To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.2

Mańka - 2016-01-27, 22:58

Davos, a jak się za nim wstawię? Troll by wtedy nie wyszedł <robi słodkie oczka>
Zaknafein - 2016-01-27, 23:04

daj Mańce

[ Dodano: 2016-01-27, 22:04 ]
ona na klate weźmie

Mańka - 2016-01-27, 23:06

:P

[ Dodano: 2016-01-27, 23:06 ]
ja jestem grzeczna, tylko od czasu do czasu klepnę kotleta

Davos - 2016-01-27, 23:12

Niby troll. ale Krzychu pojechał po bandzie... A ja mam akurat zły humor po meczu w ręcznej :diabelek2:

manciara9 napisał/a:
<robi słodkie oczka>

Ok, na razie bez osta :spiew:

Mańka - 2016-01-27, 23:12

:piwo: :-*
Nadir - 2016-01-27, 23:13

Davos napisał/a:
I teraz mam rozkminę, czy dać Tobie osta za to obrażanie w sb czy nie...

Daj osta, ja się poczułam obrażona! :I

bartek82r - 2016-01-27, 23:41

LOL :galy:
JankielKindybalista85 - 2016-01-28, 00:59

Właśnie. Nadir poczuła się obrażona. Mańka nie więc jest 1-1. Wiem Davosie, że liczysz że zaruchasz :-D więc zdanie Maniany dla Ciebie ważniejsze a poza tym Nadir jest z Radomia :troll: , ale sorry. Trzeba forumowe głosy traktować równo.

A i ja też jestem za ostem. Chuj z pogróżkami karalnymi w moim kierunku- chociaż oczywiście były tak straszne i wypowiadał je tak straszny typ, że prawie się zesrałem- ale ten dewiant publicznie próbowął mi się dobrać do prostaty. Przez duże P. :troll:

Po sprawiedliwości, tak wręcz salomonowo, by było :git: :clap: uznanie za trolla, :pejcz: osta za chamówę.

Davos - 2016-01-28, 01:18

Przedyskutujemy w Piwnicy (tylko trzeba skoczyć po alkohol).
macbed - 2016-01-28, 01:30

Nadir napisał/a:
Mi pasuje. Rysunek za rysunek to dobry deal. :ok:

Ty pierwsza, chcę skrajnie białego mnicha w czapce bakałarza z dwugłowym wężem owiniętym wokół jego ręki dzierżącej sękatą laskę... Dosiadającego gigantycznego szkarłatnego szkarłupnia. Szkarłupień ma mieć na końcu wszystkich odnóży kubki z misiami, każdy inny. Niech wszystko odbywa się na rozległym polu z haczykami wędkarskimi zamiast wszelkiej roślinności, w okolicach miasta Krokus (na horyzoncie winien być widoczny płonący Domus Flau), w porze jednocześnie dnia i nocy.
A wąż ma opływać czekoladą.

Mackers - 2016-01-28, 07:26

A może frytki do tego? :troll:
widzu - 2016-01-28, 10:20

Frytki mają być w drugim ręku. :P
Nadir - 2016-01-28, 11:01

macbed napisał/a:

Nadir napisał/a:
Mi pasuje. Rysunek za rysunek to dobry deal. :ok:

Ty pierwsza, chcę skrajnie białego mnicha w czapce bakałarza z dwugłowym wężem owiniętym wokół jego ręki dzierżącej sękatą laskę... Dosiadającego gigantycznego szkarłatnego szkarłupnia. Szkarłupień ma mieć na końcu wszystkich odnóży kubki z misiami, każdy inny. Niech wszystko odbywa się na rozległym polu z haczykami wędkarskimi zamiast wszelkiej roślinności, w okolicach miasta Krokus (na horyzoncie winien być widoczny płonący Domus Flau), w porze jednocześnie dnia i nocy.
A wąż ma opływać czekoladą.

Ok.

Barbra - 2016-01-28, 16:25

a co do tego autoodtwarzania, to kocham gdy czytam sobie coś i nagle widzę to miejsce w którym powinien być samowłączający się filmik, ale zamiast niego - NIESTETY, jeśli chcesz to obejrzeć to wyłącz adblocka

ha
haha

hahaha

ZSK - 2016-01-28, 17:08

Ale nie możesz tego zrobić bo przecież nie masz adblocka tylko ublocka :v
JankielKindybalista85 - 2016-01-28, 18:06

Barbra napisał/a:
kocham gdy czytam sobie coś i nagle widzę to miejsce w którym powinien być samowłączający się filmik, ale zamiast niego - NIESTETY, jeśli chcesz to obejrzeć to wyłącz adblocka

ha
haha

hahaha

HAHAHAHA! Też to uwielbiam. To takie smutne że nie mogę obejrzeć tego filmiku, który dla mojej wygody został ustawiony na samowłączkę. Och nie, zawsze mi wtedy tak bardzo smutno, czuję się taki odrzucony, nijaki, stary, nie płynący z prądami, zbędny i żałosny. Bo nie mogę obejrzeć filmiku, który te skurwysyny co go zamieściły najchętniej wstrzyknęliby mi do mózgu taką zajebistą igłą bo to przecież taki zajebiście ważny i fajny filmik... :cry:

d - n - 2016-01-28, 18:14

Barbra, JankielKindybalista85, takie coś stosunkowo łatwo ominąć jak chcemy obejrzeć a normalnie jest blokowane, "FireBug/Opcje Programistyczne" i dowolny odtwarzacz wideo ;)
JankielKindybalista85 - 2016-01-28, 18:18

Nie skminiłeś akurat szydery. Barbuszka i ja bardzo się właśnie cieszymy że się automatyczne skurwole blokują. A ja to już w ogóle. Jestem czytelnikiem. Czytam artykuły. Czytam treści na stronkach. jak nie ma co czytać to się zwijam. Jak jest co czytać ale połączone z "odpal pokaz slajdów" to się zwijam. A jak cchę obejrzeć filmik to go specjalnie szukam. Jak mi się jakieś kurwysyństwo załączało bez mojej wiedzy i zgody to mnie przed czasamia adblocka chuj strzelał choćby filmik był mega ciekawy. Nieważne. JA decyduję czy chcę go włączyć i obejrzeć, czy nie. i taka powinna być święta zasada internetów.
d - n - 2016-01-28, 18:25

JankielKindybalista85, spokojnie złapałem ale podałem opcje np. jak byś nie wiem dlaczego chciał obejrzeć wydanie faktów z wczoraj ale było blokowane to jest opcja żeby to ominąć.

A jeszcze jeden mały pomocny TIP, jesteście na stronie jakiejś gazety i są tam zdjęcia ale trzeba każdy osobno ładować, dodajecie do przeglądarki ES i macie wszystko na jednej stronie :)

JankielKindybalista85 - 2016-01-28, 18:30

A, no to dzięki. W swym nieprzystawaniu do obecnych czasów nigdy z tej rady nie skorzystam, ale mądrego to i miło posłuchać. Ty się chyba ogólnie znasz na swojej robocie. Wprawdzie nie rozumiem ani słowa z waszego pierdolenia kiedy kłócicie się o jakieś programy i inne dziwolągi z Morysem ale twoje pierdolenie brzmi jakoś bardziej spójnie i przekonująco od jego. :-D