nevermind

Źródło Ci mogę dac, ale jest ono chujowe wiec nie wiem czy to ma sens.

dawaj, chce zobaczyć ten genialny research
skoro był sens zeby podzielić sie tym postem to warto tez dac zrodlo

WojtekVanHelsing - 2017-03-14, 22:17

Zaknafein, https://www.youtube.com/watch?v=z8eiBChDQis
widzu - 2017-03-14, 22:20

Wojtek obala teorie naukowe za pomocą badań niszowego kanału na YT.

Zupełnie jakbym widział zwolenników płaskiej Ziemii. :ok:

WojtekVanHelsing - 2017-03-14, 22:24

widzu, Mówiłem, że gównoźródło - i to sie tyczy tylko i wylacznie tego, że 80% kobiet lubi jak sie je gwalci.

[ Dodano: 2017-03-14, 22:24 ]
I na wstepie powiedzialem, ze zrodlo jest chujowe wiec jestem niewinny xd

Lilith - 2017-03-14, 22:31

Przepraszam, ale muszę, bo to się już pojawia po raz enty.
Tylko albo wyłącznie!!
Unikajmy pleonazmowych potworków, plz -,-

Cytat:
widzu, Mówiłem, że gównoźródło - i to sie tyczy tylko i wylacznie tego, że 80% kobiet lubi jak sie je gwalci.

Niech zgadnę, powiedziało to 80% gwałcicieli?
Albo Korwin.
Tylko nikt normalny nie będzie brał poważnie jego słów.
Niech krytykuje np. rządzących w Polsce, bo jest w tym dobry, ale jak wypowiada się na temat np. kobiet, to robi z siebie pajaca i ośmiesza też nas, bo nas do cholery reprezentuje w europarlamencie ;__:

macbed - 2017-03-14, 22:33

Szczerze to zaczyna mnie irytować to Twoje wytykanie błędów, szczególnie że sama doskonała nie jesteś
Zaknafein - 2017-03-14, 22:33

I na wstepie powiedzialem, ze zrodlo jest chujowe wiec jestem niewinny xd

to po co sie tym dzielisz wgl

[ Added: 2017-03-14, 21:33 ]
xd

Lilith - 2017-03-14, 22:36

macbed napisał/a:
Szczerze to zaczyna mnie irytować to Twoje wytykanie błędów, szczególnie że sama doskonała nie jesteś

Nikt nie jest doskonały. Każdy popełnia błędy, ale jednak najlepiej się zauważa błędy u kogoś.
Jak ja popełniam błąd, ktoś mnie poprawi, to ja to szanuję, bo człowiek przede wszystkim się na błędach uczy, własnych czy cudzych.

kotmaalealamakota - 2017-03-14, 22:40

:galy: przeczytałam właśnie 4 strony tego tematu. Dziękuję, dobranoc.